Home / Dekor / Idéer för dusch på badrummet
Idéer för dusch på badrummet

Idéer för dusch på badrummet

BADRUM DUSCHIDÉER – För någon av er som renoverar badrummet eller blir uttråkad av gammal badrumsdesign, låter det som en lättnad att hitta inspirerande badrumsduschidéer. Att bestämma lämplig design för badrumsduschen är inte en bit kaka. För att få den bästa behandlingen för ditt privata område hemma behöver du därför särskild uppmärksamhet.

Det finns många idéer som talar om idéer för duschen i badrummet. Du kan välja en som passar dina behov och stil. Om du snarast behöver nya idéer för att få dig att tänka, här är 15 bra idéer för din badrumsdusch. Missa inte!

Badrum dusch idéer

1. Medelhavsdusch i badrum

15 Idéer för dusch i badrummet 2020 (inspiration från käken) 1

Använder du Medelhavskonceptet för huset? Missa inte badrummet. Denna duschkabinidé är lämplig för ditt medelhavshus, med en glaskabin kombinerad med jordfärgade golv och väggar. Stort duschhuvud erbjuder den bästa behandlingen för duschtid.

2. Modernt badrum med dusch med regndusch

15 Badrumsduschidéer 2020 (Jaw Dropping Inspiration) 2

Det här är en helt ny idé om du vill ha en annan duschupplevelse. Det moderna badrummet är utrustat med regndusch så att du kan njuta av duschen när den är som bäst. Vid första anblicken vet alla att du väljer ett badrum med ett modernt koncept.

3. Handikappvänligt badrum dusch

15 Idéer för badrumsdusch 2020 (Inspiration för käftfall) 3

Om du lever med funktionshinder är den här badrumsduschen din bästa insats. På ena sidan finns ett ledstång som äldre eller personer med nedsatt rörlighet kan använda för att njuta av sin privata tid utan bekymmer. Denna badrumsdusch har också ett effektivt väggmonterat duschhuvud.

4. Master badrum dusch

15 badrumsidéer 2020 (Jaw Dropping Inspiration) 4

Ditt huvudbadrum förtjänar det bästa konceptet för duschkabiner. Denna duschidé för badrummet ser modern ut med glasdörr och dubbla duschhuvud – väggfäste och hand. Botten är perforerad för att undvika en hal bas.

5. Dusch på badrummet

15 Idéer för dusch i badrummet 2020 (Jaw Dropping Inspiration) 5

I händelse av att du inte vill göra för mycket med badrumsduschen, är tunnelbanor din bästa satsning. Denna typ av duschkabin ser enkelt ut men ändå funktionellt för att skämma bort dig själv efter en hektisk dag på jobbet.

6. Badrumsdusch med trappor

15 Duschidéer för badrum 2020 (Jaw Dropping Inspiration) 6

Denna keramiska duschkabin är en badrumsduschidé som kommer att blåsa dig. Detta rum designat med glasdörr och keramiska plattor är lämpligt för dig som vill spendera tid i skåpet. Det utrustar handduschhuvudet för en trevlig duschupplevelse.

7. Badrumsdusch för litet utrymme

15 Duschidéer för badrum 2020 (Jaw Dropping Inspiration) 7

Har du ett litet badrum? Det finns ingenting att oroa sig för. Följande badrumsduschidéer hjälper dig att komma fram till en bekväm badrumsduschdesign med begränsat utrymme. Den lilla stugan med väggduschhuvud räcker för att städa själv.

8. Alla vita badrum dusch

15 Idéer för dusch för badrum 2020 (Jaw Dropping Inspiration) 8

Vit nyans är vad du behöver för att skapa en ren och modern känsla i badrummet. Denna duschkabin är utrustad med en bänk som du kan använda för att rengöra dig snyggt. Denna duschdesign är också handikappvänlig.

9. Jordfärgat badrum duschkabin

15 badrumsidéer 2020 (Jaw Dropping Inspiration) 9

Jordtonen ser enkel ut men kraftfull nog för att skapa en bekväm atmosfär i ditt badrum. Trägolv duschkabin för dig närmare naturen, särskilt med ett regnduschhuvud så att du känner att du duschar under regnet.

10. Badrumsdusch i glas i svart

15 Duschidéer för badrum 2020 (Jaw Dropping Inspiration) 10

Om du är en man som vill definiera din stil är den här duschidén ett måste. Denna badrumsdusch med svarta keramiska plattor och glasdörr ser maskulin och modern ut.

11. Spiral duschkabin

15 badrumsidéer 2020 (Jaw Dropping Inspiration) 11

Få en annan känsla under din duschtid med en spiral duschkabin. Denna häpnadsväckande idé tar ditt badrum till nästa nivå. Utrustad med ett väggfäste och handduschhuvud är dusch aldrig samma som tidigare.

12. Dusch i badrum i vit marmor

15 Duschidéer för badrum 2020 (Jaw Dropping Inspiration) 12

Vit marmor ger badrummet en elegant, elegant känsla. Om du är en kvinna som vill visa upp din stil är den här badrumsduschen en bra idé. Duschtiden är mycket roligare med det dubbelväggiga duschhuvudet.

13. Naturlig badrumsdusch med unika plattor

15 Idéer för dusch för badrum 2020 (Jaw Dropping Inspiration) 13

Om du är mer intresserad av utomhus bör denna naturliga badrumsdusch med unika plattor vara på din prioriteringslista. Duschkabinen är utrustad med ett handduschhuvud och kakel med krokodilmönster. Vågar du bada nog i den här badrumsduschen?

14. Badrumsdusch med mosaikväggar

15 Duschidéer för badrum 2020 (Jaw Dropping Inspiration) 14

Ta din badrumsdusch till nästa nivå med mosaikväggar. Denna duschkabin i glasdörr är allt du behöver för att uttrycka din konstnärliga själ. Färgen passar perfekt med en mysig känsla.

15. Fantastisk badrum dusch

15 Idéer för dusch i badrummet 2020 (Jaw Dropping Inspiration) 15

Älskar du att spendera tid i duschkabin och njuta av vattnet som sprutas på kroppen? Den här duschkabinidén passar dig bäst. Utrustad med tre olika duschmunstycken – regn, väggfäste och handdusch – denna badrumsdusch är definitivt något speciellt.

Har du bestämt dig för någon av dessa idéer för badrumsdusch? Kom ihåg att duschkabin är ett privat område som du borde ha det bekvämt i. Välj ett du gillar mest!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*