Home / Dekor / Bohemiska vardagsrumsidéer
Bohemiska vardagsrumsidéer

Bohemiska vardagsrumsidéer

BOHEMISKA Vardagsrumsidéer – Bohemiska vardagsrumsidéer inbjuder dig att skapa personliga utrymmen som kommer att underhålla gästernas ögon. Tveka inte att göra vardagsrummet till ett fritt, kreativt konstutrymme.

Fyll vardagsrummet med konstverk, unika möbler och färgglada dekorationer så att vardagsrummet ser så speciellt ut. Du behöver inte nödvändigtvis spendera mycket pengar för att skapa ett bohemiskt vardagsrum.

Ibland fungerar små föremål bäst när de kombineras med lämpliga möbler. Läs den här listan för att hitta detaljerade bohemiska vardagsrumsstilar.

Varmt bohemiskt vardagsrum

Varmt bohemiskt vardagsrum

Förvandla ditt medelstora bostadsutrymme till ett neutralt färgbaserat bohemiskt. Du kan lätt förverkliga denna undermodell genom att välja möbler och dekorationer med neutrala eller grundläggande färger som brunt, svart, vitt och grått.

Bilden visar att du inte behöver leta efter små saker för att uppnå ett bohemiskt vardagsrumsutseende. Shaggy vit matta, korgliknande förvaringsutrymme och brun rund stol öppnar det bohemiska vardagsrummet, som erbjuder en jordfärgad atmosfär.

En stege av brunt tyg, tillsammans med konstnärliga soffkuddar och svartvita keramiska skärmar, blir ett varmt tillbehör.

Antikt bohemiskt vardagsrum

Antikt bohemiskt vardagsrum

Den andra av de tio bohemiska vardagsrumsidéerna erbjuder plats för antika älskare. Blanda gamla möbler som skåp och stolar som visas på bilden med abstrakta målningar som hänger på vardagsrummet.

Övriga gamla möbler kommer från spisen och sidobordet med förvaring. Färgglada, lätta soffkuddar och den marockanska mattan kompletterar det bohemiska vardagsrumselementet. Kombinationen talar mycket för vad det bohemiska vardagsrummet vill förmedla: bekvämt och användarvänligt.

I vardagsrummet kan alla familjemedlemmar hälsa gäster, läsa böcker och chatta med varandra.

Historiskt turkiskt-bohemiskt vardagsrum

Historiskt turkiskt-bohemiskt vardagsrum

Låt oss dröja vid detta från punkt 2 och framåt. Du kan titta närmare på denna historiska turkiska bohemiska stil på bilden. Samla gamla utställningar och antika samlingar i vardagsrummet som ett historiskt inslag.

Kopparbrickan, svart förvaring som dekoration, tar oss tillbaka till våra förfäders tid. Placera en stor turkisk matta under en lång soffa med samma mönster som mattan. Den färgglada mattan vrider det bohemiska utseendet eftersom platsen ser livskraftig ut bland gamla föremål.

Familjeporträtt som fyller vardagsrumsväggen gör platsen personlig och hemtrevlig.

Grönt bohemiskt vardagsrum

Grönt bohemiskt vardagsrum.  Källa: Pinterest

Låt din fantasi springa vild. Vill du ha ett bohemiskt vardagsrum med en trädgård eller till och med en djungel? Gå och förverkliga idén. Lägg massor av färska växter runt vardagsrummet. Plocka upp olika växter, några stora och andra mindre och lägg dem sedan i krukor.

Komplettera växterna med trägolv, handgjorda skärmar och en traditionell trädörr för bohemiska element ihop med en jordinspirerad ton. Fräsch och bekväm, denna bohemiska vardagsrumsstil möter din kärlek till moder natur.

Kolla också in rustika vardagsrumsidéer som överträffar dina förväntningar

Super sött bohemiskt vardagsrum

Super sött bohemiskt vardagsrum.  Källa: simpleandsweets.com

Ett bohemiskt vardagsrum behöver inte bara vara kreativt, antikt och vintage. Du kan förvandla ett vardagsrum till super sött och ömt som ett socker. Nyckeln ligger i en blommig, ljus tapet, som den blå tapeten på bilden.

