Home / Hem / Dekorativ trädgårdsslanghållare
Dekorativ trädgårdsslanghållare

Dekorativ trädgårdsslanghållare

Dekorativ trädgårdsslanghållare

En dekorativ trädgårdsslanghållare är ett användbart sätt att lagra, flytta och använda din trädgårdsslang utan att behöva hantera fula slanglängder som kan utlösa slarviga gånghjälpmedel eller hackas i gräsklipparblad. Dessutom kan en hållare med en attraktiv exteriör lägga till en dekorativ touch till din trädgård eller uteplats. Om du inte vill ha en trädgårdsslanghållare synlig kan du välja en hållare som helt döljer slangen när den förvaras.

Attraktiva slangrullar

Dekorativa slangrullar kan ha yttre teman som liknar utseendet på gräsmöbler, trädgårdsväggar eller staket. De kan vara stillastående eller monterade på hjul så att de kan röra sig i din trädgård eller trädgård. När slangen dras tillbaka i hållaren, kommer rullen att smälta in i din andra uteplats eller trädgårdsmöbler.

Ta bort trädgårdsslangar

Att flytta stora trädgårdsslangar från ett område till ett annat eller lägga ut dem på en vald plats kan vara en stor utmaning, särskilt för nya trädgårdsmästare. När hållaren är monterad på hjul kan den lätt flyttas från en plats till en annan. Om den är utrustad med en handvev eller en motoriserad vev är det mycket lättare att sätta in slangen och ta bort den för förvaring.

Specialmontering eller dolda uttag

Ibland kan en slangrulle monteras på en vägg eller ett däck för att hålla slangen från marken och ge den goda möjligheter att tömma helt för förvaring. Detta stationära fäste är ett bra val för en slang som ansluts till ett sprinklersystem eller en blötläggningsslang. En dold behållare är också trevlig, speciellt om du har ofta sociala möten i din trädgård eller uteplats och vill att den ska se ut som din trädgård aldrig behöver något så vanligt som att vattna. En dekorativ slanghållare är ett perfekt sätt att ha din trädgårdsslang till hands utan att påverka din trädgårds allmänna utseende. Rätt hållare kan faktiskt göra ditt utomhusutrymme ännu mer attraktivt. Att ha en slangrulle är också en fördel, vilket gör förvaring och användning av din trädgårdsslang så mycket enklare än att försöka linda upp den för hand. Här är några exempel på hållare som kan göra din trädgård ser vackrare ut och underlätta dina vattningsuppgifter.

Spola tillbaka trädgårdsslangen

Plastslangrullen med pilmotiv från Tough & Go passar på vilken yta som helst och smälter in bra. Tack vare korgutseendet matchar den din mörkbruna korgsits och skyddar slangen från trottoarer. Den har också spolning tillbaka där enheten spolar tillbaka slangen på spindeln åt dig, vilket minskar kampen med den.


Rulla in det, trädgårdsmästare!

Slangrullen av taupe plast fungerar i många miljöer och med många typer av trädgårdskonstruktioner. Den har en vevrulle för de som vill vara säker på att slangen inte överlappar felaktigt och fångar upp spolen. Mataren är upphöjd så att slanghuvudet inte vilar på marken, vilket minskar slitaget.


Placera slangrullen mot en vägg

Rullen passar in i väggen så att du kan lägga extra vikt på den. En kraftig slangledning eller föremål i korgen ovanför slangen kan lätt stödjas. Helt öppet för dig kan du se till att slangaggregatet inte är vridet. Så det är bara en jerk att lossna från fästet.


Väggmonterad slanghållare

Väggfästet Catalina ger din trädgård elegans med sin rullkonstruktion. Den finns i fyra färger och kan fungera med en mängd olika vägg- och innergårdstema utan konflikt. Femtiofots slangar kan användas för att underhålla anslutna slangar för de stora kraven på gården. Det här är utmärkt för att hålla din tömda slang året runt.


Väggmonterad slanghållare av gjuten aluminium

En detaljerad slanghållare gör varje trädgård till en stor attraktion. Austin väggfäste finns i fyra utföranden: mässing, brons, koppar och skål. På så sätt kan du välja en kompletterande färg för varje del av gården där du vill ha monteringen. Den stöder 25 fot slang upp i skyddad miljö.


Präglad stålrörskruka

Denna stålslang är perfekt för alla verandor som du inte vill visa en slanghållare på. Det ger det en viss grad av elegans. Avloppshålen på botten säkerställer att vatten inte byggs upp i potten och skadar slangen. Det kan hålla en massiv 150 fot slang i mitten medan den håller sig utom synhåll.


Hållare av aluminiumslang

Denna hållare gör något som många inte gör: den höjer din vattenpiplinje över dina växter åt dig. På det sättet kan du röra dig medan du vattnar och undvika att lägga slangen mellan dina växter. Denna hållare är perfekt för större system och står 52 tum över golvet. Den kan anslutas till en annan slang för att mata den.


Väggmonterad järnslanghållare

Väggfästet Vatten i trädgården i viktoriansk stil ger mycket sofistikering till alla trädgårdar. Med den bruna ytan kan detta väggfäste fungera för dig på många ställen utan konflikt. Gjutjärnskroppen tillåter en enorm vikt och är utformad för hållbarhet. Detta fäste har en slangkapacitet på 100 fot, är skyddat och kan monteras på en vägg i önskad höjd.


Industriell tvåhjulad slangvalsvagn

När rörlighet är nyckeln har den industriella tvåhjuliga slangvalsvagnen ett enormt värde. Dess grå, tunga metallkropp gör att du enkelt kan flytta cirka 300 fot slang på den här vagnen och fortfarande förvaras i en skjul när den inte används. Med korgen monterad under ledstången kan du ta med dig dina förnödenheter.


Amazon.com: Sungmor gjutjärn tunga trädgårdsslanghållare.
60% rabatt på Sunjoy dekorativ trädgårdsslanghållare - 1104090
Kraftig gjutjärnsslanghållare, trädgård & trädgård dekorativ vägg.
Amazon.com: Sungmor Heavy Duty gjutjärnsslanghållare, trädgård.
Dekorativ trädgårdsslanghållare med förlängning av kran utomhus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*