Home / Hem / Bästa stället för TV i vardagsrummet
Bästa stället för TV i vardagsrummet

Bästa stället för TV i vardagsrummet

När det gäller inredning är en uppgift som kan verka ganska skrämmande och svår att bygga i en TV. Detta beror på att oavsett hur stort rummet i sig är, blir tv: n huvudfokus för de flesta. Det betyder att det är viktigt att balansera allt när du dekorerar runt TV: n så att det inte sticker ut från alla andra i rummet.

Här är några olika idéer för vardagsrums-TV-området som du kan använda för att skapa ett intryck av att detta är det bästa tillskottet till det utrymme det tar, snarare än bara ett ordspråkligt tillägg.

MONTERING OCH “INRAMA” TELEVISIONEN PÅ VÄGEN

Bästa platsen för TV i vardagsrummet 8 Bästa platsen för TV i vardagsrummet

Kanske är det bästa stället att titta på TV i vardagsrummet på en verklig vägg, eftersom montering här definitivt hjälper till att spara mycket utrymme på lång sikt. Det betyder också att du inte behöver oroa dig för att investera i dyra saker som nöjescentra.

Det finns dock ett sätt att få din TV att se bra ut medan du hänger på väggen. Allt du behöver göra är att köpa en ram som är tillräckligt stor för att passa runt TV: n så att den ser ut som ett stort konstverk. Den totala storleken på själva ramen beror på dina personliga preferenser. Den kan antingen passa fint runt TV: n eller så kan den vara större än TV: n.

Häng hyllor

Överväg att investera i en uppsättning hyllor som är både nivåer och större än din TV. Om du hänger dem nära uppsättningen placerar du önskade skärmobjekt på den, vilket säkert kommer att locka uppmärksamhet hos alla dina gäster.

BYGGA DIN EGNA hyllor för att hänga runt TV: n

Bästa platsen för TV i vardagsrummet 9 Bästa platsen för TV i vardagsrummet

Om du föredrar att gå en annan väg med hyllor, köp bara några som du tycker ser bra ut och sätt ihop dem på ditt eget sätt. Du kan till exempel välja att hyllorna ska omge TV: n eller använda någon form av hörnhyllesystem istället. Dessutom kan du också använda en särskild bokhylla för din hylla.

Dölj TV: n från vanlig vy

Om du bestämmer dig för att du inte vill att din TV ska ses hela tiden finns det många olika saker du kan göra för att förhindra att den syns. Tänk till exempel på att investera i ett antal dörrar som du enkelt kan dölja TV: n bakom. Dessutom kan du också välja mer konventionella rutter, till exempel att gömma TV: n bakom ett konstverk som är tillräckligt stort för att göra jobbet.

ANVÄND FOTOGRAFI FÖR ATT OMGÅNG TV: n

Du kan också göra din TV till ett bokstavligt konstverk genom att helt enkelt omge den med olika inramade foton och annat konstverk och se till att alla delar har olika storlekar för en extra effekt. Försök också använda olika färger för ännu mer pop. Dessa artiklar kan ordnas på två olika sätt: antingen symmetriskt eller fritt flytande. Det beror bara på på vilket sätt rummet känns mest.

Förvandla en VINTAGE BUFFET ISLAND till ett TV-stativ

Bästa platsen för TV i vardagsrummet 5 Bästa platsen för TV i vardagsrummet

De flesta monterar antingen sina TV-apparater på en vägg eller till och med placerar dem ovanpå en specifik möbel. Men om du vill ha en ännu mer intressant kontaktpunkt kan du överväga att investera i ett mer ovanligt stativ för din TV, till exempel ett TV-stativ. B. en vintage bufféö. Dessa är oftast tillgängliga i småbutiker eller till och med från online-återförsäljare som Craigslist. Ännu bättre är det faktum att sådana bitar kostar mycket, mycket mindre än ett modernt TV-stativ, vilket sparar mycket pengar på lång sikt.

PLACERA ÖPPNA hyllor under TV-apparaten

Bästa platsen för TV i vardagsrummet 6 Bästa platsen för TV i vardagsrummet

Öppna hyllor, placerade under TV: n, är både iögonfallande och extremt praktiska eftersom de kan användas för att dölja saker som CD-skivor, DVD-skivor och spelkonsoler.

LÄGG TILL ÖVRIGA TILLBEHÖR

Bästa platsen för TV i vardagsrummet 7 Bästa platsen för TV i vardagsrummet

Om du upptäcker att din TV tar för mycket av utrymmet som den tar, kan du motverka detta genom att lägga till olika typer av tillbehör i rummet, till exempel: B. Lampor och inramade bilder och / eller grafik.

ANVÄND EN GRILL

Denna typ av gallerivägg är ett säkert sätt att lägga sofistikering till praktiskt taget alla utrymmen. Använd något sådant i ett rum där din TV för närvarande finns.

BYGGA EN “HEMLIG SKÄRM”

Ett annat användbart och kreativt sätt att dölja din TV är att sätta ihop någon form av “hemlig skärm” som du helt kan anpassa. Välj till exempel några bilder som du tycker är vackra, inspirerande osv., Och konstruera någon slags vippskärm som är tillräckligt stor för att dölja skärmen på din TV. Även med den här “hemliga skärmen” öppen minimeras TV: s totala närvaro.

PLATTER!

Vissa människor väljer att dekorera ett rum genom att hänga tallrikar i ett specifikt område i ett rum. Dessa kan komma från olika stater eller länder de har besökt eller från andra stater som annars kan samlas in. Hur som helst, de är definitivt ett säkert sätt att få uppmärksamhet i vilket utrymme de upptar.

MONTERA DIN TV PÅ PAPPERAD VÄGG

Bästa platsen för TV i vardagsrummet 4 Bästa platsen för TV i vardagsrummet

Montera TV: n på en vägg som har tapeterats, särskilt om bakgrundsbilden har samma färg som TV: n. På det här sättet, när enheten är avstängd, är den praktiskt taget osynlig för även de skarpaste ögonen.

SLUTGILTIGA TANKAR

Bästa platsen för TV i vardagsrummet 1 Bästa platsen för TV i vardagsrummet

Medan TV-apparater av alla slag verkligen är vackra saker för alla, är de inte precis de vackraste sakerna i världen. Det är i grunden en överdimensionerad ram utan något av verkligt visuellt värde i mitten. Om du provar några av dessa tips och tricks för dig själv, kommer du säkert att hitta en enorm skillnad i slutändan.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*