Home / Hem / De hetaste källarkonverteringstrenderna från 2k19

De hetaste källarkonverteringstrenderna från 2k19

Du kan vara en av de människor som i stort behov av en klassisk makeover till sina källare. Idéerna som kom fram om källarplaneringen hjälpte dig inte. Du vet fortfarande inte vad du ska lägga i källaren så att den inte visas som en lagringsplats.

Det är okej.

Det finns massor av idéer som kommer upp i branschen och du behöver inte välja bara en. Testa en hel massa idéer och stapla dem för att se om du kan hitta något som inte bara tilltalar dig utan också huset. Naturligtvis. Ingen gillar att höra dåliga recensioner om sitt hus.

Här är några saker du kan försöka få din källare att se helt fantastisk ut. För det första har du många smarta enheter installerade, till exempel rörelsekänsliga elektriska apparater. Lägg till en bekväm och elegant golvdesign eller matta som talar för källartema. Försök att introducera en klassisk touch till det sofistikerade studiosalen genom att få anständiga möbler.

Basement-Bar-Builtin-TV-Basement-Conversion-5-Boling-Brook-IL_Sebring-Services Hetaste källarkonverteringstrender från 2k19

Du kan också försöka lägga till kaklade väggdesigner tillsammans med inbäddade lysdioder för mer underhållning eller blanda i en blandning av ett biljardbord och en bar på sidan. Många saker kan uppnås genom att låta dig tänka på det. Barer med träskåp och antika dekorationer på väggarna och borden ger en touch av sofistikering.

Underhållning är viktigt, men tänk på det utrymme du vill täcka över och försök komma med naturliga färger och fönsterramar som inte behöver ändras för att passa temat.

Källare kan också fungera som en personlig biograf eller underhållningscenter. Att få rätt känsla för möbler och omgivningens färger och strukturer kan göra dem mer tilltalande.

De flesta föredrar att använda källaren som ett personligt gym. Men det betyder inte att det bara måste vara en rörig, svettig plats med robust och sliten utrustning. Du kan använda smarta stationära cyklar och löpband samt en elegant rumsdekoration med speglar på väggarna.

Utforska-källare-ombyggnad-idéer De hetaste trenderna för ombyggnad av källare från 2k19

I själva verket kan du skapa ett separat utrymme för ditt gym som passar ditt tema för resten av källaren. När du har mycket redskap eller ingen utrustning alls är det viktigt att hitta motivet och placera föremålen på rätt ställen.

Vissa människor vill också lägga till en pool i källaren. Det finns många alternativ att tänka på när man går efter något så stort. Prova glasdörrar tillsammans med trägolv så att allt ser lyxigt och vackert ut. En pool med ett gym på sidan med löpband och cyklar, plus ett par hantlar på sidan kan ge ett effektivt utseende.

Det är enkelt att organisera din källare så att den passar din beskrivning av en kontorsmiljö som är bekväm och ser officiell ut. Allt du behöver göra är att välja en design som inte smälter och förändras för mycket.

Monotona väggar och vita golv fungerar bra med svarta möbler som inte tar för mycket utrymme. Du kan förvänta dig att trägolv fungerar bra här också, men lägg inte för mycket utrustning. Detta kan förstöra utrymmet om det inte underhålls regelbundet.

Allt annat är gjort. Fokusera på att lägga till förbättrad och uppdaterad teknik och utrustning så att din källare är i centrum. Du kan läsa nyheter och mspy recensioner att veta vilken teknik som ska hänga med de senaste trenderna.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*