Home / Hem / Bröllopshamnar till salu

Bröllopshamnar till salu

Bröllopshamnar till salu

Det kanske inte finns någon speciell dag än när två själar förenas i äktenskapet. Det är ett civilt och offentligt uttryck för avsikten att leva ett liv tillsammans. Eftersom det är en dag som deltagarna bara vill nå en gång står korrekt planering högt på allas prioriteringslista. En vacker bröllopsborr under vilken ceremonin kan hållas är en viktig del av paketet.

Vit vinylbröllopsbom

Det finns inget som en vacker trädborr för att skapa bakgrunden för ett bröllop. Det behöver dock inte vara dyrt. En enkel vit vinylbom kan ge en vacker form för att placera blommor, ett nät eller någon annan vacker eller meningsfull prydnad på den. Ännu bättre, när du placerar denna graciösa trädgård i din trädgård fungerar den för både levande och konstgjorda växter.

Trä ruttnar så småningom, järn rostar och kan skada växter. Men vinyl är ett neutralt ämne som tål vädret bra och varar säsong efter säsong. Du kan enkelt använda den här vackra trädbågen för din bröllopsceremoni och sedan ha den som en härlig daglig minnesmärke på din speciella dag.


Stort vinylark

Ett stort vinylark ger ännu fler möjligheter att träna vinstockar eller blommor över dem. Med nästan orientaliska detaljer på takstödet och tätt “vävda” sidodelar, erbjuder denna trädbom mycket stöd för dina tyngre, träigare blommor som rosor eller trumpetvin. Det ger dig också möjlighet att njuta av några av de mer invasiva blomrankorna och fortfarande innehålla dem. Vissa prydnadsväxter är svåra att arbeta med och om de får komma in i dem kan de skada träd.

Denna båge kan placeras långt från områden med träd, men ger skugga eller ett trevligt område för en bänk. Det fungerar också bra som en bröllopsbom eller som en ingång till din trädgård. Bredden gör det enkelt att placera över en stig eller vid en gateway. Om det ska vara en del av en bröllopsutställning, ger det utmärkt stöd för blomdekorationer.


Graciös stålgotisk båge

Denna eleganta gotiska stålbåge är det perfekta stället att träna månvinrankor eller kardinalklättrare. Eftersom den är gjord av stål, även om den är tunn, tål den vikten av träiga klättringsrosor och de lättare årliga blomrankorna. Som bröllopsbåge är det perfekt. Dess känsliga, nästan eteriska form är perfekt för drapering av lätt tyg eller blommagirlander. Det kan ha en gammal världs känsla av rik tradition och allmän elegans. Det kan också skapa ett vackert hörn av trädgården, en grind till en trädgård eller ingången för en procession.

Oavsett vilket dekorativt syfte du har för den här dekorativa bågen, den är stark och väderbeständig och ger många års njutning. Pulverlackeringen över stål gör att den tål regn och annan fukt. Även om stål och järn är känsliga för fukt är den målade legeringen mycket mer motståndskraftig än järn.


Pergola Style Bröllop Arbor

Enkelhet är ibland exakt vad man vill ha. Denna pergola arbor är tillverkad av 100% vinyl för utmärkt väderbeständighet. Vinylstrukturen härmar den stil som kan utvecklas från att använda enkla träbitar, men det är osannolikt att det har samma problem som ett galler som trä kan ha. Även om trä behandlas och målas kan det försämras under fuktiga förhållanden. Med denna trädborr kan du njuta av all skönhet i trä utan att försöka bevara den. Som en bröllopsbom kan den placeras ut nästan var som helst och dekoreras med erbjudanden av blommor, massor av grönt eller tygsträngar efter eget val. Den neutrala stilen gör att du kan utveckla ditt val av snygga dekorationer utan att förutse en konflikt mellan stilen i trädgården och stilen för den förväntade ceremonin. Om den inte används som bröllopsbom kan pergola vara i din trädgård.


