Home / Hem / Dekorativt pappershanddukshållare Väggfäste
Dekorativt pappershanddukshållare Väggfäste

Dekorativt pappershanddukshållare Väggfäste

Dekorativt pappershanddukshållare Väggfäste

En dekorativ pappershanddukshållare monterad på din vägg håller dina pappershanddukar nära till hands när du behöver dem. Oavsett om hållaren är monterad i ett kök, badrum eller annat tvättstuga, en handduksstång gör det enkelt att ta tag i en handduk för att torka av händerna eller rensa upp ett rörigt spill utan att fumla eller leta efter det. Det här är mycket bra för när du behöver en pappershandduk har du ofta inte tid att leta efter den.

Dekorativa pappershanddukshållare

Pappershandduksskenor behöver inte vara fula eller enkla. Liksom många vardagliga föremål kan de dekoreras med speciella material, dekorationer eller till och med ljusa färger. Vissa hållare är försänkta med endast handduken som sticker ut medan andra använder teman eller andra typer av dekorationer för att flytta dem bortom vad som är användbart.

Skydd av speciella handduksskenor

Vissa hållare är lite ömtåligare än andra, särskilt om de har känsliga dekorationer. Genom att montera dem i en urtagning eller nisch, skyddar du dem från skador genom att oavsiktligt fastna i en hylsa eller liknande olycka. När du väl har försökt att välja en av dessa hållare, håll den i gott skick så att du kan njuta av den i många år framöver.

Användbara ägare

Ibland behöver du en handdukstång utomhus. I det här fallet är en robust lådhållare det perfekta valet. Den kan målas vackert och skyddar dina handdukar från regn. Eller så behöver du bara en enkel, vanlig hållare som inte väcker någon uppmärksamhet. Endast genom att använda enkla material som är välskötta kan dessa också vara dekorativa. Till exempel kan en enkel trähållare vara attraktiv tack vare värmen i det polerade träet. Pappershanddukar kräver ofta hållare. De kan vara dekorativa eller enkla – men handdukarna måste alltid hållas säkert. Här är tio val som sträcker sig från extremt elegant till mycket enkelt. Alla kommer att fungera bra i ditt kök. Valet är ditt.

Håll dina pappershanddukar nära till hands med den här svarta stålhanddukshållaren från Andover Mills. De graciösa kurvorna skär en fin figur på en ljus vägg. Dekorativa ändstycken pryder ändarna på tappstången som håller pappershandduksrullen. Med så många dekorativa handduksmönster kan du till och med samordna pappershanddukmönstret med hållaren.


Guldfärgad pappershanddukshållare

Lägg till en touch av rikedom i ditt kök med en retro väggmonterad pappershanddukshållare. Till skillnad från många moderna hållare har den här en upprätt stång, vilket gör det extremt enkelt att ta bort en tom rulle och skjuta den på en ny. Den rika guldfärgen kan ge en elegant känsla i ditt matlagningsområde.


Skyddslåda för pappershandduk

Håll dina pappershanddukar torra och redo att användas, inomhus eller utomhus, med denna väggmonterade pappershanddukshållare från Symple Stuff. Stålaskan håller dina pappershanddukar torra och dammfria när de inte behövs. För att få en pappershandduk, öppna helt enkelt lådan och riv en handduk av rullen som sitter säkert inne.


Pappershandduk och kökshållare

Håll allt papper och plast redo där du behöver det med denna väggmonterade pappershanddukshållare. Pappershandduksrullen placeras på tappstången längst ner på hållaren, medan två dörrar kan dölja aluminiumfolie, vaxpapper eller liknande föremål. Den är gjord av blont trä och har till och med en hylla för kryddor.


Handdukshållare i trä

Perfekt för ett gris- eller lantgårdskök, har detta handduksställ en gris i trä. Metallhanddukshållaren är på grisens sida. Det här söta handduksstället från Gracie Oaks är perfekt för ett lantligt eller stuga-kök eller till och med ett kök som är dekorerat med söta grisar överallt.


Detta är en vacker bronsskulptur av en lodgepole tall som är klar att hålla dina pappershanddukar. En kotte stänger ledstångens ände. Det rekommenderas att installera enheten i ett infällt område för att undvika att skada hållaren. Det är dock robust nog för normal användning. Det är verkligen ett samtalsämne. Presenterad av Timber Bronze 53, LLC, katalognummer tibr 1323.


Pinetree pappershanddukshållare

Vackert strukturerad brons lodgepole tall som håller dina pappershanddukar horisontella. Staven är dekorerad med två små tallkottar i utsökta detaljer. Det rekommenderas att montera enheten i en nisch för att undvika skador. Den tillhandahålls av Timber Bronze 53, LLC, katalognummer tbr 1321.


Pinetree pappershanddukshållare för vertikal väggmontering

Den simulerade grengrenens gren sträcker sig från en bit av bronsbark. En liten kotte hänger från grenens botten, medan två mindre kottar pryder slutet. En bit klar akryl sitter ovanpå grenen och bär en tappstång som rymmer en pappershanddukrulle. Av Timber Bronze 53, LLC, Cat # f1325.


Trä på tapethandduksstången

Ibland behövs inte eller önskas fantasi och en enkel trähandduksstång på väggen är precis vad du letar efter. Denna trähandduksstång från Sea Teak är enkel, enkel och ändå har den varma tonen som bara kan uppnås med trä. Det skapar komplett funktionalitet med en enkel, hemtrevlig touch.


Helt Posh pappershanddukshållare

Njut av denna helt stilrena Hickory Manor House Swag Paper Handdukhållare. Dispenserns utsida är utsmyckad med en gjuten gardin som pryds med guldfärgade dekorationer. Bakgrundsfärgen kan vara antingen svart eller röd så att du kan välja den som bäst passar din inredning. Dekadens och funktionalitet – Vad kan vara bättre?


Dekorativa pappershanddukshållare - Idéer på Fot
Amazon.com: New York Series Kitchen Wall-Mount Paper Towel Holder.
Dekorativa pappershanddukshållare - Idéer på Fot
Amazon.com: Snygg väggpappershanddukshållare |  Svart dekorativt.
Amazon.com: Healthy Shelf® väggfäste, enkelark, flera gånger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*