Home / Dekor / Boho Badrum Idéer
Boho Badrum Idéer

Boho Badrum Idéer

BOHO BADRUM IDÉER – För freestyle-fans har ett badrum mycket att säga än ett bad- eller duschområde. Man kan säga att bohos badrumsstil är lite i kontrast till den minimalistiska badrumsmodellen.

Du kan bli kreativ i ett boho-badrum. Häll det du älskar i ett planerat badrum. Boho-badrumsstil har typiska element som gör den unik i sig. Vi har 10 boho-badrumsexempel som vi hoppas kan inspirera dig.

Färskt boho-badrum

Färskt boho-badrum
Källa: homedesignlover.com

Vad vi verkligen älskar med boho-badrumsidéer är att modellen möjliggör återvinningsprojekt och billiga dekorationer. Välj först en specifik boho-smak. Exemplet hoppas på ett nytt boho-badrum.

På grund av detta innehåller badrummet många levande växter som placeras i vaser. Antika samlarobjekt visas i den klassiska förvaringen med skåp. Badrummet i sig ser vintage ut med flytande trähyllor och spegelstil.

För den starka boho-bringer, sätt upp en vintage Medelhavsmatta som den här.

Underbart boho badrum

Underbart boho badrum
Källa: decoholic.org

I själva verket handlar en boho badrumstil mer om dekorationer. Det andra exemplet ser vackert och avkopplande ut. Badrummet överraskar oss att det känns bra här och där mitt i små, små ornament.

Förutom levande växter kan du placera mönstrade motivtyger som en skiljevägg, som badrummet föreslår. Att placera favoritbilder med en akvarell som den här kommer att göra badrummet mer levande och smakfullt.

Badrummet lägger till och med en bricka med fler växter på. Även här erbjuder vi dig en ny smak i ett litet utrymme.

Fab boho badrum

Fab boho badrum
Källa: ideas.kohler.com

Förutom små ornament kan ett boho-badrum relatera till områdets design och valet av keramik. Vi tror att badrummet är inspirerat av den gamla boendestilen i arabiska länder.

Vi kommer till detta uttalande genom inbyggt minne med ett halvcirkelformat element. Badrummet använder väggområdet för att presentera levande växter. Badrummet ser fantastiskt ut med en unik spegelstil och hängande ljus.

Hitta en trendig färg från mönstrade motivplattor med grå, blå och vita toner. När det gäller mattan väljer badrummet en tystare design jämfört med den första idén.

Fint boho badrum

Fint boho badrum
Källa: homedesignlover.com

Känner du att våra första boho-badrumsidéer är för “högljudda” för dig? Oroa dig inte över det. Vi presenterar detta boho-badrum som matchar din önskade lugna nyans. Badrummet ser bekvämt och rent ut om du väljer en vit nyans.

När det gäller innehåll ser badrummet enkelt ut med badkar och handfat. Badrummet bibehåller den rymliga känslan, även om det faktiskt tar upp ett stort utrymme. Jazz upp det genom stammattan med en brunaktig nyans för att hålla området tyst.

Häng upp ett glödande hängande ljus vid behov. Ta tillbaka den befintliga stegen för att hänga en handduk eller pyjamas.

Frestande boho-badrum

Frestande boho-badrum
Källa: wanitamalas.com

Att tillämpa boho-badrumsstil gör detta långa, lilla område till ett lockande. Den här gången leker med bakgrundsbilden. Badrummet köper tapet så unikt att det sticker ut mot det vita taket och dörren.

Trägolvet och träfängan gör badrummet varmt och lite naturligt. Trägolvet är bättre för att placera stammattan. Färska växter blir enkla boho-smagtillsatser för dig att prova.

För badrummet placeras växterna i duschområdet för att fräscha upp badrummet. Välj det “osynliga” förvaringskonceptet med glasställ för att presentera små ornament.

Klassiskt badrum i boho

Klassiskt badrum i boho
Källa: networldingblog.com

Klassisk och naturlig. Boho-badrumsidéer stöder ditt planerade råbadkoncept. Badrummet känns väldigt naturligt med tydlig VVS och paneler. Allt du behöver göra är att måla det vitt.

Badkaret verkar vara gammalt med klofoten. Badrummet använder gammalt träarbete. Skåpet och diskbänken lägger till de gammaldags nyanser till badrummet. Välj stora krukor för stora växter för understilen.

Detta förstärker badrumets naturliga känsla. En annan boho-ton kan uppnås genom konstnärliga väggdekorationer.

Charmigt boho-badrum

Charmigt boho-badrum
Källa: recomendoagora.com

Har du fin keramik? Visa dem alla i ditt badrum. Gör dem till ditt personliga galleri. Detta är nästa exempel. Badrummet ser charmigt ut med den runda keramiken som ser bra ut.

Badrummet väljer också levande växter, men lagrar dem öppet. Hon klarar det tydligt. Du kan se att badrummet har några tidskrifter. Detta boho-badrum är verkligen för din skickliga läsningstid.

Otroligt boho badrum

Otroligt boho badrum
Källa: matchness.com

Detta kommer att bli vårt mest populära boho-badrum. Badrummet kombinerar moderna och vintage badrumsaspekter. Unika dekorationer läggs till i konceptet. Först och främst ser badkar och handfat retro ut.

Retrotonen står i kontrast till toalettbordet och stolen som ser modern ut. Boho-saken framgår naturligtvis av de små föremålen. Gardinerna som täcker badkaret och Medelhavsmattan har starka boho-toner.

För att inte tala om, badrummet placerar levande växter som en enkel boho-metod som du kan använda.

Trevligt boho badrum

Trevligt boho badrum
Källa: homedesignlover.com

Få en hemupplevelse för ett överkomligt ögonblick. Exemplet visar att ett boho-badrum inte alltid ska betyda trångt och snabbt bad eller dusch.

Med levande växter runt badkaret ser badrummet trevligt ut med en bricka för din favoritroman. Knäcka boken och fortsätt läsa. Omge badkaret med ljus för ett lugnt nöje.

Om du inte gillar de tidigare mattorna kan den runda mattan som den här passa din smak.

Underbart boho badrum

Underbart boho badrum
Källa: teamhom.com

Häng upp levande växter som en kreativ boho-smakproducent, som exemplet visar. Den enkla idén skapar ett exempel på ett underbart område till att börja med. För en livligare ton hänger badrummet på den transparenta, mönstrade motivridån.

Den staminspirerade mattan ger fler färger. Badrummet har en klassisk stil med klo fot badkar och handfat. Det fixar skåpet som en förvaringsplats.

Mer tillbehör finns i det bärbara, öppna förvaringsutrymmet bredvid garderoben. Trots många ornament ser badrummet fortfarande bekvämt ut.

Har du favoriter från våra 10 boho-badrumsidéer ovan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*