Cederträdgård eller bröllopsbom

När det gäller utomhusapplikationer är cederträ ett utmärkt val. Det röda och vita randiga träet är naturligt väderbeständigt. Medan det blir mjukt grått på egen hand kan du få sin varma färg genom att applicera en klar, väderbeständig yta. Det är ett starkt trä och vänligt för de flesta växter. Det kräver ingen ytterligare behandling för att göra det motståndskraftigt. Som ett bröllopsgaller är det ett vackert trä med sin egen doft som enkelt kan lägga till en bakgrundsmak till rökelse eller doftljus som du kanske har valt.

Den vackra bågen är en idealisk plats för att träna eller placera ros sprayer. Med mycket stöd från korshållarna kan du enkelt lägga till moln av tyll, streamers eller fluga som en del av den festliga dekorationen. Det är svårt att föreställa sig en naturligt vackrare trädborr för varje tillfälle.


Nantucket stil lusthus

Återigen används vinyl för att skapa ett vackert lusthus. Satsen för denna arbor kommer isär, men innehåller fullständiga monteringsanvisningar. Den är avsedd för permanent installation och är perfekt för stugaträdgården för ett par att bygga hushållning tillsammans. Den levereras med två alternativ för supportposter, original och med en förlängning. Helt perfekt för en trädgårdsingång, var är det bättre att planera ett bröllop? Ingången är också ett trevligt ställe att träna på säsongens blommor och att försköna din trädgård i allmänhet. Det är lätt att montera och kommer sannolikt att hålla länge.

Naturligtvis väderbeständigt och även underhållsfritt – skölj helt enkelt med en trädgårdsslang. Den är utformad för att avnjutas i många år utan att kräva mycket tid och uppmärksamhet. Genom att lägga till olika årliga vinblommor kan du ändra utseendet från år till år.


Modern bröllopsbom

För bröllop är den här moderna trädgården bara fantastisk. Du kan installera en eller flera av de ringformade dornformerna. De kan tas isär i två delar för enkel bärbarhet, så att du kan placera en bröllopsbåge nästan var som helst. De kan dock också skruvas fast på stigar eller terrassbeläggning för att säkerställa en mer permanent installation. Flera av dem i rad kan uppnå en anmärkningsvärd effekt. Öva blommor, frukter eller till och med grönsaker över dessa galler för en anmärkningsvärt vacker effekt.

Praktiskt taget, det skulle vara väldigt enkelt att välja gröna bönor utbildade via dessa former. Inspirerade av däckhus och månportar kan dessa enkla former skapa ett anmärkningsvärt trädgårdsobjekt med många olika användningsområden. Det här är ett annat träd som kan installeras på det lyckliga paret.


Träpagodbröllop

Denna pagodstil i trä är utformad speciellt för din speciella dag och är perfekt för blommor, grönområden eller öglor gjorda av tunt tyg. Tillverkad av västra cederträ, det är vackert på egen hand med den underbara cedararomen. Cederträ är naturligt väderbeständigt och mjuknar om det lämnas utan skalack eller lack för skydd. En ren finish kommer dock att ljusna och behålla sin naturliga rödaktiga ton och hålla den vacker i många år. För stora familjer kan det betyda att den perfekta bröllopsbaren är redo i flera generationer. En del montering krävs. Alla hårdvarudelar är gjorda av rostfritt stål för att undvika rostränder. Vi är säkra på att du kommer att njuta av skönheten och hållbarheten i detta trädhus, oavsett om det är värderat eller under många år framöver.


Super enkel trädborr

Två enkla stolpar och en robust topp gör den här trädbågen lätt att montera och exceptionellt mångsidig. Förutom att dekorera den för ett bröllopsark, kan du använda den som ett rutnät för en spretande ros, som ett fäste för en väderstation, som en fågelmatningsstation eller till och med som en plats att hänga ett urval av vindspel. Idéerna är oändliga, liksom nåd och laddning av denna vinylbom. Underhållet är super enkelt: bara spraya bort det med en trädgårdsslang. Den är extremt väderbeständig och kan användas som entré eller som ett galler, trädgårdsdekoration eller som ram för en minnesbänk. Dess oskuldiga utseende subtilt bidrar till skönheten i ditt utomhusutrymme utan att människor ens inser hur mycket det lägger till i din trädgård.


