Home / Hem / Dekorera ditt hem med naturligt lövverk
Dekorera ditt hem med naturligt lövverk

Dekorera ditt hem med naturligt lövverk

Om du precis har köpt ett hem bland dem Hus till salu I Fresno, CA, är en av de första sakerna du vill göra för att dekorera och förbättra interiörens känsla att lägga till naturligt lövverk. Flera studier har visat att växter inte bara ser bra ut i ditt hem utan också ger ett antal hälsofördelar, inklusive förmågan att förbättra ditt humör, förbättra minne och fokus.

Tidigare NASA-forskare som är en av mest kända växtstudierrekommenderar att du har minst två växter för varje 100 kvadratmeter utrymme i ditt hem.

Oavsett hur många växter du tar in i ditt hem, kan dessa idéer hjälpa dig att få ut det mesta av det naturliga bladverket.

Fyll i en vagn eller ytterligare yta

Du kan plocka upp en vagn relativt billigt eller använda lite extra yta som är underutnyttjad och kan rymma massor av växter för att skapa en vacker växthelgedom.

Plantera hörn

Dekorera hörn av växter med naturligt lövverk i ditt hem

När du har många tomma utrymmen att fylla, gör du roliga växthörnor genom att lägga till växtställ i olika höjder för ett förföriskt, skiktat utseende. Lägg till olika typer av växter, från små krukväxter till långt draperande växter. Fallande lövverk gör ett rum särskilt minnesvärt.

Komplicerade utrymmen

Inomhusväxt ormväxt Dekorera ditt hem med naturligt lövverk

Om du har konstiga, knepiga utrymmen, överväga att placera höga växter där, som en ormväxt som inte behöver mycket uppmärksamhet men skapar ett snyggt utseende och är bra för dem som inte har en grön tumme.

Tappningsporslin som krukor

Om du har vintageporslin eller råkar köpa något till ett förmånligt pris på en fastighetsförsäljning kan detta resultera i en riktigt cool inomhusträdgård genom att plantera suckulenter i den. Placera sedan bitarna på ett sidobord eller, ännu bättre, på och i ett antikt porslinsskåp.

Örter i murarburkar

Skapa en unik väggdekor i ditt kök samtidigt som du sparar diskutrymme genom att plantera örter i murarburkar och sedan placera dem på hyllor eller montera dem på väggen. Det är inte bara ett bekvämt sätt att få dina örter, det ger också ett särskilt attraktivt utseende.

Phalaenopsis orkidéer i badrummet

I ett badrum är det det perfekta stället att lägga till en phalaenopsis orkidé. Dessa växter tenderar att erbjuda en mycket långvarig bukett, vanligtvis en hel månad innan blommorna bleknar. De kommer att hålla längre om du väljer en med blank, fast lövverk med bara några av de lägsta blommorna öppna. Placera krukan på grus i en lågglascylinder för att fånga fukt som växten kan absorbera igen.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*