Home / Hem / De 5 mest populära uppblåsbara badtunnorna från 2018

De 5 mest populära uppblåsbara badtunnorna från 2018

En badtunna är en dröm för många husägare. Tyvärr kan de vara dyra att installera och underhålla.

Den uppblåsbara badtunnan är det klassiska exemplet på ordspråket ”hitta ett behov och fyll det”. Få en Familj uppblåsbar badtunna Att använda den är ett bra, bärbart alternativ till originalet.

Att hitta en uppblåsbar badtunna av god kvalitet som passar dig och din familj kan vara en utmaning. Men vi är här för att hjälpa till. Så låt oss ta en titt på de 5 mest populära uppblåsbara badtunnorna för 2018.

1. Intex 85in

612JlxZB5L._SL1000_ 5 De mest populära uppblåsbara badtunnorna 2018

Idealisk för små bubbelpartier, Intex erbjuder plats för upp till sex personer. Den har ett inbyggt vattenbehandlingssystem som mjukar upp vattnet och gör att du blötläggs i badtunnan till en bekvämare upplevelse, särskilt för din hud.

Intexen består av Fiber Tech konstruktionDetta sträcker sig inte som badtunnorna i vinyl, det gör det mer hållbart och är mer benägna att hålla länge.

Som man kan förvänta sig med bubbelpooler har 140 munstycken installerats som erbjuder alla “bubbelpooler” en trevlig upplevelse.

2. Bestway Paris

17_lay-z-spa_paris _-_ pair_with_flutes__1 5 De mest populära uppblåsbara badtunnorna 2018

Med en kapacitet på 3 är den mindre än Intex, men Bestway Paris har några häftiga funktioner som kan tilltala dig.

Den har ett inbyggt massagesystem som gör bubbelpoolen ännu roligare. Det finns också sju-färgade LED-lampor. De föränderliga färgerna kan skapa ett ytterligare lager av avkoppling.

Ett plus för litenheten är att den fylls snabbare än större badtunnor, så att du kan njuta av det tidigare – inomhus eller ute utanför.

3. Bestway Miami

maxresdefault-1 5 De mest populära uppblåsbara badtunnorna 2018

Med en kapacitet på 177 liter kan Miami – världens första uppblåsbara badtunna – rymma upp till fyra personer. Till skillnad från andra bubbelpooler, som tar lite tid att värma upp, erbjuder Miami möjligheten att värma upp till 104 grader inom några minuter.

Inga verktyg krävs för att ställa in Miami. Du kopplar bara in den medföljande pumpen, slår på den och ser den blåsa upp. Lätt att använda, inklusive att slå på de 120 jetstrålarna, du och upp till 3 andra kan njuta av lugnande stunder i denna prisvärda bubbelpool.

4. Bestway Sienna

maxresdefault-1-1 5 Mest populära uppblåsbara badtunnor 2018

Bestway gör det igen med Sienna. Sienna är formad som ett stort badkar av plast och låter dig sträcka ut dig för avkopplande stunder av ensamhet eller en mycket mysig träff med din partner.

Sienna är prisvärd och bärbar och har ett inbyggt massagesystem. Det är ditt svar på att erbjuda en spa-upplevelse utan större investeringar eller större renoveringar av bubbelpoolen.

Oavsett om du letar efter ett bra badkar för trötta och ömma muskler eller en plats som du och din make kan njuta av privat, överväga Sienna.

5. Coleman Lay Z Spa

coleman-lay-z-spa har de 5 mest populära uppblåsbara badtunnorna för 2018

Coleman har länge varit känt för fantastiska campingprodukter. Nu har de en uppblåsbar badtunna som heter Lay Z Spa.

Det kan blåsa upp på några minuter och tömma lika snabbt när du är redo att lägga bort det. Utsidan är gjord av punkteringssäkert material, vilket gör det mycket hållbart och du kan hålla det länge.

Du och upp till 5 andra njuter av komforten och den avkopplande spaupplevelsen i Lay Z Spa.

Sammanfattning

Din dröm om en badtunna ligger inom ditt grepp med en gummibåt. Vi hoppas att du tycker om alla dessa saker, oavsett om du använder dem för att lindra smärtan hos en trött kropp eller för att få en intim spa-upplevelse.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*