Home / Dekor / Badrumsskyltidéer

Badrumsskyltidéer

BADRUMSSIGNALIDÉER – När ditt humör hamnar på botten kan korta och positiva ord komma långt. Oavsett om du fniser eller skrattar högt, kan utvalda ord få jobbet gjort. Att sätta upp ett badrumsskylt kan hjälpa till.

Vi samlar in 10 badrumsskyltar att välja mellan, från informativt till underhållande. Var och en av dem förmedlar ett bra budskap i en lättförståelig form. Vi tillhandahåller listan över badrumsskyltar för att visa att ditt badrum kan vara ditt personliga utrymme i huset.

Rent badrumsskylt

Rent badrumsskylt
Källa: homebnc.com

En hälsosam kropp börjar med en daglig rutin för kroppsrengöring. Handtvätt är en så stor nyckel för att uppnå detta. Det första badrumsskylten talar så mycket om handtvättrullen. Det är därför det läggs på toaletten.

När du placerar badrumsskyltarna förväntas du att du rengör händerna efter pooping. Badrumsskylten håller meddelandet kort och enkelt. Rengöring håller dig ren och fräsch.

Badrumsskylten ser elegant ut med teckensnittsstilen. Du kan göra exemplet själv genom att återanvända använt trä och vitt papper.

Roligt badrumsskylt

Roligt badrumsskylt
Källa: decoomo.com

Ditt badrum hemma är sötare än ett lyxigt badrum på ett femstjärnigt hotell, oavsett vad. I ditt hembadrum hittar du kärlek och omsorg som håller hela familjen tillsammans, till och med poop.

Badrumsskylten är rolig och söt samtidigt. Det är dagliga badrumsaktiviteter som ökar ditt badrum hemma. Detta kan vara ditt nästa DIY-projekt. Den här gången måste du använda datorns typsnitt och sedan skriva ut dem.

Använd skrot för att täcka badrumsskylten. Dina små barn kommer verkligen att älska detta tecken.

Etikett badrum tecken

Etikett badrum tecken
Källa: ferryhilllocalhistory.com

Badsetikett är fortfarande viktigt från små barn till vuxna. När vi har bråttom, ibland som vuxna, glömmer vi grundläggande toalettregler. Den tredje idén är mycket användbar och tidlös.

Badrumsskylten kan placeras i ditt hem eller på en offentlig toalett. Vi beundrar hur badrumsskylten presenteras. Skölden använder vintage typsnitt. Orden sätts in i tavlan.

Märket läser inte arrogant, men fullt av kärlek av och för hela familjemedlemmarna.

Söta badrumsskylt

Söta badrumsskylt
Källa: starcash.co

Söta ord som dessa kan uppmuntra dig lite, eller hur? Åtminstone hjälper de att hålla dina små barn roade. “Du är bubblan i mitt badrum” förmedlar faktiskt uppmuntrande ord att ha kul att bada i badkaret.

Naturligtvis måste du tillåta en viss tid för ett bad. Detta gäller även för dina små barn. Badrumsskylten ser mysig och vintage ut. Och du kan göra badrumsskylten själv.

Badrumsskylten är lämplig för att dekorera ditt vintage badrum.

Motiverande badrumsskylt

Motiverande badrumsskylt
Källa: napolinews.info

Om du gillar djupa men lätta citat måste detta tjäna din favorit. Badrumsskylten, uppdelad i två träskivor, kan motivera dig att ta ett bad i en mer meningsfull mening.

Bakom korta meddelanden kan du känna att skylten innehåller en djupgående idé. I figurativ bemärkelse innebär att bada tvätta bort alla bekymmer som väger ditt sinne och hjärta. Blötläggning i ett badkar inbjuder dig att skapa positivt humör.

När du väl har badat kommer ditt sinne och din själ att uppdateras och förnyas. Därför behöver du inte alltid en stor budget för att lindra spänningen.

Melodiskt badrumsskylt

Melodiskt badrumsskylt
Källa: ntcinfotec.com

Lär dina söta reglerna på badrummet på ett lekfullt sätt. En av dem är att skapa ett melodiskt badrumsskylt. “Scrub A Dub Dub” utgör ett enkelt rim för dina barn att jämföra.

Badrumsskylten visar barnen det bästa sättet att skrubba sina kroppar medan de badar. Med det söta badrumsskylten hittar du instruktionerna enkla och tilltalande. Du tycker inte att regeln är för krävande.

Dessutom är badrumsskylten skriven så att det känns som hemma. Teckensnittet är elegant och snyggt, inte positivt.

Satiriskt badrumsskylt

Satiriskt badrumsskylt
Källa: gillhayestalent.com

Satiriskt och trendigt. Badrumsskylten ger kritik till dem som älskar att ta selfies för vardagliga aktiviteter. I dagens selfietid kan vissa av oss känna oss tvungna att ta selfies, även om inte alla händelser naturligtvis är värda det.

Med detta i åtanke kommer du att bli ombedd att lämna dina enheter i badrummet. Njut av att vara i området. Vem vet att du kan få lite inspiration för att skriva eller skapa en ny låt? Vem vet att du till exempel känner dig lugnare efter att ha badat?

Underhållande badrumsskylt

Underhållande badrumsskylt
Källa: pixelarttutorial.com

Konstiga badrumsskyltar är så smarta idéer. Detta är inspirerat av en restaurang. När du går på toaletten kommer skylten att berätta att du ska sitta ner för att bajs eller kissa. Roligt och informativt.

Att kasta eller urinera i garderoben är definitivt ett måste. Detta är en grundläggande toalettmärkning för hälsa och renhet. Vi tror att du måste ha fått idén om ”för hela föreställningen” eller hur?

Kön badrum tecken

Kön badrum tecken
Källa: room.alimy.us

Vi tror att du måste känna till badrumsskylten. Exemplet finns överallt i allmänna utrymmen, från kontor till konsertlokaler. För poängen väljer vi badrumsskylten som ser formell ut.

Badrumsskylten väljer manliga och kvinnliga symboler med “manliga” och “kvinnliga” ord. Metoderna med dubbeltecken är utformade för att förhindra att någon av misstag går in i fel badrum i bråttom.

Enkelt badrumsskylt

Enkelt badrumsskylt
Källa: yearofcleanwater.org

Till punkten Badschild med sista, roliga ord. Badrumsskylten anger vilka badrumsmaterial som inte ska spolas. Alla element visas i den tydliga listan. Badrumsskylten är flytande.

Badrumsskylten blir en självständig dekoration. Badrumsskylten är fortfarande nödvändig eftersom vissa av oss kanske glömmer det. Förutom artiklarna, vänligen håll dina drömmar och förhoppningar vid liv.

Listan över våra 10 badrumsskyltidéer visar att badrumsmärket lätt ska överföras till våra barn. Du kan skapa en lista med skyltidéer för badrum som kommer att förmedla ditt budskap och sedan göra dessa själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*