Home / Hem / Strand eller gräsmatta

Strand eller gräsmatta

Strand eller gräsmatta

Eftersom strand- och trädgårdsstolar huvudsakligen används utomhus bör de tillverkas väderbeständiga, mycket slitstarka material så de kommer att hålla länge. Det skulle också vara att föredra om du inte behövde oroa dig för att ta med dem eller täcka dem varje gång det regnade!

Du måste välja det perfekta materialet för det ram samt ett bra material för det Vaddering eller band. Låt oss börja med ramen:

En bra ram bör göras av Aluminium, rostfritt stål, järn, plast eller trä. Om du väljer att använda metall, se till att den behandlas ordentligt så att den inte rostar efter regn. Trä måste också förseglas för att säkerställa att det inte ruttnar efter år av fukt.

Plast kanske inte anses vara mycket snyggt, men det är det faktiskt Perfekt, billigt och underhållsmaterial för en strand- eller trädgårdsstol. Det är också lätt, vilket innebär att du kan flytta stolen för att fånga solen eller underhålla på vilket sätt du än väljer.

För vadderingen eller bandet är dina alternativ sannolikt mer begränsade: du hittar alternativ varav behandlad ankduk eller vinylmaterial. Båda finns i många olika mönster och färger. Vinyl är mer hållbart, men behandlad ankduk är mjukare. ETT bra mellanliggande Välj kanske en bältes- eller vinylfyllning och extra kuddar eller kuddar för anktyg för extra komfort!

Tri Fold Lawn Chair |  Beach lounge stol, Gräsmatta stolar, Beach lounge
1960-talet Webbed Lawn Chair Folding Beach Chair Lounge |  Etsy.
Rio-läsbar uteplats i aluminium med gräsmatta-SC570-72-1 - The.
Amazon.com: Goplus fällbar schäslongstol bärbar lutning.
Strand- och gräsmattastolar du kommer att älska 2020 |  Wayfa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*