Home / Hem / Åtta inredningsidéer för små timmerhus
Åtta inredningsidéer för små timmerhus

Åtta inredningsidéer för små timmerhus

Små timmerhus upp till 1500 kvadratmeter är populära och prisvärda alternativ för köpare som är nybörjare eller veteraner.

Timmerstuga inredning och dekorstilar varierar mycket beroende på preferenser. Idéerna inkluderar traditionellt, utbyggbart, tungt trä, öppna ytor, fönstrecentrerat, trätypscentrerat, rustikt och säsongsbetonat.

72862586-ada3-4dc4-91a0-59efb8df4624.1.10 Åtta inredningsidéer för små timmerhus

Traditionella små timmerhus kan använda 6 ”med 12” stockar som har en polymerbaserad fyllning för mellanrummen. Dessa stugor är populära bland jägare, campare och för fritidsändamål.

Loftinteriören ger sovrummet på andra våningen en öppen känsla. Kök och badrum kan ta upp en stor del av första våningen. Antikviteter, lädermöbler eller tidig amerikansk inredning kompletterar denna typ av litet timmerhus.

Husägare som vill ha ett litet timmerhus kan utforma det så att det kan byggas ut när hushållet växer. Utbyggbara mönster inkluderar dörrar till framtida nya vingar i huset eller tillgång till en drömmande, avskärmad veranda. Växer barn och utrymmet är tätt?

Lägg till en berättelse och storlek baserat på disponibel inkomst. Utbyggbara husägare kan en dag stå tomma. Vid denna tidpunkt kan försäljningen av det utvidgade hemmet ge vinst för att köpa ett annat litet timmerhus som endast är lämpligt för två personer.

cosy-kebin Åtta inredningsidéer för små timmerhus

Ett tungt taksystem av trä definierar hur ett litet timmerhus är konstruerat. När man tittar från bottenvåningen till taket exponeras bjälkarna avsiktligt för en naturlig effekt.

Tunga taksystem i trä är en ofta efterfrågad individuell inredning som stimulerar fantasin. Resultatet är en distinkt appalachisk känsla hemma. Och energieffektiviteten är oslagbar!

Timmerstuga Inredning Idéer Åtta inredningsidéer för små vedstugor

Det stora rummet i hjärtat av huset är ett centralt öppet utrymme för sammankomster, möten eller tyst ensamhet. Från mitten av rummet har ägarna 360 graders utsikt inåt.

Det bekväma och inbjudande rummet erbjuder en fantastisk utsikt över bergen eller sjöarna i horisonten. Högt i tak, grupper av små mysiga arrangemang och en öppen spis drar denna design väl ihop. Ett stort rum gör det frestande att tillbringa en långhelg eller sommarlov i en liten timmerstuga.

Fönster som inredningselement skapar ett luftigt utseende. De kan kurva från golv till tak eller funktionellt placerade direkt ovanför ett handfat.

Glasalternativen inkluderar enkel-, dubbel- och trippelglas, beroende på klimat på en plats och önskade inre temperaturer. Fönsterfärgningsalternativ kan hjälpa till att minska uppbyggnaden av solvärme, men färgning kan göra det svårare att naturligt tända ett rum.

Tillverkare i USA och Kanada har upp till 80 typer av kommersiellt trä att välja mellan för ett litet timmerhus. De är vanligtvis lätta att beställa och överkomliga. Valet av färger och fläckar är ännu större. De valda träslag hjälper till att definiera design och inredning.

fantastiskt-galleri-av-timmerstuga-inredning-design-7 Åtta inredningsidéer för små timmerstugor

Denna stil kan vara ledmotivet för hel liten timmerstuga. Ett sovrum kan ha ett stort fönster med ett vackert sidobord. Vintagelampor finns i vilket rum som helst för dämpad belysning. Möbler i jordtoner, naturliga träbord och enkla, lätta gardiner förenar den rustika lilla timmerstugan tillsammans!

Med säsongsbetonade Timmerstuga inredning Teman hjälper till att anpassa en liten timmerstuga. Oavsett till jul eller med picknickfiltar på golvet med rutiga dukar – stugans kreativitet råder året runt.

Ett stort urval av mönster och dekorationer gör livet i små timmerstugor till en underbar tillflyktsort i skogen, vid sjön eller nära bergen. Små timmerhus är inte bara funktionella och hållbara, de är också vackra och snygga. Prisvärdhet, flexibilitet och “född av fantasin” är några av de inspirerande egenskaperna hos moderna moderna timmerhus idag.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*