Home / Hem / Hantera kranar när du säljer eller köper ett hem
Hantera kranar när du säljer eller köper ett hem

Hantera kranar när du säljer eller köper ett hem

Kranar är föremål i ett hus som är fästa på väggar, golv och tak. Kranar levereras vanligtvis med ett hus så att de ska hålla sig inomhus när de säljer.

Säljare och köpare är ofta förvirrade över de föremål som anses vara inredning i ett hem, och detta leder ofta till missförstånd och till och med tvister efter att ha gjort en affär med hemmet om köparen inte kan hitta vissa möbler. Säljare och Köpare som erbjuder lägenheter till salu i Seattle bör förstå den detaljerade beskrivningen av en enhet för att undvika missförstånd.

Hyra-lägenhet-sida-ny-min Hantera inventarier när du säljer eller köper ett hus

Till exempel kanske en ljuskrona som är fäst vid taket i ett hus inte är en fixtur om husägaren flyttar med den till varje hus de bor i. Därför tar säljaren bort ljuskronan efter att huset har sålts. I samma ljus är en väggmonterad TV inte en enhet, men TV-fästena är enheter, så de borde stanna inomhus efter försäljning.

Du kan anta att en köksö är en fixtur eftersom den vilar på golvet, men ön är inte fäst vid golvet och tas därför bort. Nyckeln är att tydligt definiera enheterna och att överväga följande steg.

Säljare

Säljaren ska först identifiera alla möbler och icke-möbler i hemmet innan de listas för försäljning, värd och öppet hus.

Enheterna stannar kvar i huset efter att huset har sålts, men du har något att säga om vad som händer med icke-enheterna. Du kan välja att ha de icke-kranar som du inte behöver i ditt nya hem, till exempel: Håll en köksö om ditt nya hem har en och du inte vill sälja den befintliga.

Alternativt kan du ta bort alla icke-belysningsarmaturer för att inte vilseleda potentiella köpare att tro att hemmet är utrustat med vissa föremål som TV-fästen, högtalarfästen och ljuskronor. Om du planerar att ta bort apparaterna efter det att hemmet har sålts, se till att potentiella köpare är medvetna om denna möjlighet.

Med dessa fastighetsannonser i SeattleVi uppmuntrar säljare att upprätta ett försäljningskontrakt som listar all utrustning i huset och om de tänker ta bort viss utrustning efter att huset har sålts.

I det här fallet kan köparen erbjuda sig att köpa en del av utrustningen från dig, men det viktigaste är att köparen gör ett erbjudande på huset med vetskap om de specialföremål som huset kommer att behålla.

Undvik att ersätta befintlig utrustning med billiga alternativ eftersom köpare ofta märker sådana förändringar och detta kan leda till rättegång efter att hemmet har sålts.

Köpare

Köparen bör noggrant gå igenom försäljningsavtalet för att avgöra vilka anläggningar som kommer att finnas kvar i hemmet efter försäljningen. Om varans status är oklar bör du rådfråga säljaren och be om förtydligande innan du väljer andra alternativ.

Om du avslutar affären för ett hem och upptäcker att utrustningen har tagits bort eller ändrats, är det klokt att söka tjänster från en advokat för att avtala säljaren på lagliga villkor.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*