Home / Hem / Stående skrivbord

Stående skrivbord

Stående skrivbord

Ett stående skrivbord låter användaren stå eller sitta för att undvika negativa hälsoeffekter av sittande under långa arbetstimmar. Otaliga studier, inklusive en från National Center for Biotechnology Information med titeln “Att ta ställning”, har gett konkreta bevis för att människor är mycket mer produktiva och friskare när de byter hållning när de arbetar i sina respektive arbetsområden.

Fördelarna med en stående arbetsstation inkluderar högre kreativitet och produktivitet. mer förbrända kalorier; och förbättrad fokus och mental klarhet. Fler och fler människor är engagerade i sin hälsa med denna typ av skrivbord. Lyckligtvis erbjuder marknaden en mängd olika alternativ för att möta våra olika behov och preferenser.

Läs vidare eftersom vi har listat de bästa stående skrivborden som finns tillgängliga online, samt några saker du behöver tänka på för att fatta ett välgrundat köpbeslut.

Vad väntar du på? Lyssna!

Airtouch ™ stående skrivbord

Ett blick och du kommer att bli kär i Airtouch ™ stående skrivbord. Det här sittbordet erbjuder den enklaste lösningen för människor som vill sitta och stå på kontoret. Skrivbordet har en höjdjusterbar funktion och kan aktiveras med en enkel spak under skrivbordet.

Huvudförsäljningsargumentet för detta justerbara skrivbord är den innovativa “Airtouch” -mekanismen som gör att du enkelt kan justera höjden på din arbetsyta utan att använda el. Denna attraktiva funktion på skrivbordet uppmuntrar också till frekventa övergångar i arbetsstil.

Med bara den lättaste beröringen kan du justera ditt arbetsbord från 26 “till 43” för att anpassa det till dina arbetsrelaterade eller personliga behov, oavsett om det står eller sitter. Eftersom Airtouch stående skrivbord inte behöver några elektriska komponenter kan du använda det var du vill. Dess maximala viktkapacitet är 150 pund.


Elle stående skrivbord

Detta elektriskt justerbara skrivbord från Symple Stuff är en populär och rundad enhet. Du kan enkelt byta från stående till sittande och tvärtom med ett enkelt tryck på en knapp! Höjdjusteringsprocessen tar bara några sekunder. Elle stående skrivbord är ett elektroniskt höjdjusterbart skrivbord, men det är förvånansvärt billigt, vilket gör det till en eftertraktad enhet för anställda i alla branscher, från sjukhus och skolor till företagskontor.

Elle Desks överkomliga priser och bekvämlighet kan styra verksamheten åt dig, men kom ihåg att du behöver nära tillgång till ström för att skrivbordet ska fungera. Om du har ett vanligt eluttag nära din nya arbetsstation kommer du definitivt att älska den här enheten!

Lintz stående skrivbord

Detta stående skrivbord i traditionell stil är fullt av innovativa funktioner och ingenting annat än modernt! Den mest anmärkningsvärda funktionen som skiljer skrivbordet från alla andra enheter på marknaden är den intuitiva höjdkontrollmekanismen. Med bara några få fingertryck på den programmerbara minneskontrollen kan du flytta skrivbordet upp och ner beroende på vilken storlek du vill ha.

Trots sin lastkapacitet på 150 pund, vacker Merlot-yta, metallacenter och räfflad krona, är det mest känt för sin extremt tysta produktion. Den finns i storlek 32 “H x 54” B x 30 “D med 2 USB och eluttag så att du enkelt kan ladda dina andra enheter. Verkligen frestande, eller hur?


Höjdjusterbart stående skrivbord

Det stående skrivbordet i Move 80-serien från Bush Business Furniture är ett fantastiskt skrivbord med stålben och en naturlig körsbärsfinish. Det är det stående skrivbordet som får det klassiska utseendet på fasta bord med extra funktionalitet. Den här enheten har fantastiska funktioner som matchar skrivbordets snygga utseende, inklusive en tyst motor som minskar och ökar höjden på skrivbordet.

Tabellen är också spill- och fläckbeständig och har certifierats av flera organisationer inklusive BIFMA och ANSI. Eftersom höjden är justerbar och kan ändras är detta ett bra alternativ för flera användare, särskilt om minnet kan lagra fyra höjdinställningar.


Jarvis bambu stående skrivbord

Eftersom det finns på listan över de bästa stående skrivborden som finns tillgängliga online just nu är det ingen överraskning att Jarvis Bamboo stående skrivbord är en populär enhet. Det ger bra valuta för pengarna för ett helt elektriskt stående skrivbord eftersom det är stabilt, vackert och av hög kvalitet. Dessutom har du mycket frihet att välja extra funktioner på ditt skrivbord, inklusive formen på bordsskivan.

Det stöds också av Fully, ett ansedd företag, samt en fullständig garanti. Viktigast är att priset är konkurrenskraftigt med ett startpris på $ 655.

Bambumaterialet som kommer med Jarvis stående skrivbord gör enheten miljövänlig. Bambu behöver inte använda bekämpningsmedel eller gödningsmedel. Det är troligt att du vet att det är ett miljövänligt material som växer extremt snabbt. Bordsmaterialet och den solida konstruktionen för hela enheten gör Jarvis Greenguard-certifierad. Ja, det här otroliga skrivbordet är VOC-fritt!


Xdesk Terra ™

Xdesk Terra stående skrivbord tillverkas av ett företag som var bland de första som banade väg för användning och tillverkning av stående skrivbord. Xdesk, tillverkaren, är inte en massproducerad leverantör av vanliga skrivbord. Men det bygger modeller enligt varje kunds önskemål. Det betyder att din Terra Desk har unika tillbehör och funktioner som du själv har valt. Med skrivbordet har du en arbetsstation som är unik.

