Home / Dekor / Kontors köksidéer
Kontors köksidéer

Kontors köksidéer

KONTOR KÖKIDÉ – Att sätta ett kök i arbetsområdet börjar blomstra dessa dagar. Begreppet kontorkök hjälper kontorsarbetare att hålla sig hydratiserade och näringsrika medan de arbetar.

Vissa anställda anser till och med att besöka kontorköket som ett enkelt sätt att ta korta pauser mellan svåra uppgifter vid skrivbordet. Hur utformar du ett sådant kontorkök? Vilka element kräver uppmärksamhet för denna stil i köket? Läs vår lista nedan.

Vitt kontor kök

Vitt kontor kök
Källa: naomi-parry.com

Kontorsköket använder vanligtvis en enkel eller minimalistisk stil. Per definition kräver detta koncept minimala köksmaskiner, neutrala färger och ljusa material. Vårt första exempel kombinerar tre aspekter.

Detta kontorkök tar en hel del utrymme. Trägolv garanterar främst en varm och bekväm känsla. Vit klär de flesta elementen i köket, vilket gör utrymmet snyggt och tydligt. Köket visar grunder som gasspis och handfat.

Det finns fyra metallstolar som kontorskompisar kan sitta på för avslappnade samtal medan du njuter av en take-away lunch vid lunchtid.

Brett kontorkök

Brett kontorkök
Källa: staceyalickman.com/

Kontorsköket erbjuder en viss fördel i höga byggnader. Ta bilden som ett exempel. Luftcirkulationen fungerar mycket bra med högt i tak. Detta bidrar till hälsosammare andning för alla anställda på detta kontor.

Dessutom tar kontorkök ett större utrymme jämfört med den första idén. Ljusblå blir en annan färg bredvid vitt och brunt. I kontorköket presenteras endast grunderna som mikrovågsugn, handfat och kylskåp.

I det stora köket kan minst fem av kontorsarbetarna ta pauser på eftermiddagen medan de njuter av kalla drycker eller varmt kaffe.

Avslappnat kontorkök

Avslappnat kontorkök
Källa: partyinstant.biz

Det finns fortfarande ett super stort rum tillgängligt för detta kontorkök. Det är det som får oss att kalla denna idé avslappnad. Många kontorsanställda kan samlas här. De kan bära sina egna stolar eller en öppen madrass för att träna yoga under kontorsresor.

Kontorsköket lockar oss med den gula väggen. Färgen skapar en omedelbar stämningsförstärkare för det mjuka köket. Köket väljer mycket fashionabla stolar som vetter mot det vita bordet.

Inte långt därifrån räcker det med minst tre gröna stolar för informell chatt med kollegor. Få varm cappuccino eller apelsin för att leva upp till minisamlingen.

Fantasifullt kontorkök

Fantasifullt kontorkök
Källa: 3design.radiobaladi.com

Många fönster säkerställer god ventilation i detta kontorkök. Trätak och golv skapar en varm känsla. Med den rättvisa bänkskivan och kylskåpet ser kontorköket enkelt ut.

Bänkskivan innehåller gasspis och några lådor. Kylskåpet gör det möjligt för många kontorsanställda att lagra mat eller dryck. Kontorskök kompletterar utrymmet med stolar och bord.

Det finns TV: n för att samla kontorsarbetare som tittar på TV-program. Vissa kan också ha ett plötsligt möte i kontorköket. Hur resursstarkt detta kontorkök är!

Trevligt kontorkök

Trevligt kontorkök
Källa: sandracopperstone.com

Idén har samma temafärg som den första, nämligen vit. Den här gången ser kontorköket snyggt och mysigt ut. Köket använder lätta material för förvaring, bänkskivor och sittplatser.

Köket är utrustat med sittplatser, som består av de söta stolarna och det vita bordet. Det finns några stekpannor som kontorsarbetarna kan laga mat i. Du kan också göra kaffe med kaffemaskinen på bänkskivan.

Har du inte bestämt dig för vad du ska laga mat till lunch? Läs recept på en svart tavla bakom sittplatsen.

Återvunnet kontors kök

Återvunnet kontorkök
Källa: sumobay.com

Gammal kontorkökdesign står i kontrast till detta moderna arbetsområde. Detta exempel skiljer sig från alla exempel för återvunnen köksinredning. Naturligtvis använder köket högteknologiska köksredskap som diskbänken och mikrovågsugnen.

Vi applåderar att kontorköket istället väljer vintageförvaringsdesign. Den klassiska tonen framträder också från köksön. Förvaringsutrymmet består av skåp och öppna hyllor.

Skåpdesignen ser traditionell ut. Köksön använder ett återvunnet stort bord som vi ofta ser i ett traditionellt kök. Köket har söta stolar för en modern touch.

Kantin kontors kök

Kantin kontors kök
Källa: musicments.com

Det är ganska svårt att fastställa vilken typ av kontorkök. Exemplet kombinerar influenser från industriella och minimalistiska köksstilar. Vi har typ av intresse för hur kontorköket ordnar stolarna och de små borden.

Matdesignen påminner oss om våra skoldagar. Denna design kopierar skolmatsalen. Skillnaden ligger i användningen av de två långborden. Vanligtvis övar skolmatsalen många små bord.

Två rader med färgglada små stolar ser nostalgiska ut. Den här gången kan stolarna hålla dussintals kontorsarbetare till lunch tillsammans.

Snyggt kontorkök

Snyggt kontorkök
Källa: discecte.me

En perfekt kontorkökstil för små till medelstora kontor. Den ädla designen implementeras för denna rättvisa köksstorlek. I det här köket älskar vi mest belysning och stolstilar.

Lätta material och enkel design blir viktiga element i köket. Köket delar ut utrymmet i två nedre sittgrupper. Den första hänvisar till de fyra supercoola stolarna som vetter mot köksön.

Den andra ligger i kökshörnet. Det är upp till kontorsarbetarna vilken sittplats som bäst passar deras humör.

Varmt kontors kök

Varmt kontors kök
Källa: homebnc.com

Så trivialt som det låter kan det ibland vara så mycket att äta lunch med kollegor i ett varmt kontorkök. Vår nionde idé är ganska unik. Den väljer de ljusa träskivorna som köksbord.

Tabellen innehåller några lådor med tidningar. Bordet är dekorerat med färska blommor som förhoppningsvis kan uppmuntra dig lite. Det finns handstil och trendig belysning som ytterligare dekoration.

Köket visar kylskåp, diskbänk och hängande förvaringsutrymme. Ta med dig din lunch och äta den ensam eller med dina vänner.

Trevligt kontorkök

Trevligt kontorkök
Källa: melbourne-kitchens.com.au

Även om detta kontorkök tar lite utrymme ser det bedårande ut. Kontorspersonalen kan lita på att de tillbringar lite tid i köket för att fräscha upp sina tankar. Nyckeln är i kökspositionering.

Köket innehåller ett stort fönster som är fyllt med växterna. Gräs och växter framför fönstret blir ytterligare förfriskningar. Köket innehåller mikrovågsugn, handfat och förvaringsutrymme för disk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*