Shinto Torii stil lusthus i trä

Denna trädbom är inte den sort som ska användas för att hålla upp rosbuskar eller få murgröna att klättra över dem. Detta är en grind, en plats som betyder en förändring från ett tillstånd att vara till ett annat. Som sådan skulle det göra en härlig bröllopsbom, särskilt om trädbågen ramar in en vacker, välutvecklad vattenträdgård. Japanerna är kända för sina sofistikerade mönster och deras sätt att göra alla delar av deras liv till konst. Detta vackra lusthus är inget undantag.


Saker att tänka på när du väljer en bröllopsbom

Ett bröllopsbom är inte lika viktigt för de flesta ceremonier som ringen, kakan, det lyckliga paret eller en tjänsteman med nödvändiga uppgifter för att knyta knuten och göra den laglig. För vissa kulturer är det dock en viktig del av ceremonin och för alla kulturer är det en möjlighet att göra platsen där löften tas speciell. Med detta i åtanke finns det några saker att tänka på när man planerar en bröllopsbom. Om bröllopet är inomhus måste trädhuset vara tillräckligt litet för att passa in i rummet men tillräckligt stort för att tjänstemannen och paret ska stå nedanför. Försiktighetsåtgärder måste vidtas för att hålla den upprätt om den inte är stabil när den står.

Om det är utomhus måste det vara ordentligt förankrat. Dessutom bör det också kontrolleras om installationen är tillfällig eller permanent. Om det är tänkt att vara permanent kan det vara en del av parets hem eller en present till en lokal park eller annat populärt utomhusutrymme. Budget är också en övervägande. Att söka efter ett redan installerat trädhus, t.ex. En plats i en familjemedlems trädgård eller i en lokal park kan vara en bra idé för ett evenemang med budgetproblem. Men för dem som vill behålla sitt trädhus som en del av sitt hem finns det många val.

Tillfälliga installationer

För en tillfällig installation, överväga en av de bredare ryggarna, eftersom dessa har större chans att komma upp med minimalt stöd. Du kan alltid gömma redskap som sandsäckar och insatser under falska gräsmattor eller högar med blomdekorationer. För en tillfällig trädborr är möjligheten att bryta ner den i komponenter som kan sparas för framtida användning av andra viktigare än väderbeständighet.

Permanenta installationer

En permanent installation kan vara en del av parets hem eller en del av trädgården i ett bröllopskapell. Om trädgården planeras att visas permanent utomhus blir väderbeständighet och typen av växter på eller runt den en viktig del av planeringen. Vinylspindlar är lätta att bära, kräver lite underhåll och är ofta lätta på budgeten. Metallspikar tenderar att vara starkare. Pulverlackerat rostfritt stål är ett bra val för ett tungt träd. Om du föredrar utseendet på naturligt trä är cederträ och rödved alltid bra val för utomhusbruk.

Båda kan få en tydlig yta för att behålla den vackra naturfärgen, eller de kan vädras till naturgrå. När det inte används som en bröllopsbom kan törnen bära rosor eller andra blomvinstockar. Om trädgården kan återanvändas för andra bröllop är vita eller röda vandringsrosor bra val för blommor. Men också clematis, kardinalklättrare och månblommor är underbara.

Fotogalleri - Foto av båghyror med vackra blommor.
Bröllopsborr |  Et
Akrylbröllop Chuppah Gazebo för ceremonier till salu i Los.
Rustika hamnar och pergoler |  Bröllop chuppahs  Gren Trellises.
Rustikt bröllopsaltare |  Bröllops- och festidéer |  DIY bröllop båge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*