Home / Hem / Badrumsfläkt
Badrumsfläkt

Badrumsfläkt

Badrumsfläkt

Ditt val är till stor del beroende av din badrumsutrustning. Nedan följer en allmän Riktlinjer för design för att hjälpa dig att välja en lämplig badrumsfläkt. Men innan du går längre, var försiktig – du har gott om val och val i både traditionella och moderna kategorier. Låt inte utseendet eller funktionerna överväldiga dig och gör ett impulsivt val. En felaktigt utformad modell kan förstöra skönheten i hela badrummet.

Traditionella badrumsfläktar

du är dekorerade avundsjuka med dekorativa element. Deras öppningar kanske inte är enkla slitsar, utan snarare snidade blommiga eller geometriska mönster gjorda av aluminium eller polymerplast. Deras belysning är i mitten av århundradets stil, med fodralet sfäriska, ovala, runda eller andra eleganta avsmalnande former snarare än vinklade snitt. Så här ser fläkten ut mer som en elegant viktoriansk lampskärm.

Några traditionella mönster är äkta ljuskronor. Du har flera lampor upphängda från eleganta dispensrar och ljushuset är tillverkat av dimmigt vitt glas eller polymerplast som avger ett diffust, mjukt glödlampa snarare än direkta, starka ljusströmmar.

Ytorna är därför gammal metall, oxiderad eller borstad blekt.

Traditionella badrumsfläktar Ta badupplevelsen tillbaka i tidenoch transporterar dig till 1950-talet, när en dusch ska skyndas och frodig, bortskämd av mjuk belysning och dyster miljö. Du är dock ditt val Ditt badrum är barock, med en dämpad, lugn och avslappnad badrumsinredning. Mjuka väggplattor och golv samt ett handfat i marmor skapar en idyllisk miljö för traditionella badrumsfläktar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*