Home / Dekor / Lila badrumsidéer
Lila badrumsidéer

Lila badrumsidéer

Lila badrumsidéer – Lila är en speciell färg för oss. Det ser vackert och modigt ut samtidigt. Det skiljer sig från rosa eller gult. Vi kan inte förneka att lila är mest älskad av kvinnor.

Ändå kan män träna färgen på badrummet. Det verkar bra så länge de vet hur man blandar färgen med materialet och designen. Utan vidare ado, kolla in våra 10 lila badrumsprover nedan.

Mjukt lila badrum

Mjukt lila badrum
Källa: decoist.com

Liksom andra färger har lila några nyanser. Exemplet väljer den mjuka nyansen av lila. Bortsett från badrumsmöblerna och dekorationerna ser skuggan också bra ut för herrbadrummet.

Medan bilden passar för kvinnor bad. Det pryder verkligen badrummet med den lurviga mattan, blommorna och stolen. Badkaret har de plågsamma benen och vintagestolen för att hålla korgen.

Badrummet kombinerar den lila nyansen med vitt. Därför visar badrummet en kontrasterande nyans mellan de två färgerna. Hela badrummet ser verkligen så flickaktigt ut.

Charmigt lila badrum

Charmigt lila badrum
Källa: topsrestructuring.com

För betydande förändringar, överväg lila-baserad tapet. Badrummet sätter upp den blommiga, lila tapeten. På de andra väggdelarna väljer badrummet den enkla, lila tapeten.

Blandningen av vitt och lila gör badrummet till ett kontrasterande tema igen. Dessutom har badrummet glasmaterialet, så den lila tapeten reflekteras på andra sidan väggen.

Badrummet innehåller badkar, skåp och handfat. Möblerna ser enkla ut med tanke på det smala utrymmet. Vi tycker att badrummet är lite unikt eftersom det ser charmigt ut men minimalistiskt.

Fantastiskt lila badrum

Fantastiskt lila badrum
Källa: kientevecom.blogspot.com

Den här väljer en så stor lila tapet. Som du kan se ser tapeten ut som en metropol med skyskrapabyggnader som täcker hela spegelområdet. Exemplet erbjuder kreativ badrumsdesign.

Titta på badkaret. Det matchar nästan golvet i badrummet. Badkaret åtföljs av blommorna och kastkudden. En lila, klassisk stol ser förförisk ut framför badkaret.

Det flytande förvaringsutrymmet med tvättstället och tillbehören ligger mittemot badkaret. Den sista coolaste är den discoliknande lampan. Vi älskar verkligen badrummet.

Prinsessaliknande lila badrum

Prinsessaliknande lila badrum
Källa: terrysfabrics.co.uk

Extravagant och vackert. Badrummet ser ut som en prinsessa med tygerna som faller ner i badkaret på detta sätt. Taket på badrummet ger det kungliga rummet en modern känsla.

Den förlitar sig delvis på ljuskronabelysningen som verkar vacker. Spegeln och lamporna lägger till den eleganta tonen. Vi tycker att badrummet är unikt eftersom det kombinerar vitt, som är nästan krämigt att ta på och har en djärv nyans av lila.

Den lila nyansen visar att färgvalet gör badrummet elegant och elegant.

Futuristiskt lila badrum

Futuristiskt lila badrum
Källa: qnud.com

Exemplet passar både män och kvinnor. Vi tycker att exemplet är fascinerande eftersom badrummet ser typ av futuristiskt ut. Detta skiljer sig från det typiska lila uttalandet som ser vackert, graciöst eller djärvt ut.

Badrummet väljer den lila nyansen som verkar blek. Det ser futuristiskt ut eftersom det fungerar med svart som taket i badrummet. Dessutom justerar badrummet den blanka keramiken så att den futuristiska tonen känns starkt.

Badrummet består av badkar och handfat. Trottoaren ser bra ut att gå fram och tillbaka.

Minimalistiskt lila badrum

Minimalistiskt lila badrum
Källa: paintersottawa.ca

Exemplet passar verkligen de av er med tätt badrum. Måla först din badrumsvägg i en lila nyans som den här. Vi kallar den lila nyansen för den normala. Det får badrummet att se elegant ut.

I kombination med de fyrkantiga lådorna ser badrumsväggen trendig ut. Badrummet fyller det med det stora badkaret. Den har flytande förvaringsutrymme och handduksstången.

Inget skåp visas på bilden. Du kan använda badkaret för att tvätta händer eller ben. Badrumsmodellen är ett utmärkt alternativ för manliga badrumsägare.

Dramatiskt lila badrum

Dramatiskt lila badrum
Källa: viendoraglass.com

Lila älskare måste älska att experimentera med färg. Du kommer sannolikt att vilja applicera den lila nyansen. Den här verkar dramatisk. Badrummet ser unikt ut eftersom det väljer den dramatiska nyansen för de minimalistiska badrumsmöblerna.

Den lila tonen omsluter badrumsväggen och trappan. För att hålla balansen kommer badrummet med det vita skåpet och handfatområdet. Duschområdet väljs istället för ett badkar.

Det vitmålade trägolvet mjukar också upp den dramatiska nyansen. Badrummet bibehåller den rymliga känslan utan tillbehör.

Extraordinärt lila badrum

Extraordinärt lila badrum
Källa: extended-rds.org

Ja, det finns inget speciellt med badrumets lila nyans. Badrummet applicerar den ljusa nyansen. Det syns från golvet i badrummet och den väggdel som utgör bakgrunden för diskbänken.

Det speciella med bilden är att badrummet har en unik design. Duschområdet till exempel åtföljs av det svarta trärummet. Fönstren i rummet påminner oss om dem på fartyget.

Handfatområdet ser unikt ut med det flytande konceptet. Badrummet lockar oss eftersom badrummet dekorerar modern design.

Trevligt lila badrum

Trevligt lila badrum
Källa: topsrestructuring.com

Mjuk och lugnande. Badrummet verkar underbart med de lila färgvalen. Nyansen dyker upp från trappan till badrumsväggen. Det bästa med badrummet är designen.

Vi tycker alltid ett badrum är supercool med sådan trappmodellering. Detta gör att badrummet ser ut som en graderad modellering. Bilderna, kvistarna och den enkla förvaringen blir sådana söta sötningsmedel.

Attraktivt lila badrum

Attraktivt lila badrum
Källa: hotelresidencia.com

Du kan föreställa dig att badrummet ser tilltalande ut med väggens optimering. Badrumsväggen förvaras här och där med lådorna. Lådorna innehåller olika föremål, från handdukar till glasögon.

Intressant nog ser glasögonen lila ut, liksom badrumets väggmålning och badkarhållaren. På grund av det smala utrymmet väljer badrummet det flytande skåpet och det enkla handfatområdet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*