Home / Dekor / Bohemiska sovrumsidéer
Bohemiska sovrumsidéer

Bohemiska sovrumsidéer

BOHEMISKA SOVRUM IDÉER – Generellt handlar bohemiska sovrumskoncept om fristylning av underartiklar, från möbler till tillbehör. Detta designval älskas av många som älskar ett entusiastiskt och livligt sovrum.

Du är fri att ta med rika möbler och dekorationer in i sovrummet, inspirerad av olika inspiration. Fet färger ses vanligtvis för denna modell. Bohemiska sovrumsdräkter för dig med fria och vilda andar som vill prova nya saker.

Tribal bohemiska sovrum

Tribal bohemiska sovrum
Källa: stylecaster.com

Det bohemiska sovrummet beskriver bäst ägarens personlighet. Vårt första exempel känns överraskande överraskande så stam med en enkel idé. Nyckeln till denna speciella undersmak ligger i de traditionella tygerna med tribal utseende.

Vi hänvisar till den stora stammattan som skapar en traditionell ton i sovrummet. Detta räcker för det bohemiska stamrummet om du har en stram budget. Överkastet matchar mattan men innehåller ingen stamsmak.

De färska växterna ger fräscha och naturliga toner till sovrummet. Sovrummet känns så varmt och luftigt med fönstren.

Billigt bohemiskt sovrum

Billigt bohemiskt sovrum
Källa: decoholic.org

Att skapa ett bohemiskt sovrum behöver inte kosta så mycket. Vårt andra exempel uppmuntrar dig att skapa ett bohemiskt sovrum till en överkomlig kostnad med de mjuka tygerna, den trendiga lampan och de färska växterna runt fönstret.

Sovrummet består av en madrass som placeras direkt på golvet. Denna placering av sängsatsen känns främst varm och hemtrevlig. Du kan sova gott och studera med frisk luft, och ljus kommer genom fönstret.

Växterna har naturliga och vackra toner med ett gratis arrangemang. Välj en brunaktig nyans för det starka värmeelementet.

Fet bohemiskt sovrum

Fet bohemiskt sovrum
Källa: thespruce.com

Modiga själar måste längta efter bohemisk sovrumsstil. Detta beror på sovrumskonceptet som öppnar en bred dörr för att uppnå djärva, djärva färger med olika material. Sovrummet innehåller det livliga, färgstarka överkastet med blommotivet.

Senare injicerar sovrummet ett klassiskt läge av det blåmålade skrivbordet och den rosa spegeln. Krydda upp sovrummet med den fräscha gröna nyansen från stolen. De rosa väggarna och gardinerna är ljusa.

Sovrummet uppmuntrar hjärtat varje morgon och natt.

Trevligt bohemiskt sovrum

Trevligt bohemiskt sovrum
Källa: homedit.com

Detta är ett utmärkt exempel för tonåringar som vill använda den bohemiska sovrumsstilen. Dessutom bör du ställa in ett bohemiskt sovrum där du är i rummet när som helst på dagen.

Exemplet kostar faktiskt inte mycket pengar. Även här räcker det med en enda madrass för grundstartaren. Madrassen innehåller det ovanliga täcken som ger komfort. Placeringen av färska växter bär den naturliga smaken och blir ett fritt element.

Stolen och den lilla solinspirerade spegeln lägger till mer fristylning i sovrummet.

Sömninbjudande bohemiskt sovrum

Sova-inbjudande bohemiska sovrum
Källa: trendir.com

Sovrummet visar att den bohemiska stilen stöder kvalificerad sömn. Detta beror på att sängsatsen placeras direkt på golvet eller använder kort trä som den här. Utan tvekan ser sängen avslappnad ut med de mjuka, vackra filtar och tyger.

Den lurviga mattan lägger till den sömninbjudande aspekten av sovrummet. Under tiden uppträder fristylningen mot den konstnärliga bakgrunden och hantverket på andra sidan sängen. Så enkelt och inflytelserikt bohemiskt sovrum berör för att sätta de färska växterna.

Växterna bär den naturliga smaken medan gardinerna ser blid ut. Sovrummet innehåller rika smaker som godis.

Rika bohemiska sovrum

Rika bohemiska sovrum
Källa: thespruce.com

Så olika när det gäller färgglada tyger och understilar. Detta exempel ger livfulla tyger från överkast, kuddar och mattor till sovrummet. Tygerna har ett starkt bohemiskt sovrumselement.

Överallt i sovrummet finns det ett klassiskt läge som kommer från skrivbordet bredvid sängen. Växterna lägger till en ny ton, medan ramarna visar att du kan göra din egen tinker för denna sovrumsstil.

Intressant nog att sovrummet ger den rustika smaken från taket. Den “trånga” tonen i sovrummet minskar inte den varma känslan av att vara i närheten.

Mjukt bohemiskt sovrum

Mjukt bohemiskt sovrum
Källa: sawoc.com

Delikata smakälskare, lyssna på det här! Det bohemiska sovrumskonceptet välkomnar din personlighet. Du behöver inte välja djärva och färgglada tyger om du inte gillar det. Byt ut det mot en trendig täcke som bilden visar.

Du kan fortfarande använda vita eller andra neutrala färger. Omge sovrummet med de fräscha växterna för fristylningstonen. Det begränsade utrymmet visar sig vara ett mjukt och rent bohemiskt sovrum där du kan sova bra och koppla av.

Mousserande bohemiska sovrum

Mousserande bohemiska sovrum
Källa: tomsroidrippinhotsauce.com

En sådan perfekt förrätt för tonåringar som blir nyfikna på bohemisk sovrumsstil. Sanningen är att sovrumsmodellen är ett bra experiment för henne. Fyll det planerade sovrummet med glödlampor, som detta exempel visar.

Häng stjärnformade tillbehör och gungstolen som ser bedårande ut här. Som i de föregående exemplen hjälper den färska växten att lägga till fristylningstonen. Håll sängen enkel men bekväm att sova och dagdrömma.

Varmt bohemiskt sovrum

Varmt bohemiskt sovrum
Källa: trendecors.com

Någonstans mellan traditionell och stam, kommer vi till slutsatsen att det bohemiska sovrummet känns varmt att röra vid. Överraskande ser sovrummet formellt ut med de djärva nyanserna. brun och blå.

Påslakan och täcke verkar fasta och konventionella. Men det blir rätt grundelement för sovrummet innan vi tittar på prydnaderna. Dekorationerna ser konstnärliga och naturliga ut.

Du känner de friska växternas känslor, den runda prydnaden och den unika belysningen.

Dramatiskt bohemiskt sovrum

Dramatiskt bohemiskt sovrum
Källa: barrainformativa.com

Vårt sista exempel verkar vara ett genombrott. Trots att sovrummet använder glödlampor är sovrummet dramatiskt med de svarta och bruna smakerna i hela sovrummet. Fristylningsaspekten kommer mycket från täcken och örngott.

Förutom glödlamporna finns det traditionella taklampan som en ytterligare kreativ aspekt. Gör sovrummet personligt genom att placera affischer var som helst på sovrumsväggen. Exemplet är lämpligt för unga människor som gillar att experimentera oavsett utrymme.

Ett sådant ovanligt stort bohemiskt sovrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*