Home / Hem / Dekorativa trappsteg
Dekorativa trappsteg

Dekorativa trappsteg

Dekorativa trappsteg

Precis som de senaste åren är dekorativa trappor av hög kvalitet ett måste i privata hushåll och hjälper till att förhindra skador. I motsats till vad många tror är dekorativa trappor inte bara för att försköna ditt hem utan ger också stöd när du går upp och ner för trappan. Kala trästeg kan vara otroligt, men de är hala, vilket gör dem särskilt farliga för dina barn och husdjur. Dessutom kan trappor utomhus bli knepiga när de täcks av snö, is eller regnvatten. Lyckligtvis gör dekorativa trappsteg dina steg säkrare. Tänk på punkterna nedan när du gör ditt val.

kvantitet

När du bestämmer vilka trappor som är bäst att lägga till i ditt hem är det första du bör tänka på hur många mattor du behöver. Naturligtvis vill du att varje steg ska ha en profil. Om du har 10-12 steg i dina trappor behöver du 10-12 mattor. Många tillverkare och designers skulle tillåta dig att köpa ytterligare slitbanor om din valda uppsättning inte har tillräckligt. Det finns också nivåer som du kan köpa individuellt.

längd och bredd

De flesta trappor är inte utformade för att svepa trappans läppar. Eftersom de bara behöver sitta på en yta bör längden på din profil vara 3 till 5 tum kortare än längden på varje steg. De flesta steg är 8-10 tum långa. Längre än det bör användas på en större trappa. För att bestämma den maximala längden för din trappprofil, mät fronten på ett steg hela vägen tillbaka. När det gäller bredd kommer du att upptäcka att dekorativa trappsteg finns i olika bredder. Bredden på en profil avgör mängden yta som täcks i varje steg. Du kan välja en smal trappa, vanligtvis 22,5 tum bred. För en bredare profil är den största du kan välja 36 tum. En bred trapprofil används ofta utomhus, medan en smalare design bäst används inomhus. Nu när du har täckt ovanstående kan du gå vidare till den roliga delen, som är shopping! Kolla in våra bästa erbjudanden nedan eftersom vi är säkra på att du hittar ett kit som du kommer att älska för ditt hem.

Amald Diamond Trappbana

Först upp är Amald Diamond Stair Tread från Red Barrel Studio. Denna uppsättning med 4 bör övervägas på allvar, speciellt om du vill ha trappsteg som kan användas både inomhus och utomhus. En fantastisk funktion i dessa dekorativa trappsteg är den halksäkra dynan som gör dem otroligt säkra även när de är våta. De utmärkt designade, hållbara produkterna är också smutsavvisande.


Colberg Grey Trappbana

En annan uppsättning från den berömda Red Barrel Studio erbjuder japansk-inspirerade dekorativa trappor gjorda av 100% sisal. De långvariga, livfulla färgerna kan ge din interiör en exotisk känsla som påminner dig om Asiens skönhet. Satsen innehåller 13 vackra trappsteg och är perfekt även om du har husdjur eftersom de är slitstarka och lätta att rengöra.


Seal Harbor Ljusblå trappsteg

Lägg precis rätt mängd färg till dina trappor med den här uppsättningen ljusblå trappsteg från Seal Harbor vid Breakwater Bay. Eftersom tillverkaren ville erbjuda utmärkt kvalitet är materialen i denna uppsättning hållbara, mjuka och hållbara. Rengöring av de 13 stegen kräver endast användning av vanliga hushållsrengöringsmedel.


Juliana steg

Trappprofilen från Julianakollektionen från August Grove gjord av 100% naturlig jute ger ditt interiör en rustik känsla. Mönstret på denna interiörprofil talar volymer när det gäller stil och inredning. Eftersom det är en mycket absorberande profil är det garanterat att det bekämpar fukt och fukt.


Robichaux jute trappsteg

Denna 100% jute trappprofil är en indisk handvävd löpmatta känd för sina jordfärger och design. Eftersom en trappa är utsatt för slitage jämfört med andra inre ytor är det mycket viktigt att en husägare skyddar en trappa. Detta är ett utmärkt val eftersom det kan tvättas i maskin, hållbart och tillverkat av 100% naturmaterial.


Grå trappsteg

Den här uppsättningen med mycket dekorativa trappstegsmått är 30 “med 8,5” och är det perfekta valet med sin antistatiska, 100% syntetiska yta som motstår rutt och mögel. Varje profil är certifierad som halksäker av landets marksäkerhetsinstitut. Slang av för att rengöra.


Denna uppsättning har samma mönster och kvalitetsmaterial som den tidigare trappuppsättningen, men de två är olika i färg. Dess livfulla färg tål att blekna även efter år av exponering för direkt solljus. Ja, det är definitivt värt pengarna! När det gäller design kommer det att ge klassisk nåd till ditt utrymme.


Ryan Leaf Red Trappbana

Ta med sofistikering och elegans av persiska mattor in i ditt utrymme med denna uppsättning autentiska trappsteg från Turkiet. Med sin halkfria gummibak och det ljusbeständiga nylonmaterialet garanterar det bästa skydd för dina trappor. Den är dekorerad med utsökta mönster på ytan så att uppsättningen passar perfekt in i ett traditionellt utformat vardagsrum.


Amald Dogbone Repair Trappbana

Dessa från hyllan trapporna är perfekta om du är en hund älskare. Gummimaterialet, som tillverkaren kallar den exklusiva ”vattendammen”, säkerställer att mattorna håller vatten och smuts borta från ditt känsliga golv och istället på trappan. Den halkfria gummikudden som används för denna uppsättning är miljövänlig, vilket indikerar att produkten har designats och tillverkats noggrant.


Inspirerade av antika dekorativa järngrindar ger dessa dekorativa trappsteg med sin valsdesign komplexitet och skönhet i ditt utomhusutrymme. Inga lim behövs för dessa gummibanor – släpp bara dem alla. Ja, du kan äntligen säga adjö till farliga, hala ytor! På grund av slitbanans styvhet och robusthet kan du vara säker på att de kommer att hålla länge.


Pin på Staircase ide
2018 Acacia Trappor, Acacia Trappsteg, Acacia Valnöt Trappsteg.
Balsa glidflygplan kommersiella trappsteg dekorativa trappor.
Dekorativ trappsteg / inomhus trappsteg
Dekorativa Morden gjutjärn Spiraltrappor - Köp Spiraltrappa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*