Det beror på att du kan använda vilken färg du än älskar i det bohemiska vardagsrummet. Kombinera tapetfärgen med en särskilt bekväm, stor blå soffa med mönstrade soffkuddar. För att ge rummet en söt ton, lägg olika blommor på ett bord.

En stegehylla och en konstig rottingbokhylla gör vardagsrummet ännu mer livligt.

Bohemiskt vardagsrum med väggdisplayer

Bohemiskt vardagsrum med väggdisplayer.  Källa: willieclancyfestival.com

Fyll ditt bohemiska vardagsrum med dekorativa tallrikar som hänger på väggen i rummet. Du kan köpa tallrikarna till vardagsrummet med avsikt eller bara visa dekorativa tallrikar som du köper när du besöker andra länder.

Vissa tar dem i ett skåp, andra presenterar dem som väggdisplayer. Keramik, melanin eller stengods är bland de populära dekorativa panelmaterialen. Att placera panelerna kan göra det bohemiska elementet till din personliga favoritplats.

Lägg till utrymmet med stammönstrade kuddar och den härliga mattan.

Majestätiskt bohemiskt vardagsrum

Majestätiskt bohemiskt vardagsrum.  Källa: Pinterest

Gå helt in i den här bohemiska vardagsrumsidén. Förvandla ditt vardagsrum till en superlyxig bohemisk stil som går tillbaka till den ottomanska eran i Turkiet år 13th Century, som bilden visar.

Under denna tid var islam i sin topp när rikedom och makt tog över Europa. Välj en sammet soffgrupp, en färgstark matta och dekorativa lampor för att komplettera sittgruppen.

Det är viktigt att du målar taket och väggarna i vardagsrummet med invecklade, vackra detaljer som liknar tidens rumsutseende. Detta får vardagsrummet att se majestätiskt ut.

Avkopplande bohemiskt vardagsrum

Avkopplande bohemiskt vardagsrum.  Källa: Overstock.com

Det åttonde sättet uppmuntrar dig att använda alla material och möbler som du har för den bohemiska vardagsrumsstilen. Denna strategi bevisar att en bohemisk minimalist endast är möjlig med en träbänk som sittplats.

Lägg några tunna, lurviga mattor och pastellkuddar för att göra rummet mycket bekvämt. En serie kreativa små lampor hängde tillsammans med unika vita handdukar för att dekorera väggen i rummet. Färska växter och ett litet soffbord sötar platsen.

Med detta enkla arrangemang blir ett drömmande bohemiskt vardagsrum nu sant.

Strålande bohemiskt vardagsrum

Strålande bohemiskt vardagsrum.  Källa: simpleandsweets.com

Med denna subbohemiska modellering menar vi att du kan markera blixtmodeller för ditt planerade bohemiska vardagsrum. Eftersom Creative inte har en specifik uppdelning kommer du att åberopa olika blixtstilar för platsen.

Som bilden visar kan du välja några rader med små lampor som ljuskälla. Några av linjerna finns i vardagsrummet, medan andra ligger på trägolvet. Detta bohemiska vardagsrum ser därför konstigt ut med de kreativa blixtvalen och arrangemanget.

Gypsy Bohemian vardagsrum

Gypsy Bohemian vardagsrum.  Källa: Pinterest

Vi vill avsluta våra bohemiska vardagsrumsidéer med ett zigenartema som är starkt relaterat till den bohemiska freestyle-egenskapen. Som vi brukar se i filmer om zigenerstammar är användbara färger för möbler och dekorationer mycket vanliga.

Glöm inte att välja små lampor som hänger vackert på en del av vardagsrummet. Placera unika skärmar som glas eller keramiska tallrikar på ett skrivbord i rummet. Ett litet vardagsrum kan till och med förvandlas till en utsökt zigenarstil, som bilden visar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*