Home / Dekor / Tan badrum idéer
Tan badrum idéer

Tan badrum idéer

TAN BADRUM IDÉER – De flesta av oss älskar brunt som en neutral färg som ser sympatisk ut för alla badrumsstilar. Färgen skapar en varm, hemtrevlig och informell atmosfär för ett badrum.

Här erbjuder vi 10 bruna badrumsmodeller för dig som vill ändra den neutrala färgen. När vi pratar om en ljusbrun badrumsmodell kommer vi snabbt ihåg de som gillar att sola och får sedan en solbränd effekt på huden.

De garvade värdena varierar beroende på hud. Det får oss att presentera de 10 blicken nedan.

Trevligt ljusbrunt badrum

Trevligt ljusbrunt badrum
Källa: pinamconstruction.com

Vår första rekommendation utövar faktiskt ett kontrastivt badrumskoncept i allmänhet. Men modellen ser mjuk ut tack vare valet av färger. Den djärva nyansen kommer från de grå brickorna som utgör badrumsväggen för att markera garderoben.

Diskbänkskivan verkar lite djärv med träkategorin. Medan ljustonen kommer från de stora, bruna plattorna som täcker de flesta väggarna och golven i badrummet. När lamporna är tända ser den ljusbruna keramiken solig ut.

Det gör badrummet riktigt trevligt, särskilt med blommorna och diskbänkens design.

Sweet Tan badrum

Sweet Tan badrum
Källa: beautifulremodel.com

En sådan söt och söt badrum. Den solbränna nyansen ser mer koncentrerad ut än den första. I kombination med den vita panelen skapar solbränna en mjuk kontrast. Valet av färg gör rummet initialt hemtrevligt.

Vi älskar hela badrumsdesignen. Badrummet ser mysigt ut trots det smala utrymmet. Det delar upp badrummet i några segment. Var och en av sektionerna har söta tillbehör. Till exempel bladen som ligger ovanpå betongväggen.

Valet av prydnader låter oss säga att badrummet ser söt ut totalt sett.

Milky tan badrum

Milky tan badrum
Källa: americanbathind.com

Föreställ dig en kopp chokladmjölk med mycket vatten. Detta inträffar för oss när vi tittar på den bruna nyansen. Varken koncentrerad eller ljus. Valet av solbränna visas på badrumets vägg.

Badrummet kombinerar det garvade området med beige och brunt. Vi beundrar att badrummet optimerar hörnet. Det fyller området med duschområdet och träskåpet.

Den enkla idén gör badrummet till ett kreativt område trots det begränsade, kvadratiska utrymmet. Fönstren säkerställer god luftcirkulation i badrummet.

Påkostat ljusbrunt badrum

Påkostat ljusbrunt badrum
Källa: edustenia.com

Den soliga nyansen av solbränna för badrummet. Den garvade smaken dyker upp på badrumets vägg. Den solbrända nyansen hjälper den beige nyansen att göra badrummet ljusare. Vit nyans gör jobbet också.

Färgkombinationen balanserar den starka nyansen som kommer från trämöbler och spegelkanter. Badrummet ser överdådigt ut inte bara på grund av inredningen utan också på grund av takdesignen.

Vägglampans stil och inredningen gör att badrummet ser lite vintage ut.

Mjukt solbränt badrum

Mjukt solbränt badrum
Källa: maisonvalentina.net

Det garvade området syns på badrumets vägg. Faktum är att den solbränna nyansen är mer koncentrerad jämfört med tidigare exempel. Vi brukar dock kalla det garvade segmentet för det mjuka på grund av färgmålningen.

Den garvade väggen ser delikat ut och motsvarar badrumets temafärg. Den garvade färgen blir en mjuk variation för badrumets brunaktiga nyans som kommer ut ur trä- och golvmaterialet.

Med det garvade området håller utomhusbadrummet det naturliga utseendet utan att se för neutralt ut.

Varmt ljusbrunt badrum

Varmt ljusbrunt badrum
Källa: artemis-office.org

Badrummet väljer den ljusa nyansen av solbränna. Den solbrända effekten ser varm ut istället. Detta beror på de svaga strålarna som produceras av lamporna. Strategin syftar till att stödja den fridfulla atmosfären i badrummet.

Exemplet visar att den solbrända nyansen är lämplig för ett rymligt badrum. Bilden visar att badrummet är det vackraste. Den innehåller vintage och elegant inredning.

Badkaret ser speciellt ut med hållarmodellen och ljusen. Sitsen erbjuder plats för avkoppling.

Ganska solbränt badrum

Ganska solbränt badrum
Källa: croatianwine.org

Solbrännaens ljusa nyans fungerar mycket bra för detta primitiva badrum. Det beror på att den garvade effekten smälter in i den primitiva badrumsdesignen som vanligtvis gäller neutrala färger.

Att applicera den garvade färgen gör att badrummet känns mjukt och bekvämt. När det gäller innehåll ser badrummet rikt ut med badkar och handfat. Det finns partitionen som fungerar som lagring.

Specialiteten är vintage ornament som handdukar och trästol.

Vintage solbränna badrum

Vintage solbränna badrum
Källa: eliteshomedecor.com

Badrummet använder samma garvade effekt som exemplet på ett ljusbrunt badrum. Skillnaden ligger i badrumets övergripande utseende. Provet verkar avslappnat med den brunaktiga nyansen som till stor del fyller rummet.

Från skåpets trädel till valansen ser badrummet väldigt brunaktigt ut. Vintage-smaken kommer från badrummet. I naturen ser badrummet ganska ut som det ljusbruna badrummet, men det här använder nyare föremål.

Fet brunt badrum

Fet brunt badrum
Källa: contemporist.com

Badrummet är ganska ovanligt. Det beror på att badrummet väljer den djärva nyansen av solbränna. Den garvade effekten skapar en kontrasterande ton för det mycket smala utrymmet. Färgen ger balans i det vita handfatområdet.

Dessutom kommer den garvade effekten från skogen, som är ordnade på detta unika sätt. Detta skiljer sig från de tidigare exemplen där garvade färger appliceras genom väggmålning.

På något sätt gör badrummet trendigt.

Intensivt ljusbrunt badrum

Intensivt ljusbrunt badrum
Källa: viendoraglass.com

I likhet med det djärva bruna badrummet väljer den sista rekommendationen den intensiva eller koncentrerade nyansen av den garvade effekten. Vi hänvisar till den del av taket som ligger direkt ovanför badkaret.

Den solbrända effekten ger starka variationer i badrummet, som främst väljer ljusbruna och beige toner. Badrummet är lämpligt för ett spa. Den innehåller naturliga föremål som marmor så att golvet gör området fräscht.

Så här paketerar vi våra 10 bruna badrumsidéer. Vi hoppas att exemplen inbjuder dig att bli kreativ med bruna eller andra neutrala färger. Trots det enkla utseendet har var och en av dem några nyanser som leder till trendiga badrumsmodeller.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*