Home / Hem / Baseball Badrumsinredning
Baseball Badrumsinredning

Baseball Badrumsinredning

Baseball Badrumsinredning

Om du har en familjemedlem som bor och andas baseboll, kommer ett badrum med baseballtema inte att skada. Du kan forma din idrottsfanatiker dag (eller vecka) genom att lägga till några enkla föremål i ett vanligt badrum – inget ovanligt eller påträngande som skulle göra det svårt för normal badrumsanvändning. Bara några dekorativa element som får basebollentusiaster att le.

Digitaltryckta tillbehör

En av de roliga aspekterna av vår datorålder är möjligheten att digitalt skriva ut bilder på tyg. Du kan välja från ett företags utvalda mönster eller skicka in en av dina egna mönster för utskrift av duschdraperier, badrumsmattor och sittplatsöverdrag. Resultaten kan bli spektakulära. I ett litet badrum kan det vara överväldigande att ha för mycket repetition. Så det kan vara en bra idé att ha en stor bild på duschridån och sedan bara upprepa delar av den på mattorna och andra dekorationer. De flesta tyger som är tryckta på detta sätt är färgsäkra och maskintvättbara.

Vägghängen

En fin bild eller två eller en inramad spegel är ett trevligt tillskott till badrummet. Tänk dock på att badrumsfuktigheten kan vara hög på inramade affischer och liknande föremål. Lasertryckt metallkonst är ett utmärkt svar på den ångande värmen i badrummet. Aluminium, med sin fuktbeständighet, är särskilt vackert på detta sätt.

Små detaljer

Baseball-teman som glashållare, tvålfat och pappershållare kan marknadsföra din valda inredning. Leta efter föremål med kvalitetskonstruktion som ser smakfull ut snarare än klibbig. Hållbarhet bör också vara en faktor, om inte dekorationerna är tillfälliga, t.ex. B. för en fest efter matchen. Normalt kan för mycket baseball vara överväldigande, men som ett festtema är det svårt att överdriva. Baseball är ett spel som utvecklats i sandlottarna i Amerika som använder tomma utrymmen för att skapa roligt för familjer och företagslag. Du kan fira baseboll och visa din entusiasm med din inredning. Några exempel ges nedan. Beroende på ditt perfekta baseball-tema kan du kombinera ett eller två element.

Gardinstång för baseballändkeps

Fira din favoritsport med en gardinstång med en baseboll i varje ände. Du kan lägga till gardiner med ett baseballtryck eller bara lägga till gardiner i en matchande färg. En sak är säker, det kommer säkert att vara: ”Låt oss spela boll!” Det kan vara ett sätt att komma igång på morgonen.


Vanliga inramade bilder eller utskrifter har en god chans att skadas av ånga och fukt i badrummet. Men du kan njuta av det här välplanerade metallfototrycket utan att oroa dig för skador. Stycket är tillverkat av aluminium, varigenom färgerna trycks in i metallen med speciella färgämnen. Resultatet är en lysande bild som är ogenomtränglig för skador.


Basebollglasögon står

Denna roliga karaktär får dig att skratta medan du håller ett öga på dina glasögon. En slagfigur med ett baseballhuvud har en överdriven näsa och små utskjutande ögon. Näsan har en bula som håller dina glasögon på plats medan du duschar eller tvättar ansiktet. Inget mer fumlande där du lämnade dina ”ögon” medan ditt sinne var upptagen med något annat.


Baseballhandduk med huva

Håll din lilla fladdermus varm och torr med denna Bacati-handduk med huva. Mjuk bomulls percale frotté absorberar fukt och är skonsam mot känslig hud. Tryckt med ett roligt baseball-tema blir det mjukare för varje tvätt. Den består av 100% bomull och är ett ”grönt” tyg som är lätt att bära och tillverkat av ekologiskt jordbruk.


Baseball-tema duschdraperi

Gör ett djärvt uttalande med en duschridå med baseball-tema. Bilden visar en samling baskulor som understryks av en träbaseboll med ett omslaget handtag. Gardinen är digitalt tryckt på vattentätt, snabbtorrt tyg så att du har extra tid att skriva ut innan du skickar den. Gardinfoder rekommenderas och matchande badmattor finns tillgängliga för din njutning.


Krok med duschdraperi för baseball

Klä upp din baseballtema med duschdraperier med baseball. Plastbollar dekorerar duschkrokar. Användarna rapporterar att krokarna är små. Planera därför en tunn duschdraperi eller fäst den på ytterligare galgar. Sammantaget ett ytterligare sätt att skapa ett badrum med baseballtema. Artikeln är digitaltryckt. Så ta dig tid att skriva ut innan du förväntar dig leverans.


Badmatta med baseball-tema

Icke-vävd badmatta med hög densitet tryckt med baseball och korsade fladdermöss. Inget underlag. Maskintvättbar, färgfast. Det är ett utmärkt sätt att bära ditt baseballtema till golvet i ditt badrum för extra bekvämlighet. Matchande duschdraperier finns tillgängliga. Badmattor och gardiner är digitaltryckta, vilket ger två dagar kvar att skriva ut.


Baseball toalettsitsöverdrag, formad matta och badmatta set

Dekorera ditt badrum med baseball – på sätet, framför sätet och på din badmatta. Mjuk flanellyta, fleece med hög densitet och en halksäker bas. Satsen är helt maskintvättbar och färgstark. Det är det enkla sättet att samordna badrum för din basebollfläkt utan hängande naglar eller klibbiga rester.


Runda baseballstygn använder cirkulära mattor hela tiden

Runda baseballstygn används överallt där runda mattor är perfekta för ditt badrum. Du kan dock använda dem var som helst – i din entré, för att skydda din matta i vardagsrummet eller för att lagra leran i lera rummet för bakdörren. Tillverkad av korallkashmir och minneskum, de är den perfekta festdekorationen som kan skydda din vanliga matta.


Stick Anywhere baseball dekor

Nio tum vid nio tum sticker var som helst, ett badrumsmärke med baseball kan placeras på toalettbehållaren, väggarna eller nästan var som helst du vill. Det är garanterat att inga rester lämnas kvar. Detta är ett säkert och enkelt sätt att anpassa ditt utrymme. Klistermärket visar de böjda sömmarna och kanten på en baseboll. Ett enkelt sätt att få din baseball-fan upphetsad.


Amazon.com: 11 tum roligt badrumsbaseballskylt Rustik bondgård.
Extrem inredning: Sports Meet Bathroom Decor |  Pojkar .
Turnera tidigare Atlanta Braves-kanna Mark Wohlers hem 2020.
Baseboll Duschdraperi Sport Badrum Dekor Tygdusch.
Badrum med tema-tema |  Man cave badrum, Man cave hem bar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*