Home / Dekor / Fantastiska rumsidéer
Fantastiska rumsidéer

Fantastiska rumsidéer

STORA RUMIDÉER – Att ha ett stort rum kan ibland vara en utmaning. Vi kanske vill fylla den med många möbler och dekorationer. Vi tror att rummet blir snyggt och dyrt.

Men idén verkar inte alla vara sanna. Det måste planeras noggrant innan du skapar ett stort utrymme som känns bekvämt och rättvist samtidigt. Vi presenterar 10 bra rumsmodeller som balanserar följande faktorer. Kolla på henne!

Avkopplande stort rum

Avkopplande stort rum
Källa: housebeautiful.com

Minimalistiska möbler och mjuka färger blir ett säkert alternativ för ett stort utrymme som erbjuder komfort och avkoppling. Vi ser en industriell vardagsrumsdesign sett från det använda röret nära fönstren.

Det första exemplet föreslår att man delar upp det stora rummet i några funktioner. Rummet fungerar som vardagsrum, skafferi och köksö. Tack vare de minimalistiska möblerna verkar det stora utrymmet inte överväldigande.

Belysningsmodellerna blir kreativa dekorationer. Flaskorna och de små föremålen på baksidan är tydligt utformade.

Vackert stort rum

Vackert stort rum
Källa: newhomesource.com

Ett stort rum kan ta form i en tvåvåningsplan som den här. Att välja en brunaktig nyans leder till en varm och hemtrevlig atmosfär, som vi kan känna med exemplet. Det stora utrymmet fungerar mer som ett vardagsrum eller ett familjerum.

Det höga taket håller nyckeln för att göra det stora rummet luftigt och lindrande. Den uppdelade inställningen leder till det två våningar stora fönstret som är täckt med de långa gardinerna.

När det gäller möbler väljer rummet möbler från mitten av århundradet och den grå soffan. Eldstaden och bilderna dekorerar rummet. Vackert och ädelt på samma gång.

Öppna det stora rummet

Öppna det stora rummet
Källa: riverbendtf.com

Det verkar som om detta stora rum ligger i ett hus med växterna och sjön ovanför. Detta gör det förståeligt att det stora rummet väljer den öppna inredningen för att optimera utsikten över landskapet.

Glasrutorna som fönster och glasdörr garanterar en avkopplande och vilsam atmosfär. Alla som sitter i det stora rummet kan känna sig lugna och njuta av naturen. Det stora utrymmet fungerar som vardagsrum, skafferi och matplats.

Trämöblerna och lädersoffan gör det stora rummet ädelt och högkvalitativt.

Rymligt stort rum

Rymligt stort rum
Källa: homechanneltv.blogspot.com

Brunt och beige passar bra tillsammans för att göra det stora rummet så bekvämt från början. Det stora rummet är uppdelat i vardagsrummet och matsalen med betongväggen. Vi är intresserade av att diskutera vardagsrumsdelen.

Vi välkomnar detta avsnitt som bibehåller den rymliga atmosfären med soffgruppen och den bekväma stolen. Det finns stora fönster genom vilka alla kan njuta av landskapet. Eldstaden är utrustad med keramik och den stora målningen som dekor.

Exemplet verkar rymligt för hela familjemedlemmar som samlar och delar berättelser.

Rustikt stort rum

Rustikt stort rum
Källa: housebeautiful.com

Detta skiljer sig från de tidigare exemplen eftersom det är utanför ett hus. Det stora rummet verkar uppta ett hus. Med den blå himlen utanför väljer det stora rummet det rustika konceptet.

Detta gör att det stora rummet känns naturligt och varmt. Trä och sten används som naturmaterial eller som ett rustikt element för stora utrymmen. I den här heta atmosfären känns det uppfriskande att vara i rummet.

Det stora rummet fungerar som vardagsrum, kök och matplats. Alla familjemedlemmar kan fylla i rummet för att enkelt dela eller äta tillsammans.

Estetiskt stort rum

Estetiskt stort rum
Källa: loghome.com

Utarbetad och estetisk. Med utsikt över den pittoreska utsikten framför glasrutan är den stora stilen i rummet vettigt. Den stora budgeten för att skapa detta stora utrymme är väl värt det. Det stora rummet väljer den trätyp som ser stark och hållbar ut.

Många estetiska föremål fyller rummet. Belysningen, rådjurstatyn och ryttarstatyn för att nämna några. Läderfåtöljerna förbättrar premiumnivån i det stora rummet.

Det stora rummet har en rymlig planlösning så att alla känner sig avslappnade här.

Tyst stort rum

Tyst stort rum
Källa: miyaguikenbrasil.com

Detta ser unikt ut eftersom rummet är uppdelat i två områden. Den första delen har högt i tak medan den andra har ett vackert tak. Alla är täckta i den mjuka gråtonen.

Detta gör att hela området känns lugnt och avkopplande. Matsalen väljer klassiska och traditionella möbler. Medan möblerna ser moderna ut i vardagsrummet. Den moderna eldstaden har en stenbakgrund.

Vi beundrar att det stora rummet innehåller klassiska inredningsdetaljer som den steniga bakgrunden.

Luftigt stort rum

Luftigt stort rum
Källa: miyaguikenbrasil.com

Vi erbjuder dig återigen en bra rumsmodell för ditt fritidshus. Den här gången ser det stora rummet modernt ut med fönstret och möblerna i två våningar. Vi älskar belysningsmodellen som ser unik ut.

Det stora rummet innehåller det lagrade lagringsutrymmet där samlarobjekten förvaras. Koppla av medan du chattar med din make, barn och släktingar på de dyra vintage- och moderna stolarna och soffan.

Trevligt stort rum

Trevligt stort rum
Källa: awesomeremodeling.co

Ett stort rum borde inte handla om neutrala färger. Det här exemplet verkar trevligt eftersom området väljer en färgglad nyans från väggmålningen i rummet och kuddtyger.

Det stora rummet fungerar som matsal och vardagsrum. Det finns en traditionell sittgrupp för matsalen. Medan vi är i vardagsrummet tittar vi på den moderna soffan, som är täckt med blommotivtyger.

Bekvämt stort rum

Bekvämt stort rum
Källa: pixelarttutorial.com

Jämfört med de stora rumsmönstren för en stuga ser den här mycket enklare ut. Det stora rummet är bekant med soffgruppen och de bekväma stolarna. Det finns det superstora glasbordet med samlarobjekt och böcker.

Det stora rummet har en platt-TV. Trätaket fungerar med en stor fönsterruta. Så snart gardinerna flyttas åt vänster eller höger kan du njuta av den vackra utsikten utanför.

Den stora mattan låter de små barnen leka medan du och din make tar hand om dem alla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*