Xdesk Terra lyser med sitt överlägsna utförande, robusta konstruktion och vackra design. Ja, även om du har anpassat enheten. Med skrivbordets bambutopp har du inte bara en hisnande vacker arbetsyta utan också en hållbar. kanske den mest hållbara du kommer att se på länge! Få smaken på egen hand och design ditt eget Terra-skrivbord idag.


Uplift Desk – justerbar i höjdled

Uplift Desk är mycket populärt tillsammans med Jarvis, som har liknande funktioner. Vi testade skrivbordet själva för att jämföra dess kvalitet med de tillgängliga alternativen och se om det var bra valuta för pengarna eller bara en av de hypade skrivborden.

Efter att ha använt Uplift Desk i flera veckor är vi 100% säkra på att den är av högsta kvalitet. Vi såg vad det handlade om. Som du redan vet är det ett höjdjusterbart skrivbord. Till skillnad från billiga, svaga enheter har Uplift Desk motstått våra stabilitets- och hållbarhetstester. Vi upptäckte också att skrivbordet inte bara rör sig tyst utan också snabbt, även när du laddar alla dina redskap på den Greenguard-certifierade bordsskivan. Den har två motorer så skrivbordet är verkligen värt att investera i.


UPDESK Pro SquaredUp stående skrivbord för elektriska hörn

Den slutliga produkten på vår lista är Updesk Pro SquaredUp, ett hörnbord som är skräddarsytt för att möta arbetarklassens behov. Med detta skrivbord kan du dra nytta av utrymmesbesparingar och ett hållbart högtrycksbord som stöds av starka monteringsfästen. Det är enkelt att montera och skrivbordet har utökade pelare för att säkerställa att du har en arbetsstation som är stark och stabil.

Den bästa delen? Dess energisparande styrsystem! Smart Desk Controller på Pro SquaredUp har en automatisk enhet med fyra förinställningar. Det ger dig möjlighet att styra inställningarna på ditt skrivbord med din Android- eller iOS-smartphone. Cool, eller hur? Det ger dig också alternativ för finishen för att se till att ditt bord inte bara är funktionellt utan också modernt! Det här skrivbordet är det bästa alternativet om du letar efter ett skrivbord som kan imponera!


Vilken är bäst för dig?

Om du inte har bestämt dig ännu, läs vidare, vi hjälper dig att begränsa dina alternativ.

Konst

Manuell – Ett manuellt stående skrivbord är ett bra alternativ för dem som inte vill spendera mycket pengar på en höjdjusterbar arbetsstation. Den drivs inte av en motor utan av en vev. Det erbjuder vanligtvis anpassningsbara alternativ för ramverket och bordsmaterialet.

Elektrisk – Ett elektriskt höjdjusterbart skrivbord är dyrare än ett manuellt skrivbord, men det kännetecknas av dess skönhet och funktionalitet. En knapptryckning lyfter bordet och tar ner det vid behov. Är du hälsoadvokat? När du kombinerar ett elektriskt stående skrivbord med ett löpband får du den ultimata arbetsytan!

Ljudnivå

Ergonomiska produkter för kommersiellt och privat bruk säkerställer att din arbetsdag är så trevlig och bekväm som möjligt. Om du delar ditt kontor med andra människor och använder ett högt stående skrivbord kommer det inte dröja länge innan dina anställda börjar klaga på det ljud som skrivbordets spak eller motor ger. Så du måste kontrollera ljudnivån på det stående skrivbord du har valt för dig själv och dina anställda. Ett intervall inom området 65 dB eller mindre är perfekt.

garanti

Som med allt du köper online bör ditt stående skrivbord erbjuda den bästa garantin, särskilt om det har många motoriserade delar i sig. Jämför skrivgarantier och policyer och välj den som ger dig full täckning. Med detta i åtanke behöver du omfattande termer för skrivbordets ram, yta, kontrollpanel och motorer.

Skrivbordets yta

Oavsett vad du monterar på skrivbordet ska det vara robust och stabilt. Med ett robust skrivbord kan du arbeta med alla uppgifter utan att oroa dig för att det kollapsar eller går sönder. De vanligaste alternativen för skrivbordsmaterial är massiv bambu, återvunnet trä, massivt trä, metall, laminat och fanér. Ju mer hållbart ett skrivbordsmaterial, desto dyrare blir det.

Din storlek och kroppsform

Inte alla stående skrivbord passar perfekt för din form och storlek. De flesta av de stående skrivbord som vi har visat riktar sig till vuxna med genomsnittlig längd och vikt. Om du är högre eller kortare än genomsnittet eller högre än 185 cm eller mindre än 165 cm behöver du ett sittbord som låter dig placera armarna i rätt vinkel när du använder tangentbordet.

Så välj ett elektriskt skrivbord som expanderar till en bekväm höjd. Mät avståndet mellan tårna och magen eftersom det här är den bästa höjden för ditt stående skrivbord.

Anti-trötthetsmatta

Även om det inte är obligatoriskt kommer en matta mot trötthet att hålla dig på dina fötter utan att orsaka trötthet. Det ingår inte i ett stående skrivbordspaket, men du kan hitta många alternativ på Amazon för bara några dollar. En speciell matta har konturer som gör att användaren kan röra sig från olika positioner på det mest naturliga sättet.

AdaptDesk Justerbart stående skrivbord - Koppla av Ba
Stående Des
Bästa stående skrivbord 2020 |  Expert Revie
Bästa stående skrivbord 2020 |  Recensioner av Wirecutt
Visar sig att ditt stående skrivbord inte löser ditt sittproblem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*