Home / Hem / Ta reda på de senaste trenderna inom köksfärger
Ta reda på de senaste trenderna inom köksfärger

Ta reda på de senaste trenderna inom köksfärger

När du börjar planera en köksrenovering eller till och med bygga ett nytt kök från grunden är det första som designers eller konsumenter tycker: “Vilka färger passar mitt kök de närmaste tio åren?”

Att välja rätt köksfärger för dig själv kan vara ganska odyssey: vad är rätt nyans, rätt mix, hur är ljuset maximerat och till och med, kommer det att se bra ut och behålla värde när jag säljer mitt hus?

Klassiska köksfärger

En grå köksbänkskiva har länge varit en av de mest eftertraktade ”måste-haves” när det gäller att skapa ett nytt utseende för denna kontaktpunkt i hemmet.

classic-ki Ta reda på de senaste trenderna inom köksfärger

Den här neutrala, tidigare underskattade färgen får ett kök att se fräscht ut och inbjudande när det kombineras med en kontrast av färgglada skåp och backsplash. Kombinationen av köksfärgerna grå med rikgrön eller havsblå kan skapa ett attraktivt, modernt utseende.

Trots Grays senaste framgång är vit fortfarande den främsta löparen i konsumentköksdesignidéer. Hur kan du verkligen gå fel med vitt? Friskt, ljust och reflekterande ljus som kombinerar vitt med någon av de ovannämnda grå eller antracitfärgerna, eller till och med en lyxig träfinish, kan verkligen göra varje köksdesign markerad.

Blanda dina köksfärger

En mycket modern trend för 2018 är att blanda dina köksfärger. Det är väldigt modernt att matcha färgen på en köksbänkskiva och vissa skåp, eller till och med måla bakplattan för att matcha bänkskivan. Kanske till och med att använda samma material, särskilt en perfekt träkonstruktion, verkligen kan föra ett kök ihop.

maxresdefault Ta reda på de senaste trenderna inom köksfärger

Även med lite forskning, skulle du snart upptäcka att blått, till skillnad från grått, grönt och till och med gult, är en stor hit hos brittiska konsumenter 2018 Köksfärger verkar gå så bra med en naturlig träton, särskilt på köksbänkar. Denna inbjudande ensemble av blått med pastoral blir det centrala temat för många köksdesignidéer.

Neutrala pastellfärger är inte för alla. För ett mer vågat tillvägagångssätt, välj jordfärger för att ge en naturlig, rustik värme till köksbänken och dess omgivningar oavsett utrymme. Ha en inbjudande olivgrön eller havsblå som reflekterar havet, silverblå som representerar himlen eller till och med en solbrun färgpalett för att hyra en träig, höstlig känsla. Alla dessa köksfärger gör det här rummet varmt och inbjudande.

Det är värt det

Chartreuse-White-Kitchen-Color-Scheme Ta reda på de senaste trenderna inom köksfärger

Förhoppningsvis kan dessa idéer inspirera dig att göra de ansträngningar som krävs för att välja köksfärger och hur viktiga de kan vara. Färger är det första du stöter på i ett rum. Bänkskiva i köket och backsplash måste kompletteras med ett färgschema som tar fram dem.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*