Home / Hem / Enkla idéer för att uppdatera ditt badrum
Enkla idéer för att uppdatera ditt badrum

Enkla idéer för att uppdatera ditt badrum

Ditt badrum är en viktig del av ditt hem och används mycket varje dag. Därför måste ditt badrum inte bara vara praktiskt utan också inbjudande och elegant. Utan ett attraktivt badrum är det omöjligt att ge gäster och besökare rätt intryck. Om ditt badrum ser trött och föråldrat ut är det dags att tänka på att uppgradera.

Du behöver inte gå överbord med dyra renoveringar. Det finns ett antal enkla saker du kan göra för att snabbt få ditt badrum uppdaterat utan att ta för lång tid eller bryta banken.

Lägg till en spegel

Double Mirror Granite Badrum Enkla idéer för att uppdatera ditt badrum

En spegel kan göra stor skillnad för alla badrum, särskilt en liten. Det kommer att ge mer ljus in i ditt utrymme och ge en illusion av mer utrymme. Placera spegeln på väggen mittemot fönstret för att reflektera ljuset i rummet.

Lägg till en handdukstork

En snygg hög handduksstång som värms upp fyller en dubbel funktion i ditt badrum. Inte bara kommer det att hålla ditt rum bekvämt och varmt, det är också ett elegant tillskott och en bekväm plats att hålla dina handdukar.

Byt toalettstol

Det finns många olika typer av toalettstolar, från soft-close-modeller till modeller i olika material och färger. Du kommer säkert att hitta en som passar ditt rum och din egen känsla för stil.

Förnya din mortel

Trött och missfärgad injekteringsbruk gör att hela badrummet ser gammalt och ful ut. En orange-rosa film kan utvecklas på murbruk i din duschkabin, vilket är svårt att ta bort helt. Regrouting är ett utmärkt sätt att blåsa nytt liv i den otäcka delen av ditt rum.

Om du inte kan slipa ner hela den gamla injekteringen och fylla på den med helt ny injekteringsbruk och peka på den, kan du helt enkelt måla över din gamla injekteringsbruk med en murbruk för en renare yta.

Ett snabbt lager färg

bad-umgestalten-modern-0815-11_horiz Enkla idéer för att uppdatera ditt badrum

Om du snabbt målar om dina badrumsväggar kommer ditt rum att uppdateras vackert. Se till att alla ytor är rena och fria från mögel innan du målar dem. Välj en ljus färg för att reflektera ljuset om du har ett litet badrum. Om du väljer en mörk nyans blir rummet mindre.

Lägg till några dekorationer

Vissa helt nya badrumstillbehör kan köpas billigt, men ditt rum ser snyggt och modernt ut. Nya handdukar, en ny toalettpappershållare eller handdukshållare, en hylla eller några nya mässingsbeslag ger ditt rum lyx.

besök https://kitchenfaucets.reviews/best-bathroom-lavatory-sink-fixture-brands för att lära dig mer om de alternativ som finns tillgängliga för dig. Lägg till några ljus för att tända medan du kopplar av i badrummet och några krukväxter för att få utomhus inuti och du har ett fantastiskt spa-stilutrymme.

Förnya ditt golv

Om ditt badrumsgolv har sett bättre dagar, varför inte byta ut det? Detta är vanligtvis ganska prisvärt om du väljer vinyl- eller laminatöverdrag. De är ganska enkla att installera och håller golvet enkelt att rengöra.

Lägg till lite lagringsutrymme

Badrumsförvaring pinterest enkla idéer för att uppdatera ditt badrum

Många badrum saknar tillräckligt med lagringsutrymme, vilket kan skapa röran som gör att ditt rum ser oattraktivt och rörigt ut. Du kan enkelt åtgärda problemet genom att uppdatera ditt befintliga badrumsminne.

Ett speglat skåp som kan monteras på väggen eller placeras i hörnet ger dig en plats att ställa in dina möjligheter, mål och lägga stil till ditt utrymme. Alternativt kan du lägga till en attraktiv och enkel att rengöra duschvagn i din monter. Du har en användbar plats att förvara dina schampon och kroppskrämer utan att behöva stapla dem på golvet.

Som du kan se behöver det inte vara dyrt eller svårt att uppdatera ditt trötta och föråldrade badrum. Det finns många små uppgraderingar du kan göra som gör stor skillnad, men som du enkelt kan göra på en dag. Du kommer snart att ha badrummet du har drömt om utan kostnad och krångel med en totalrenovering. Vad väntar du på? Det är dags att shoppa!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*