Home / Dekor / Billiga Kitchen Island-idéer
Billiga Kitchen Island-idéer

Billiga Kitchen Island-idéer

BILLIGA KÖKEN IDÉER – Kan jag göra en köksö som inte kostar så mycket pengar? Är det möjligt att skapa en billig köksö som förblir snygg? Om du har frågor som denna har du kommit till rätt artikel.

Vad du behöver är extra tid att läsa olika billiga köksömodeller som förblir attraktiva. Glöm inte att fortsätta detta första steg med en möjlig möbeljakt eller återvinning av möbler.

Enkel, billig köksöidé

Enkel, billig köksöidé
Källa: Paristriptips.com

Du kan köpa ett träbord som det här om din budget är stram. Detta träbord är tillräckligt för en enkel köksö. Du kan köpa stolar för att slutföra denna köksö eller dra stolar i matsalen då och då.

Denna köksö använder inte dyra trämaterial som vi ofta ser på den vintage köksön som använder antika trämaterial. Du kan placera koppar, tekannor, tallrikar och livsmedel på denna köksö.

Att fungera som en mini-matuppsättning gör att du kan äta med dina barn innan de går i skolan.

Enkel, billig köksö

Enkel, billig köksö
Källa: Coastalliving.com

Vi tar med oss ​​en annan billig köksö med bara ett bord. Denna köksö består av ett ljust träbord som rymmer många föremål. Ordna dem på denna köksö, från frukt till porslin.

Fräsch och naturlig, denna köksö innehåller två lager för olika föremål för att göra arrangemanget enklare. Du måste rengöra föremålen som lagras här regelbundet, eftersom detta öppna lagringskoncept inte kan skydda dem från damm.

Och om du har små barn försök att hålla dem borta från lägret.

Trevlig, billig köksö

Trevlig, billig köksö
Källa: Pinterest

En rad söta matsatser som den här verkar så söta och naturligtvis funktionella för det köket. Denna flytande köksö ser liten och bedårande ut. Dina små barn kan äta frukost här innan de går i skolan.

Eller så kan du bjuda in dina vänner på eftermiddagste. Du kan också använda denna köksö som en mini-matsats för att placera mat efter shopping. Om du inte ska använda den alls, lägg färska blommor på bordet.

Med denna enkla handling blir denna köksö nu en söt dekor.

Unik, billig köksö

Unik, billig köksö
Källa: surripui.net

Här kommer en annan version av en köksö som använder trämaterial. Som med de tidigare rekommendationerna, väljer detta exempel lätta trämaterial, som är billigare jämfört med antika trämaterial.

Den här gången ser köksön unik ut eftersom trämaterialen nu har förvandlats till ett runt bord. Du kan placera rå frukt eller grönsaker på denna bänkskiva. Klipp matingredienserna medan du sitter i en av stolarna som omger bänkskivan.

Bjud in din make till barn för lite hjälp. Denna enkla köksö blir nu en social plats för familjen.

Elegant, billig köksö

Elegant, billig köksö
Källa: Architectureartdesigns.com

Du kan välja ett specifikt material som verkar överkomligt i den här bilden. En billigare version jämfört med marmor eller natursten, detta kan fungera som bänkskivan på din köksö. Denna köksö innehåller inte stolar.

Denna strategi kan hjälpa dig att minska budgeten. Denna köksö förblir snygg med den mörkgrå nyansen som omsluter köksön. Denna färg ger en graciös känsla, särskilt med den här storleken. Använd köksön som handfat och förberedelseareal.

Om du inte gillar färgen, välj en annan som passar din personlighet.

Kreativ, billig köksö

Kreativ, billig köksö
Källa: Pinterest

Den sjätte av våra billiga kökö-idéer föreslår ett viktigt recept för dig. Innan du planerar ett kök, tänk på att skapa en köksö. Kontakta en professionell för att hitta en möjlig köksö med samma material som köksbänken.

Denna köksö är det bästa exemplet på det. Du kan se att denna köksö är ansluten till köksbänken. Allt du behöver göra är att tillhandahålla stolar för barn att sitta vid medan de äter spannmål och dricker mjölk till frukost.

Dra stolar ut ur matsalen för en ännu billigare budget. Du behöver inte köpa nya stolar.

Klassisk, billig köksö

Klassisk, billig köksö
Källa: traditionalhome.com

Återvinn gamla möbler och använd dem som en bänkskiva för din planerade köksö. Ta den här bilden som en rekommendation. Denna köksö ser illa chic, klassisk och vacker ut. Det är här du kan leta efter antika förvaring som ser ut som en liten garderob.

Annars kan du fråga om gamla släktingar som fortfarande behåller möblerna och vill donera dem åt dig. Placera vacker blå och vit marmor som en bänkskiva på förvaringsutrymmet. Bänkskivan representerar fortfarande en klassisk design som ser väldigt snygg ut trots ett enkelt mönster.

Från detta koncept lär du dig att ibland återvunna möbler kan hålla magiken.

Traditionell, billig köksö

Traditionell, billig köksö
Källa: donpedrobrooklyn.com

Titta igen på ditt hus. Vem vet att det finns åldrade möbler där ute som kan retuscheras till något användbart som köksön på den här bilden. Köksön använder ett träförråd som är målat blått.

Uppfriskad och fortfarande stark, har denna köksö ett träbord som en bänkskiva. Denna köksö fungerar som en minisats för hela familjen. Lägg färska blommor eller växter på bordet som dekorationer när de inte används.

Fräsch, billig köksö

Fräsch, billig köksö
Källa: ramadanewsss.info

Vi menar affärer när vi klassificerar vår nionde idé som en billig köksö. Vår nionde rekommendation liknar den sjätte. Du kan inkludera en köksö i hela ditt planerade kök.

Därför behöver du bara öka materialantalet för hela området. Ingen ny eller annan marmor eller natursten krävs som en bänkskiva för den planerade köksön.

Den här bilden visar att idén leder till en fräsch, kaffebarinspirerad köksö som passar hela köket.

Avslappnad, billig köksö

Avslappnad, billig köksö
Källa: anfirock.com

Vårt sista förslag kommer från den här enkla träköön som verkar billigare än marmor. Det här stora träbordet är allt du behöver för en avslappnad köksö.

Med den här storleken är det bättre att använda köksön som en minisats. Efter att ha gått i skolan, använd köket som en förberedelse för mat efter shopping.

Vi tror att denna köksö är vanligt i många hårdvaruaffärer. Du kan välja en mindre bänkskiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*