Home / Hem / Dekorativa hängande filrutor
Dekorativa hängande filrutor

Dekorativa hängande filrutor

Dekorativa hängande filrutor

Dekorativa hängande arkivlådor är ett utmärkt sätt att hålla dina filer praktiska så att du enkelt och snabbt kan hitta de föremål du behöver. Från minnesvykort, brev och bilder till viktiga affärsposter, de erbjuder möjligheten att antingen ha information till hands eller att arkivera den på ett tillgängligt sätt. Arkivlådor finns i olika storlekar och stilar, så du borde inte ha några problem att hitta en som passar din inredning och som också passar dina behov.

Arkiv och förvaringslådor

Robusta arkivlådor av kartong eller plast kan förses med etiketter på framsidan eller sidan så att innehållet kan hittas snabbt och enkelt. De är ofta stapelbara, vilket innebär att de kan förvaras i en garderob eller i ett säkert förvaringsområde tills dokumenten behövs eller inte längre behövs. Ett försiktighetsord. De ska vanligtvis inte staplas mer än tre höga, annars kan vikten på de övre lådorna få de nedre lådorna att splittras och sjunka. De fungerar bäst på trådnät som ger enkel åtkomst.

Omedelbar åtkomst till arbetsfiler

Om du är en sekreterare eller en anställd som arbetar på ett kontor som ofta är öppet för allmänheten, vill du inte ha högar med filer på ditt skrivbord. I själva verket föredrar de flesta arbetsgivare bara att se det projekt som du för närvarande arbetar med. En rullande fil med hängande ärmar kan hjälpa till att hålla den information du behöver till hands utan de röriga högarna med dokument. Det kan också hålla saker redo som kräver uppmärksamhet inom en snar framtid.

Personlig eller privat inlämning

Hem har många saker som drar nytta av att de registreras. Dessa kan vara bilder, DVD-skivor, brev, sedlar och viktiga papper för ditt hem eller fordon. En hängande hylla håller dem organiserade och redo vid behov. Nedan följer några exempel på filrutor som passar en mängd olika dekoralternativ eller arbetsbehov. Vissa är bra för förvaring, andra är tillräckligt dekorativa för att hålla saker ute i ditt vardagsrum eller kök, medan andra utstrålar den fräscha, professionella luften du vill ha för ditt företag.

Filruta för att hänga filer

Denna förvaringsbox används för att lagra och skydda dina filer utan att utsätta dem för ljus. Eftersom det mörka tyget ser ut som ett laminat, är denna låda väl lämpad för områden med mörka trätoner eller mörka tygmöbler. Läderhandtaget gör det enkelt att skjuta den här lådan från hyllan.


Brevlåda

Med sin ljusbruna nyans är denna brevlåda lämplig i många områden, från ett träställ till ett skrivbord till en hylla genom att komplettera inredningen. Perfekt för att hålla och skydda viktiga bokstäver, din DVD-samling och mer med sin höjd. Locket sitter säkert och säkerställer att oönskade skadedjur inte kan komma in i dina viktiga bokstäver.


Denna korg- och burmesiska rottinglåda är en fantastisk dekorativ låda. Den naturliga honungsbruna färgen ger ditt korgkontor eller dina stolar och andra ljusa färger i rummet glans. Locket sitter säkert på toppen och gör en sluten låda utan handtag för att skydda dina nära och kära. Dessa delar har en överraskande vikt i förhållande till deras utseende.


2 lådor hängande låda

Dessa lådor är utformade för icke-bostadsbruk och innehåller stora juridiska dokument och förbrukningsvaror. Den mörka trätonen passar bra med många skrivbord och kontor som smälter in sömlöst. Denna förvaringsuppsättning är inte en fristående uppsättning och måste monteras. Den låsbara fronten skyddar innehållet åt dig när du är på språng. Med stålgliderna kan lådorna bära mycket.


Vävd arkivlåda

Det dubbelvävda tyget ger den här lådan ett robust tilltal. Denna arkivlåda är lämplig för medelvikter och är väl lämpad för lätt tonade rum mot mörkt tyg. Stål- och plastfilerna är väl skyddade. Med de öppna, lättåtkomliga handtagen kan du enkelt lyfta och flytta lådan efter behov.


Rulla arkivlåda

Denna låda ligger på sidan och kan hantera dina stora rullade papper. Stålkroppen erbjuder mycket skydd och kan låsas säkert med ett hänglås. Med 36 fack är det enkelt att organisera och sätta etiketter på dörrarna så att du vet vilken fil som är var. Detta skåp kan hantera artiklar från vykort till stora dokument.


Upprätt arkivlåda

Med sitt upprätt läge är denna arkivlåda idealisk för stora rullade papper som arkitektoniska mönster eller ritningar. Tack vare dess valnötkorn passar den bra för alla ljusa kontor och ger ett uttalande om dina smakfulla organisatoriska färdigheter. Den innehåller upp till 20 filer så att du enkelt kan arbeta med dina aktiva projekt utan röran.


Öppna hängande fil

Den öppna filens öppna design är perfekt för kontorsområden där du snabbt kan behöva hitta filer. Filerna är säkra i din hand och du kan skjuta kuverten från sidan eller uppifrån för att leta efter information. Den vadderade basen förhindrar repor på skrivbordet. Denna plasthylla erbjuder plats för upp till 25 mappar.


Denna låda är byggd för arbete. Med etikettplatsen framåt ser du enkelt vad du lagrar inuti. Stålhandtagen låter dig bära en avsevärd vikt i denna låda. Det svartvita blommatema passar bra i alla modernt designade rum eller garderober och är bara så märkbart att du snabbt kommer att märka.


2-tums cubby skåp

Med ett naturligt träställ kan det här skåpet bära en hel del vikt för dig. Korgarna vävda från havsgräs är perfekta för pappersarbete eller leksaker och är också lätta att se. Det lätta tyget och vitt trä passar bra med ljusa väggar och golv. Det stora öppna handtaget ger enkel åtkomst.


Seagrass Wire File Box med lock Organiserar dina dokument, filer.
Amazon.com: Filrutor för hängande filer |  Dekorativ arkivering.
Mål: Greenroom återvunnen filruta med hängande filer |  Filruta.
Amazon.com: HK Rowan & Co. Tyghängande filruta - dekorativ.
Dekorativa arkivlådor, dekorativa hängande filmapplådor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*