Home / Dekor / Blå sovrumsidéer
Blå sovrumsidéer

Blå sovrumsidéer

BLÅ SOVRUM IDÉER – Vi vet alla att blå är älskad av många, både män och kvinnor. De flesta förknippar denna färg med mjuka, ljusa, eleganta och fräscha dofter. Blå är en flexibel färg som kan fungera med andra färger.

Så du kan föreställa dig att det blå sovrummet väcker rika känslor. Du kan välja mellan ett antal blå nyanser för ditt planerade sovrum. Om det behövs kan du kombinera en av färgerna med andra färger.

Här är våra pickups för att göra denna sovrumsstil tydligare för dig.

Levande blått sovrum

Levande blått sovrum
Källa: triathletetreats.com

Ett blått bästa sovrum för din unga tjej. Denna sovrumstil kan stimulera deras positiva humör varje gång de står upp på morgonen. Sovrummet väljer den ljusa och fräscha nyansen av blått.

Det finns en unik tapet för att ändra sovrummet. Den vita målade öppna hyllan rymmer några få ornament som är tillräckliga för att göra varje morgon glad och entusiastisk.

Den vita lurviga mattan rymmer vänner när de kommer in för studiegrupper eller bara för att chatta.

Underbart blått sovrum

Underbart blått sovrum
Källa: choicehomewarranty.com

Så underbar kombinationen av starka nyanser av blått och vitt i detta sovrum. De två delar en rättvis andel på väggmålningen, mattan och kuddarna. Den blå nyansen dominerar gardinerna.

Växterna och den grå mattan gör sovrummet till ett underbart och mysigt sovrum att sova i. Sovrummet ger de viktigaste dekorationerna till området och föredrar sedan att hålla det enkelt.

Graciösa blå sovrum

Graciösa blå sovrum
Källa: idealhome.co.uk

Två nyanser av blått visas i detta sovrum. Den starka blå tonen dominerar, så sovrummet ser elegant ut. Medan den ljusa blå nyansen kommer ut ur täcken och en av kuddarna.

Sovrummet ser elegant ut med vintage-skrivbordet och den klassiska långstolen. Det finns de söta utsmyckningarna ovanför sängen som ändrar sovrummet. Men sovrummet känns också trendigt.

Grönblå sovrum

Grönblå sovrum
Källa: elledecor.com

Tänk dig att du sover i ett så luftigt sovrum som detta. Inte bara på grund av fönsterrutan, underhåller detta sovrum våra ögon med tallarna utanför sovrummet. Fönstret exponeras avsiktligt av gardiner för bästa utsikt över landskapet.

Sovrummet väljer den djärva blå nyansen för att skapa en graciös ton. Denna speciella blå nyans visas bland annat på sovrumsväggen, i taket och på kuddarna. Det finns växter för den extra gröna känslan.

Sovrummet håller området minimalistiskt för att optimera känslan av att se fräsch ut utanför glaset.

Bedårande blå sovrum

Bedårande blå sovrum
Källa: idealhome.co.uk

Detta sovrum är oftast insvept i den mjuka och ljusa nyansen av blått och ser bedårande ut på grund av presentationen av de blå föremålen. Den ljusa blå nyansen visas på mattan, vilket gör att sovrummet ser friskt ut.

En annan blå aspekt dyker upp i kastkudden på stolen och i det dekorativa glaset ovanför sängen. Kuddar, täcke och filt innehåller alla det blåaktiga inslaget.

Kombinationen med grått gör att sovrummet känns så bekvämt och mysigt. Antingen för att sova eller koppla av, det här är säkerligen en favorit för många.

Fantastiskt blått sovrum

Fantastiskt blått sovrum
Källa: idealhome.co.uk

Ett sådant inspirerande blått sovrum för tonåringar. Låt din fantasi springa vild i ett stödjande blå sovrum som det här. Sovrummet ser väldigt kreativt ut med den himmelliknande väggen, vilket innebär obegränsad fantasi för att bygga sin framtid.

Det finns stegehyllan som hämtar den senaste möbeltrenden. Eldstaden ser unik ut eftersom den är ovanlig i alla tonårings sovrum. Vi älskar mattan som ser snygg ut.

Sängset maximerar utrymmet eftersom det innehåller förvaringsutrymme för små föremål.

Dramatisk blått sovrum

Dramatisk blått sovrum
Källa: behr.com

Kan blå skapa en dramatisk ton för ditt sovrum? Det låter ovanligt, men den här bilden visar det. Den dramatiska smaken fyller luften i sovrummet och bjuder in dig till en god sömn.

Du kan måla din sovrumsvägg med den speciella blå nyansen som också känns lugn och avslappnad. Sovrummet väljer samma nyans av blått för täcken och kuddar. En ljusare blå nyans visas på de andra kuddarna och den lilla vasen.

Enkelt och mysigt, sovrummet innehåller växterna som förfriskningar. Taklampan ser trendig ut med det kreativa lampskyddet.

Rika blå sovrum

Rika blå sovrum
Källa: jennycarolin.com

Detta sovrum förtjänar att kallas välbärgade eftersom vissa understilar uppfyller det. Sovrummet bevisar att denna starka blå nyans är lämplig för olika underkoncept, ornament och möbler.

Den blå färgen ger en varm doft in i sovrummet. Medan detta räcker för mysiga nätter i, kompletterar sovrummet området med ljuskronainspirerad belysning som känns supercool. Det finns den amerikanska flaggan som väggdekoration.

Sängen står på långstolen för att koppla av medan du öppnar fönstret varje morgon.

Klarblått sovrum

Klarblått sovrum
Källa: Architectureartdesigns.com

Detta sovrum ser ut som Toca och väljer den enkla blå nyansen som blir nästan vit. Med vitt som färgtandem verkar detta sovrum klart och rent. I detta relativt rättvisa utrymme ser sovrummet enkelt och lite lyxigt ut.

Detta tack vare den bekväma och skrymmande sängen som gör att du kan sova bra varje natt. Den blå skuggan omsluter sovrummet genom sovrumsväggen, gardinerna och stolarna. När den vita lera dyker upp från sängen och skrivbordslampan.

Den solinspirerade lampan ger sovrummet liv.

Lyckligt blått sovrum

Lyckligt blått sovrum
Källa: idealhome.co.uk

En ljus blå nyans som denna ger omedelbar glädje. Detta är en av de mest populära nyanser av blått för många eftersom det är pålitligt för att göra drastiska förändringar i ett sovrum. Sovrummet väljer denna blå nyans för väggen för att göra det tydligt.

Samma blå nyans gäller för bänken och kuddarna. För ett mer livligt läge bär sovrummet en röd blommönster som ses på kuddar och överkast. Den vita tonen skapar en anständig smak.

Intressant nog för att upptäcka den glada tonen kommer från de söta ornamenten som gör sovrummet personligt och heligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*