Home / Dekor / Blå och bruna vardagsrumsidéer
Blå och bruna vardagsrumsidéer

Blå och bruna vardagsrumsidéer

BLÅ OCH BRUNA Vardagsrumsidéer – Blå och bruna vardagsrum har många nyanser gemensamt som så småningom hjälper dig att skapa olika inredningstema. När de är parade ser de två färgerna dubbelt så trevliga och mjuka ut.

Dessa kommer från det faktiska humör som vi kan känna från antingen blått eller brunt, var och en av dem står ensamma. I den här artikeln ska vi detaljera hur rik den färgparning är som leder till ditt bostadsutrymme.

Coolt blått och brunt vardagsrum

Coolt blått och brunt vardagsrum
Källa: Pinterest

Mörkbrun och mörkblå kan leda till det svala övergripande vardagsrummet. Området är särskilt känsligt och informellt eftersom rummet väljer vertikala fönster som en del av väggarna. Detta ger frisk luft och ljus för besök på insidan.

Mörkbrun verkar vara mer dominerande än sin partnerfärg. Det färgar väggen i rummet och en liten del av fönstren. Trägolv förstärker de mörka tonerna. Mörkblå har ordspråket på kuddarna och den stora mattan.

Trots den mindre andelen ser mörkblå snygg ut från mönstrade kuddar och matta.

Bohemiskt utseende i det blåa och bruna vardagsrummet

Bohemiskt utseende i det blåa och bruna vardagsrummet
Källa: biafmedia.com

Något annorlunda än den första strategin, mörkblå får mer information här. Välj särskilt sofftyger, ottomaner och kuddar som kan förvandla ditt bostadsutrymme till ett inspirerat av Böhmen.

Som detta rum antyder verkar hela inredningen elegant och elegant. Dessutom finns den mörkblå målade väggen direkt bakom soffan. Eftersom du går för Bohemian, häng spegeln som en väggdekoration och lägg sedan till andra skärmar, till exempel B. strandartiklarna.

Tveka inte att fylla rummet med olika rumsdekorationer, för det handlar om bohemisk inredning.

Fantasifullt blått och brunt vardagsrum

Fantasifullt blått och brunt vardagsrum
Källa: willieclancyfestival.com

Vad sägs om blå och bruna toner i ett rum? Verkar för mycket? Tja, det här vardagsrummet förnekar den allmänna uppfattningen att upptäcka ditt sinne. Receptet är att måla väggen i rummet med några nyanser av färg.

Som du kan se här ser resultatet så smart ut. Väggen verkar som en tårta vi inte kan äta. Även om det redan är intressant kan du uppgradera områdets eleganta utseende med unika kuddar, inklusive den bruna björnen.

Har bruna mattor och trägolv. Ange en mer blåaktig ton som kan komma från bilden.

Trevligt blått och brunt vardagsrum

Trevligt blått och brunt vardagsrum
Källa: philmelugin.co

Ljus eller mjukblå och dess motsvarighet är ett mycket bra alternativ för att njuta av ett trevligt vardagsrum. Ljus och positiv stämning fyller verkligen luften i rummet med de två ljusa skuggorna. Du måste presentera färgerna rättvist så att den ena inte dominerar den andra.

Välj mjuka blå och mjuka bruna soffgrupper och kuddar i samma färger. För möbler kan du välja trämöbler som ett enkelt alternativ. Ha speglar med släta bruna kanter för en bredare känsla.

Använd mjuka blå tallrikar och glas för att fylla skåpet i matsalen.

Glamblått och brunt vardagsrum

Glamblått och brunt vardagsrum
Källa: thespruce.com

Här kommer ytterligare ett vackert resultat av att para ihop blått och brunt. I det här vardagsrummet kan du blanda mörkblått med ljusblått som ser nästan ut som guld. De två kombinationerna är bra val för att skapa ett glamoröst utseende.

Som rekommenderat av rummet kan du välja mörkblått för vardagsrummet väggmålning. Häng gardiner uppifrån och ned i mörkblått och vitt. Komplettera den grå soffgruppen med vackra mörkblå kuddar. Brun färgar däremot speglarna och bordslampan.

Uppenbarligen ser träbordet och stativet allt ljusbrunt ut.

Kombinerat minimalistiskt rum i blått och brunt

Kombinerat minimalistiskt rum i blått och brunt
Källa: n3rdbomber.com

Den sjätte av våra övergripande blå och bruna vardagsrumsidéer verkar passa dig med en begränsad storlek. Ibland måste du vara smart så att utrymmet tar upp några rymdmål men förblir elegant.

Försök att tillämpa tips som du kan få från denna bostadsyta. Mörkbrun syns genom soffan och stolarna i matsalen. Träbordet och det flytande ger naturligt ett mörkt läge.

Ta med blå nyans genom den stora målningen som hänger precis ovanför soffan. Få extra blått genom glasögonen än annonserna.

Attraktivt blått och brunt vardagsrum

Attraktivt blått och brunt vardagsrum
Källa: thespruce.com

Ett annat bra val mellan blått och brunt kan leda dig till ett intressant läge för ditt planerade vardagsrum. Någonstans mittemellan årgång med en minimalistisk twist är vad vi kan göra åt detta utrymme. Det valda blå urtaget matchar den graderade bruna.

Intressant finns det en annan nyans av brunt som vi kan se från gardinerna och soffan. De förblir nästan vita i den bruna kategorin. Detta förstärker den klassiska känslan vi kan få när vi tittar på de blå stolarna och den mönstrade blå mattan.

Trevligt blått och brunt vardagsrum

Trevligt blått och brunt vardagsrum
Källa: idahointeriordesigner.com

Som med den sjunde strategin bjuder vårt åtta tips dig att spela med några nyanser av blått och brunt inom ett fält. Supermjuka blå färger delar av väggen i vardagsrummet. Samma blå nyans gäller också lampan och några av kuddarna.

Den mörkare blå nyansen kan ses på stolen. Under tiden kommer naturligtvis ljusbrun från träbordet och förvaringen. Den mörkbruna tonen syns från soffan.

Trevligt blått och brunt vardagsrum

Trevligt blått och brunt vardagsrum

Mörkblå och mörkbrun kan hjälpa dig att njuta av en söt bostadsyta som detta utrymme indikerar. Mörkblå målar väggarna i vardagsrummet och soffan. Dessutom ser tyget som en filt och kuddarna också blått ut.

Få den sista kreativa blåaktiga färgen på målningen. Medan mörkbrun kommer från möbler från mitten av århundradet som ser enkla men vackra ut.

Beundransvärt blått och brunt vardagsrum

Beundransvärt blått och brunt vardagsrum
Källa: simpleandsweets.com

Vi älskar personligen denna nyans av blått. Den här blå kontrasten står i kontrast med den mörkbruna stolen, den något mjukare bruna soffan och träbordet, det öppna förvaringsutrymmet och golvet.

Eldstaden och stolen ger lite landsbygdskänsla, men förvaringsutrymmet och den blåmålade väggen skär det traditionella utseendet med friskt och modernt läge. Det gör utrymmet beundransvärt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*