Home / Dekor / Bruna vardagsrumsidéer

Bruna vardagsrumsidéer

BRUNA Vardagsrumsidéer – Mjuk, varm, jordfärgad. Det här är attribut som vi ofta fäster vid den här färgen. Brun blir en “säker” färg när du har slut på alternativ. Ändå betyder brunt inte nödvändigtvis vanligt, tråkigt och styvt.

Med några få detaljer kan bruna vardagsrumsstrategier stora eller små göra ditt vardagsrum till den mest populära platsen. En annan god nyhet är att du kan återvinna, anpassa dig till budgeten eller arbeta med extravaganta möbler.

En nyans från det bruna vardagsrummet

Graduerat brunt vardagsrum

Låt oss säga att du verkligen älskar brunt och vill skapa ett brunt vardagsrum med lite skillnad. Överväg att placera nivåer i brunt i vardagsrummet. Kombinera ljusbrun, mörkbrun och till och med beige.

Vita skrivbordslampor på bilden ger en fin dekoration. Den brunbeige mönstrade mattan behåller den bruna tonen utan att rummet blir för enkelt. Enkla positiva ord i ramar på väggen sötar det bruna temat här.

Brunt vardagsrum med antika dekorationer

Brunt vardagsrum med antika dekorationer

Tack vare Browns flexibilitet kan du till exempel använda den som det mest grundläggande elementet i ett klassiskt vardagsrum. När du har målat vardagsrummet med delikat brunt bör du placera ornament så att rummet ser vackert ut.

Vad sägs om den dekorativa lampan som fästs i taket? Du kan sätta ett antikt kaffebord, en gammal telefon, ett litet träskåp och en klassisk spegel på väggarna. Den medelstora golvlampan gör rummet både nostalgiskt och romantiskt.

Vardagsrum / matsal Brown Room

Vardagsrum / matsal Brown Room

Den tredje av de övergripande bruna vardagsrumsidéerna passar dig som inte har tillräckligt med utrymme för ett separat vardagsrum. Använd det utrymme du har för att kombinera ett vardagsrum och matsal. Du kan använda brunt som basfärg för de två.

Förutom väggfärgen, välj ett trämatstolsuppsättning i trä och ett brunt soffset till vardagsrummet. Som en liten variation skapar du tvålagersgardiner i olika färger. Sätt dekorationer på väggarna och färska växter för att separera de två.

Med detta enkla arrangemang har de två rummen ett brunt tema i sömlöst vacker modellering.

Brunt vardagsrum med trä

Brunt vardagsrum med trä

Du litar inte alltid på brunmålade betongväggar som källa för det bruna vardagsrumstemat. Du kan välja trä eller stockar som andra alternativ. Trä är naturligt brunt. Vardagsrummet med trämotiv erbjuder naturligt brunt för rummet.

Bortsett från det kan trä fräscha upp ditt vardagsrum tack vare den naturligt svala temperaturen det skapar. Som bilden visar kan ett litet hörn i din stuga eller studiolägenhet bli detta supervarma bruna vardagsrum.

Lägg till ett långt träbord, gungstol och brun rundad stol så att rummet också ser gammalt ut.

Brunt vardagsrum med lyxiga möbler

Brunt vardagsrum med lyxiga möbler

Har du tillräckligt med utrymme för vardagsrummet och vill förvandla det till ett majestätiskt? Även här kan Brown stödja idén. Välj trätak, golv och vägg för en mycket robust nyans i brunt. Sedan hämtar du möblerna och möblerna från det stora rummet.

Smala, bruna fåtöljer, ett stort hängsmycke, en vacker lampa och en solid stor garderob gör ett lyxigt inslag i rummet. Den svarta sammetmattan här lägger lätt till den överdådiga bruna vardagsrumsmodellen. Glasprydnader som glas, keramik är också bra val.

Panelvägg i det bruna vardagsrummet

Panelvägg i det bruna vardagsrummet

Det bruna vardagsrumstemat kan bli en mycket kreativ och fräsch minispot tack vare den panelerade väggen från bilden. Den panelerade väggen låter dig hänga små dekorationer, använda kurvorna i väggen som förvaringsutrymme och mycket mer.

Brun kan väljas som gardinfärg, golv och soffa. Det korta träbordet och träfönstren skapar en mer brunaktig atmosfär här. Även om vardagsrummet ser trångt ut kan konstnärliga ornament fortfarande få dig att känna dig bekväm.

Minimalistiska möbler och fönster gör att rummet ser luftigt och ljust ut.

Brunt vardagsrum med en djärv soffuppsättning

Brunt vardagsrum med en djärv soffuppsättning

Det sjunde tipset skiljer sig från de flesta bruna vardagsrumsidéerna. Den här punkten tar istället en djärv brun sektionssoffa som fokus för uppmärksamhet. Den starka bruna, som också finns i det korta träbordet, förbättrar det brunaktiga utseendet från golv och väggar.

Det som gör designen speciell är soffkuddarna som förblir bruna. Några av kuddarna är vanligt bruna medan andra har blommönster. Ändå är de alla bruna.

Soffvalet visar att Braun öppnar kreativitetsutrymmet för små föremål.

Brunaktiga gardiner i vardagsrummet

Brunaktiga gardiner i vardagsrummet

Brunaktiga gardiner kan hjälpa till att lägga en elegant touch till det bruna vardagsrummet. Du kan välja vilka gardiner som passar för vardagsrummet. Tjock eller vanlig kan passa bra med storleken på rummet.

Du kan placera långa, rena brunaktiga gardiner från topp till botten, vilket ses på bilden. Eller så kanske du föredrar tjocka, korta gardiner som täcker hälften av fönstren. Oavsett vilken gardintyp du väljer, se till att gardinsfärgen matchar brunt.

Med detta i åtanke kan du överväga att välja graderade bruna för gardinerna.

Mörkbrunt vardagsrum

Mörkbrunt vardagsrum.  Källa: kalvez.com

För vissa känns mörkbruna vardagsrum mysiga och mysiga. Den starka bruna sidan ger tät jordton och elegans. Det mörkbruna vardagsrummet kan trösta dig efter långa timmar vid kontorsbord.

Du kan köpa en mörkbrun sektionssoffa som vetter mot en mörkbrun del av väggen (se bild). Det finns också mörka, snygga träbord, bord och ett långt, stängt skåp som förvaringsutrymme. Ljusa trägolv böjer sig lite i mörkbrunt läge.

Placera tjocka lila eller mörkbruna gardiner så att hela vardagsrummet ser fast ut.

Brunt vardagsrumsförvaring

Brunt vardagsrumsförvaring.  Källa: Californiaclosets.com

Den sista av de hela bruna vardagsrumsidéerna finns i förvaringen i vardagsrummet. Du kan antingen placera små bruna skåp eller skåp i vardagsrummet eller välja dessa stora skåp nedifrån och ner.

Du kan även beställa ett permanent skåp med plats för TV: n. Leta efter butiken som har olika modeller. Det finns en del av butiken som är täckt med glas. En annan del är öppet utrymme medan den andra ger dig lådor.

Genom att förvara rummet ser vardagsrummet väldigt brunaktigt ut och innehåller definitivt olika rumsföremål och dekorationer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*