Home / Hem / Betydelsen av en blogg för ditt inredningsföretag
Betydelsen av en blogg för ditt inredningsföretag

Betydelsen av en blogg för ditt inredningsföretag

En blogg verkar som en förutsättning för ditt företag idag.

Men varför är det så?

Vad gör en blogg för dig som inte kan göras annars?

Låt oss prata om varför bloggar är ett bra sätt att växa ditt inredningsarbete.

Dela din stil

En blogg är ett bra ställe att prata om och visa upp din speciella stil. Om människor kan ansluta till din stil kommer de att ansluta till dig. När de väl är anslutna kan de bli kunder eller deras muntliga ord kan ge fler kunder till dig. Personliga rekommendationer är fortfarande så viktiga för att göra företag kända.

Få cheerleaders att prata om dig och din blogg. När människor kommer och ser det kan de omedelbart veta mycket om din stil och känslighet. När de uppskattar det blir de nya cheerleaders och sprider ordet ytterligare.

Visa ditt arbete

01 Betydelsen av en blogg för ditt inredningsföretag

Gör din Blogga en förlängning av din portfölj. Ett traditionellt CV bör vara minst två sidor. En portfölj kan vara större för att passa in i foton. Tänk dig att du har dussintals eller hundratals sidor och bilder för att visa vad du verkligen kan göra. En blogg har den typen av utrymme som är kopplad till varandra så att människor kan följa ditt arbete i det område som intresserar dem mest.

Täcker din portfölj alla typer av projekt du har gjort? I hur många detaljer? Din blogg kan gå djupare i varje projekt du är stolt över och samla liknande projekt för att visa upp din breda erfarenhet och din kreativa inställning till varje nytt jobb.

Betona ditt engagemang

Ett sätt att sabotera användbarheten av din blogg är att ignorera den.

Bloggar med sällsynta och sällsynta uppdateringar är bloggar som förlorar läsare. Sätt ett schema och håll dig till det. Dina läsare lär sig att lita på dig och vet att de kan kolla in ditt senaste inlägg utan rädsla för att det blir försenat eller saknas.

Det förtroendet, den förståelsen att du håller på att följa övergår till ditt företag och gör det möjligt för kunderna att lita på dig att göra vad du säger när du sa att du skulle. Och vill inte alla kunder ha det när de är färdiga?

Ta dig samman

Kontakta andra bloggare inom ditt område. Ser inte det som en tävling utan som en gemenskap. Läs deras artiklar, lägg upp kommentarer, få vänner. Och låt dem göra detsamma för dig. Bjud in dem att byta gästinlägg där du kan hjälpa varandra genom att presentera dina följare för en annan bloggare.

Du kommer inte att förlora dina läsare till dem, du kommer också att locka några av deras läsare, och de kommer att locka några av dina. Så länge ni båda lägger upp värdefulla artiklar på din blogg, kommer människor båda att vilja läsa. Om du känner till dem. Hjälp varandra att få den exponeringen.

Annan Utnyttja en grupp bloggare är hjälp. Hjälp oss att hantera en svår situation.

Hjälp med att räkna ut ett problem. Hjälp brainstorma idéer för tillväxt. De har alla liknande mål, liknande utmaningar, men alla ger nya idéer och perspektiv till bordet. Att dela dessa lösningar kan leda till underbara, uppfinningsrika nya lösningar som ingen av er kunde ha utvecklat själv.

Samarbeta med företag

Det finns tusentals leverantörer som vill att folk ska använda sina produkter. På din blogg kan du prata om bra produkter för projekt. Vad händer om du kan prata med dessa leverantörer och fråga om du kan rekommendera deras produkter som du ändå skulle rekommendera, och de kan belöna dig för det?

Med affiliate-program kan du associera dina artiklar med produkter och företag och belönas automatiskt för det företag du skickar dem. Det är inte ett perfekt system, men när din blogg växer och dina rekommendationer väger mer vikt och tilltalar fler läsare kan även det ofullkomliga systemet generera betydande intäkter.

Gör Google till din vän

1_TtZ1bAE8DF-RNvBYYXQHgA Betydelsen av en blogg för ditt inredningsföretag

Sökmotoroptimering (SEO) är den tekniska termen för att öka frekvensen och prioriteten för din sida som visas i en sökmotor. Ju fler läsare som besöker din sida, desto mer sannolikt är det att du kommer att vara högst upp i fler sökningar.

Ju bättre artiklar du skriver, desto mer sannolikt kommer läsare att besöka din sida. Och att komma till toppen av sökresultaten innebär mer trafik och potentiellt fler kunder. Att hitta dig är det första steget i att engagera dig.

Bygg den perfekta kunden

Tidshantering för arkitekter Betydelsen av en blogg för ditt inredningsföretag

Att ha någon anställd för att göra ett projekt när dina grundläggande stilar kolliderar kan göra ditt jobb till en syssla.

Men när du arbetar med någon som förstår och stämmer överens med dig, kommer du att tycka att det är ett nöje. De flesta företag kan inte filtrera bort det första och rikta det andra. Din blogg kan dock fungera som ett automatiskt filter och locka kunder med samma designkänsla som du har åt dig.

Gör det enkelt för dem

Några väldigt snabba tips om hur du får din blogg att fungera för dig.

  • Välj en bra domän En smart kommer att visa hur smart du är!
  • Skicka regelbundet. Ja, det här är en upprepning. Det är så viktigt.
  • Leverera värde. Gör din läsare glad att de kom genom att tillhandahålla värdefull information.
  • Hitta din röst. Gör din blogg rolig genom att vara riktig.
  • Var modig! Var inte rädd för att sträva efter de stora målen, stora kunder och stora drömmar.

Som du kanske har märkt, slutar inte alla fördelar med ”Vinst nu!” Ja, alla dessa fördelar hjälper ditt företag att tjäna mer pengar, vissa direkt, andra indirekt. Det är inget fel med det, du driver ett företag.

Men du gör just den här affären eftersom det är din passion. Ignorera inte alla möjligheter att växa och lära dig när du bloggar om dem. Du kanske saknar bäst för att göra detta.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*