Home / Dekor / Idéer för poolbadrum
Idéer för poolbadrum

Idéer för poolbadrum

Poolbadrumsidéer – Du kan bli trött efter några minuter eller timmar av simning. För att ladda den förlorade energin efter ett träningspass, gå till ett poolbad. Vissa väljer ett utomhusbadrum, medan andra föredrar inomhusbadrummet.

Vi samlar 10 typer av poolbad som inkluderar utomhus- och inomhuspooler. I allmänhet ser ett poolbad med ett minimalt element lätt ut eftersom det fungerar som ett sekundärt. Men det finns alltid ett rum för att dekorera det. Här är exempel:

Naturligt poolbadrum

Naturligt poolbadrum
Källa: lahuhome.com

Ett dopp i utomhuspoolen hjälper dig att njuta av vad naturen har att erbjuda. Starkt solljus med luftig luft fräschar upp din kropp och ger extra stöd för dagen.

Konceptet skapar det första exemplet, som trots det trånga utrymmet är värt att experimentera med. Badrummet ser ut som bakgården. En av väggsektionerna är också innergården.

Det fristående badkaret och tvättstället räcker för en snabb dusch. Badrummet fyller det med stenar och växter för att hålla området naturligt i bästa fall.

Nytt poolbadrum

Nytt poolbadrum
Källa: homynesia.com

Ett fristående badkar eller duschutrymme är allt du behöver för en snabb dusch innan du får en riktig dusch i ett masterbad. Badrummet innehåller endast duschområdet med kroppstvål och schampo.

Utomhusbadrummet ser fräscht ut med väggkategorin. Området är omgivet av stenar som gör badrummet naturligt. Intressant hänger badrumsbåten bredvid den öppna dörren.

Växterna omger badrummet för att göra badrummet väldigt tilltalande. Förutom en snabb dusch kan du sätta på badkaret för enkel handtvätt.

Bekvämt poolbadrum

Bekvämt poolbadrum
Källa: viendoraglass.com

Efter ett dopp kan du lugna dig ner genom att ta ett dopp i ett avslappnat badrum som det här. Exemplet väljer ett badkar och med stilen är badkaret ett så välkomnande område. Blötlägg kroppen i badkaret och ta några minuter att koppla av.

Badrummet kan vara din mästare. Det har handfat och skåp. Badrummet har trägolv för att hålla området varmt. De våta och torra handdukarna förvaras på olika platser.

Bilden räcker för enkel förfriskning eftersom den upptar det smala utrymmet.

Enkelt poolbadrum

Enkelt poolbadrum
Källa: laurelinekoenig.com

Att välja vissa keramiska färger eller mönster kan betyda så mycket för ett poolbad. Ta badrummet som ett exempel. Badrummet ser enkelt men trevligt ut. De bruna plattorna är nyckeln till att göra badrummet så elegant.

Keramiken bildar badrumets vägg och golv. Varje kakel ser stort ut, vilket hjälper till att skapa en känsla av att området är rättvist trots den motsatta verkligheten. Badrummet är rikt med duschområde, skåp och handfat.

Du kan dölja dig lite med spegeln och förvaringsutrymmet där den lilla så kallade bänken används.

Lyckligt poolbadrum

Lyckligt poolbadrum
Källa: Houselogic.com

Ett glatt badrum vid poolen kommer att gynna dina små barn. Efter att ha stupat i en pool, be dem lämna poolen så snart de måste gå i skolan. Att dekorera ett happy go lucky poolbad som det här är oemotståndligt.

För dem väljer du gul som könsneutral färg. På grund av den lilla mängden utrymme väljer badrummet gul, blank keramik. De färgade handdukarna ger extra anda. Duschområdet finns i badrummet.

Diskbänken är inredd med spegeln och de gula blommorna. Den animerade bilden kan öka stämningen på ett lekfullt sätt.

Funktion pool badrum

Funktion pool badrum
Källa: ntcinfotec.com

Lägg dina våta kläder eller baddräkter i en tvättmaskin bredvid ett poolbad. När du duschar rensar maskinen upp smutsiga tyger. De kan bli torra efter dusch.

Det är tanken bakom exemplet. Badrummet i inomhuspoolen har tvättstuga och handfat. Badrummet lyckas skapa flytande förvaringsutrymme. Poolbadrummet väljer neutrala färger med en avslappnad atmosfär.

Handduksstället ser rikt ut eftersom det är en plats där du kan hänga våta handdukar.

Intressant poolbad

Intressant poolbad
Källa: bocadolobo.com

Det lilla badrummet utgör svartvitt. Exemplet uppmuntrar att spela med den keramiska modellen. Golvet i badrummet väljer de svarta, sexkantiga plattorna. Medan för badrumets vägg väljer provet de vita, rektangulära.

Nyansen med hög kontrast innehåller stolen från mitten av århundradet som rymmer kroppstvål, schampo och andra föremål. Badrummet hänger levande växter för att fräscha upp området. Badrummet visar att en enkel idé kan gå långt.

När du badar kan badrumsutseendet underhålla dig.

Trevligt poolbadrum

Trevligt poolbadrum
Källa: ideas.sawhd.com

Badet i utomhuspoolen utövar ett mini-trädgårdskoncept. Trevlig och naturligtvis på ett unikt sätt. Badrummet väljer trä som ett naturligt material för att skapa en fräsch känsla.

Badrummet är omgivet av många levande växter som säkert kommer att trolla dina ögon. Vissa stora stenar kan fungera som hållare för kroppstvål, schampo och andra. Låt stegen hänga handdukar.

När du duschar kan du njuta av den blå himlen med gröna träd som blir ditt tak. Även efter duschen sträcker du benen på trägolvet medan du tittar upp mot den klara himlen.

Delat poolbadrum

Delat poolbadrum
Källa: homishome.com

Skaffa alla dina pojkar för en snabb badrumsdusch. Badrummet vid poolen är det enklaste av dem alla. Exemplet består av fristående badkar med träskivorna som en vägg.

De drar nytta av badrummet eftersom de kan interagera med varandra. Det kommer att cementera deras band. En sådan snabb start på morgonen!

Avkopplande poolbad

Avkopplande poolbad
Källa: hoomdesign.com

Koppla av och göra det själv. Skapa ditt eget poolbad genom att återanvända befintligt material som visas i exemplet. Badkaret ser bekvämt och avslappnat ut. Badrummet har en handduk som du kan använda för att sova några minuter.

Ljusen gör badrummet mer avslappnande. Gör handduksskenan genom att spika på träväggen. Återanvänd vintagebänken för att visa ljus, kroppstvål och eventuellt blommor.

Förhoppningsvis kan våra 10 poolbadidéer inspirera dig att göra din egen nästa gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*