Home / Hem / Dekorativa glasskålar
Dekorativa glasskålar

Dekorativa glasskålar

Dekorativa glasskålar

Fantastiska glaskonstverk ger din interiör karaktär och klass. Stora dekorativa glasskålar kan förvandla ditt hem. Det finns många olika typer av dekorativa skålar som kan användas på olika typer av hem. Den här guiden hjälper dig att hitta de dekorativa glasskålarna du letar efter.

Vad är dekorativa glasskålar?

En dekorativ glasskål är en form av glaskonst som används för inredning och design. Skålarna varierar i storlek. Vissa är små medan andra är ganska stora. Skallen används främst för att betona vardagsrummet. För många inredningsexperter är skålarna ett gratis tillbehör som för samman all dekor. Men det handlar inte bara om att komma online och köpa de första dekorativa skålarna du stöter på. Ofta rekommenderas det att välja den perfekta designen som rimmar med det inre i ditt hem.

Hur man visar skålarna ordentligt

Om du vill investera pengar i dekorativ glaskonst är det bara rättvist att se till att du får det att visa upp på bästa möjliga sätt. Nyckeln är att göra skålarna i fokus i vardagsrummet. Det måste vara tillbehöret som lockar folk som går in i rummet. Dessutom kan du lägga till en dekorativ skål i din entré. Om du vill lägga till mer magi till storheten i denna glaskonst, försök också att inkludera accentbord i designen. Istället för att ha en gigantisk glasskål på matbordet, överväg att lägga till ett accentbord i ett hörn av rummet och sätta glaskonst där. Se till att skålarna också har en bra höjd. Du vill att glaskonstens skönhet ska imponera på alla när de går i rummet. Detta säkerställs genom att placera brickorna i rätt höjd.

Vilken typ av dekorativa glasskålar ska du köpa?

Det beror verkligen på din smak. Vi rekommenderar dock handgjorda glasskålar. Du är verkligen unik. Deras unika touch kommer att vara ett stort plus för ditt hem. Få ut det mesta av alla dina alternativ. Det finns mycket kreativitet i dekorativa glasskålar idag. Vissa mönster kan tyckas enkla medan andra har det snygga tilltal som du letat efter. Men om du inte tar dig tid att granska alla tillgängliga designalternativ kanske du inte hittar det du vill ha. Om du inte har tid att undersöka har vi sammanställt en lista med 10 dekorativa glasskålar som du kan välja mellan.

Cole Grey Decorative Glass Metal Bowl är en enkel och kreativ glaskonst med en söt touch av järn. Skålen består av 70% glas och står på ett majestätiskt järnställ för stöd och funktionalitet. Det svarta järnet gör ett bra jobb med att lyfta fram det genomskinliga glaset. Det är en enkel design som verkligen fångar ögat.


Urban Designs dekorativa glasskål

Denna skål är den perfekta presentidén. Hans stil och hantverk är också något att njuta av. Konsten är perfekt för hem med unik inredning. Dess samtida charm framhävs av den livliga turkosen, som kan ge alla rum en livlig nyans. Det är den ultimata glasskålen för alla som gillar något speciellt.


Urban Designs krusade dekorativ glasskål

Urban Designs Rippled dekorativ glasskål har en kreativ krusning. Skålen blir det perfekta mittpunkten för matbordet. Det kan också vara en bra hyllaccent för köket eller ditt hembibliotek. Vattenfärgningen är också fantastisk och erbjuder precis rätt mängd charm för dig.


Himmelsk dekorativ glasskål med stativ

Som namnet antyder utvecklades denna glasskål för att återskapa himmelska kroppar. Dess felfria färger och texturer i kombination med enastående hantverk är helt fantastiska. Du får också ett modernt och tunt stativ. Celestial dekorativ glasskål med stativ är perfekt för modern dekorationsdesign.


Den dekorativa skålen i kol och grått metallglas är enkel i klass kombinerat med den ultimata dekorativa skålen. Den har en enkel glasskål med ett kreativt metallställ. De unika spetsrullarna på järnstället gör att skålen sticker ut. Järnets glänsande yta är också ett bra tillskott.


Cotto virvelglas dekorativ skål

Om du vill skapa den bästa eleganta kontaktpunkten är det här skålen för dig. Den kan placeras på soffbordet eller foajékonsolen. I alla fall erbjuder detta coola skal en iögonfallande skärm för alla. Se till att du lägger till dekorativa bollar för bästa resultat. Detta ger ditt hem en ny attraktivitet.


Rose Cliff Heights Coastal Glass dekorativ skål

Rose Cliff Heights Coastal Glass dekorativ skål är en utsmyckad accent som passar perfekt till ditt matbord. Samtida konst är utformad för att ge en touch till din dekorationsstil. Skålen är handgjord och dess distinkta silhuett och släta rundade botten kompletterar perfekt designen med en touch av glamour och excellens.


World Menagerie Paisley Round Glass dekorativ skål

Denna enkla skål kan användas för att ge en touch av global och exotisk stil till ditt interiör. Denna bit är handgjord i Turkiet av 100% glas. Det botaniska motivet presenteras med klassiska paisley-accenter som är noggrant utformade runt en geometrisk gräns. Skålen är toppad med en snygg färgfärg för att döda någon.


Highland Dunes Petersen Abstrakt dekorativ glasskål

Om du alltid har velat ha den perfekta konversationsstartaren är denna Petersen Abstract Glass dekorativa skål ditt perfekta val. Den djärva, moderna designen gör den idealisk för alla rum i hemmet. Designen är också ganska unik och charmig.


Bloomsbury Market Modern Glass dekorativ skål

Bloomsbury Market Modern Glass dekorativ skål är ren glaskonst med ett karakteristiskt abstrakt mönster med en vågig silhuett. Dess ljusa blå, röda och gröna gör den till den djärvaste kontaktpunkten för mat du någonsin har haft. Skålen kan också placeras i entréområdet för att charma din gäst när de går in.


Amazon.com: CYS Excel Glass dekorativ skål (H: 4.5
Amazon.com: Cohasset dekorativ glasskål, stor, klar: Hem.
Samtida dekorativ glasskål - Handgjordt målat glas - Hem.
Skal Coquina dekorativ glasskål |  Artisan Crafted Ho
Metal Leaf dekorativ glasskål - Köp Metal Leaf dekorativt glas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*