Home / Hem / Dekorativa golvplattor

Dekorativa golvplattor

Dekorativa golvplattor

Dekorativa golvplattor är ett sätt att ändra utseendet på ett golv, en bänkskiva eller ett bord. De kan användas inomhus eller utomhus beroende på typ av kakel. Vissa plattor är ogenomträngliga medan andra absorberar fukt. Därför är det en bra idé att noggrant granska specifikationerna för ditt kakelval. Vissa är värmebeständiga och andra inte. Men oavsett vad ditt klinkergolv behöver, kommer det definitivt att finnas en som passar din situation. Läs vidare för att lära dig mer om tillgängliga brickor.

Upprepa provplattorna

Många uppsättningar kakel har repetitiva mönster som kan delas ihop till varandra. Dessa kan väcka intresse och hjälpa till att förena ett område. Dessa mönster kan vara nyanser av svartvitt eller de kan färgas olika på olika sätt. De är lämpliga för badrum, kök, matplats eller terrass, de lägger till färg och intresse för alla rum. Andra viktiga detaljer är om de är ogenomträngliga eller om de kan absorbera lite fukt. Vissa plattor kommer att dra nytta av ett tätningsmedel för att hjälpa till med detta. Andra är i sig vattentåliga. Kom också ihåg att när en kakel säger “halksäker” betyder det inte att den inte ska hanteras med försiktighet när den är våt.

Mesh Backed Pebble Tiles

Det här är intressanta saker. De nätstödda plattorna passar ihop för att skapa en sömlös effekt, som om varje liten sten hade lagts för hand. De är utformade för att användas med injekteringsbruk. Att använda dessa färdiga brickor skapar en intressant effekt med relativt liten ansträngning. De finns i olika färger och mönster. Vissa är hela stenar medan andra är skivor eller stenplattor. Den allmänna effekten är den av ett oplanerat, naturligt golv som kan vara väldigt attraktivt med bohemiska, shabby chic eller stuga stilar.

Slumpmässiga mönster med matchande färg

Du kan få en stuga-dekoreffekt med mönstrade plattor som inte skapar ett sammankopplat mönster men använder liknande nyanser eller nyanser. Mönstren kan placeras slumpmässigt eller som lapptäcke, men det enda som verkligen håller ihop dem är färgen och kanske stilen. Många av de olika plattorna som finns nedan har onlinehandböcker som förklarar hur de ska läggas, vilka injekteringsbruk eller andra hjälpmaterial som behövs och hur man sköter om och rengör plattorna. Detta är viktigt för bästa underhåll av dina brickor. Som de säger i bibliotek och skolor är kunskap makt.

Glaserade dekorativa väggmålningar

Dekorera din matplats eller terrass med dekorativa kakel av porslin. Mönstret har en yttre fris och ett upprepande inre mönster. Perfekt för områden med medium trafik som är intressanta för både inomhus och utomhus. Datorns PDF-dokument finns för garanti, installationsanvisningar, installation och montering och bruksanvisningen.


Natursten stenstenar

Regnfärgade stenar av natursten i nät är en perfekt täckning för en terrass eller inomhus. Kan användas på golv eller väggar. Naturstenen är opolerad och halksäker. Det är den perfekta lösningen för ett atrium eller något annat område där dränering rekommenderas. Varje låda innehåller tio brickor som är tio kvadratmeter.


Naturliga platta stenar

De platta stenstyckena är monterade i nät på Balinese Nights och fästa på en nätbaksida för enkel installation. Det finns tio brickor per låda, vilket gör det enkelt att täcka tio kvadratmeter. Användbar för uteplatser, matplatser eller atrium och kan också användas på bänkskivor. Fogmassan finns separat. Den totala tjockleken är 0,25 tum.


Golvplattor i porslin

Fantazio med rosa mönster golvplattor skapar ett vackert upprepande mönster i rosa, grönt och vitt. Den är godkänd för användning på golv i badrum, kök eller uteplatser och det rekommenderas att den endast används på väggar i lågvattenrum. Det är frostbeständigt. Rengör med ett icke-slipande neutralt rengöringsmedel. Produkt tillverkad i Spanien.


Svart och vitt porslin

Artea porslinsvart och svartvitt kakel med ett upprepande sammankopplingsmönster är lämpligt för alla områden där porslinsplattor är lämpliga, såsom kök, matplats, uteplats eller badrum. Med en matt yta är den halksäker och vattentät. Den är lämplig för områden med mycket trafik och är värmebeständig.


Royalty Kakel

En kakel som är tryckt med ett kungligt elitplattor kungligt hus med fyra stjärnor är lämpligt för alla trafikerade zoner. Kanterna är färgade så att de verkar väder och repas så att alla injekteringsfärger kan användas. Det är halvglas, vilket betyder att det inte är halksäkra, men det är inte vattentätt.


Blå keramiska plattor

Faventie Azul keramiska plattor i olika mönster. Kanterna är målade och utformade för att se ut väder. Kakelmönstren interagerar inte förutom att de har samma bleka blå färg. De är halvglasliknande och endast avsedda för inomhusbruk. De kan dock ställas in i områden med hög trafik. Den kan appliceras på golvet, en vägg eller till och med en bordsskiva.


Nätmonterad flodsten

Naturligt tumlad flodsten är monterad på ett nät. Kan användas i fuktiga områden, men stenar bör behandlas med en ytförslutning efter installation. Lämplig för utomhusbruk och kan användas på golv, väggar och bänkskivor. Undvik starka flytande rengöringsmedel, eftersom dessa kan skada stenens yta.


Porslin svartvitt kakel

Det är svårt att gå fel med en svartvit porslinsplatta i köket eller badrummet. Med en matt yta som är lämplig för normal trafik och en halkfri yta, kan denna vackra kakel göra ett rum speciellt. Den är lämplig för både inomhus- och utomhusbruk. Det är en presentation av Elite Tile.


Svart och vit marmor

Polerad fältplatta i svartvitt naturmarmor. Den har en miljövänlig, halksäker yta. Eftersom det är ett naturligt ämne kan det finnas skillnader i färg från kakel till kakel. Plattor är tolv tum vid tolv tum och kommer i fem kvadratmeter till en låda. Varje låda väger 5 1 pund.


Dekorativa kakelinsatser - Idéer på Fot
Små insatser för kakelgolv |  Måla keramiska plattor.
Lövträ, laminat, kakel, vinyl och bambu, rabattgolv.
Dekorativa golvplattor
Dekorativa takplattor 2 × 2 |  Hemförbättring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*