Home / Dekor / Viktorianska badrumsidéer
Viktorianska badrumsidéer

Viktorianska badrumsidéer

VICTORIAN BADRUM IDÉER – Vi är snabba att associera den viktorianska badrumsmodellen med romantiska nyanser eftersom vi främst tänker på viktoriansk litteratur. Den viktorianska badrumsstil blomstrade långt in på 1910-talet.

Några av de aspekter av badrummet som var populära vid den tiden var klo-fot badkar och VVS. Vi samlar in 10 viktorianska badrumsmodeller som gör ditt moderna badrumsutrymme till en sådan attraktion.

Varmt viktorianskt badrum

Varmt viktorianskt badrum
Källa: hgtv.com

Ett viktorianskt badrum väljer vanligtvis trägolv. Det första provet verkar varmt eftersom det väljer den brunaktiga nyansen som tar på sig olika former. Förutom golvet kan du se möbelns ton här.

Badkaret ser klassiskt ut. Du kan välja de skåp som ser riktigt gammaldags ut. Det viktorianska badrummet innehåller ibland tapeter. Badrumstapet ser varmt ut med tanke på färgen.

Badrumslamporna i taket och väggen representerar den ikoniska vackra viktorianska stilen. Det stora fönstret gör badrummet bekvämt och ljust.

Utmärkt viktorianskt badrum

Utmärkt viktorianskt badrum
Källa: ideas.kohler.com

Viktoriansk badrumsdesign väljer vanligtvis neutrala färger. I detta exempel väljs grått, vilket gör området lite mörkt. På något sätt ser badrummet fantastiskt ut med förstklassig design.

Du kan få den känslan av badrumsförvaringsstil som sitter mellan duschområdet. Även om anläggningen ser enkel ut, verkar hela handfatområdet med tresegmentkonceptet anmärkningsvärt.

Badrummet sätter upp den smakfulla tapeten som tillsammans med den hängande belysningen gör den överdådig. Det gamla porträttet och de röda blommorna pryder badrummet. Mycket utrymme fungerar som en väg ut.

Charmigt viktorianskt badrum

Charmigt viktorianskt badrum
Källa: oldhouseonline.com

Förvandla ditt lilla badrum till detta charmiga viktorianska badrum. Du kan leta efter de härliga tygerna som används som gardiner och handfat. Badrummet har den klassiska diskbänken.

Badrummet har ett sött träbord där handdukarna förvaras. Den viktorianska badrumsmodellen väljer den gamla bilden som dekor. Tapeten och lamporna förmedlar badrumstonen.

Den gröna trimmen lockar oss verkligen eftersom aspekten innehåller racket för förvaring av föremål.

Fantastiskt viktorianskt badrum

Fantastiskt viktorianskt badrum
Källa: goodnewsarchitecture.com

Det här ser ut som ett prinsessaliknande badrum. Du kan känna det på de tjocka, eleganta gardinerna med den rustika hållaren. Gardinerna ser väldigt graciösa och vackra ut. Gardinerna täcker badkaret med klofotdesignen.

Badkaret verkar också unikt med banden på badkaret. Som i föregående exempel har badrummet ljuskronabelysning. Det som verkligen fascinerar oss är badkarets tak.

Aspekten har en invecklad design som lägger till den speciella tonen i badrummet. Trots det enkla innehållet ser badrummet fantastiskt ut.

Fantastiskt viktorianskt badrum

Fantastiskt viktorianskt badrum
Källa: decorhoused.com

Badrummet har den viktorianska inspirerade tapeten för inspiration. Tapeten täcker badrumsväggen och taket på baksidan. Badrummet innehåller endast badkaret som standard.

Badkaret har plågsamma ben som ser vintage ut. Vi älskar att badrummet dekorerar området med fina ornament. Vi hänvisar till spegeln med den guld, sofistikerade fälgdesignen.

Det finns stolen som ser charmig ut med de blå och vita randiga tygerna. Underbart och avkopplande samtidigt.

Glittrande viktorianskt badrum

Glittrande viktorianskt badrum
Källa: tileideaz.com

Egentligen har detta badrum sett moderna grunder från fönster och golv. Badrummet väljer senare den viktorianska badrumsstilen, som ser strålande ut. Du kan se det på hänglampan.

Vägglamporna och spegeln har en reflekterande effekt. Samtidigt ser de alla vackra och stilrena ut. Detta gör dem till speciella attraktioner. För att inte glömma, väljer badrummet badkaret som ser klassiskt ut med klofoten.

Vi dras verkligen till diskbänken eftersom det ser vackert ut. Inte bara elegant, men badrummet är också rymligt och bekvämt.

Avkopplande viktorianskt badrum

Avkopplande viktorianskt badrum
Källa: asidtucson.org

Trevligt och avkopplande. Badrummet tar upp det stora området och håller det rymligt. Du kan uppleva trevliga stunder i badrummet genom fönstret. VVS representerar den viktorianska badrumsstilen.

Installationen ger en balans i badkaret som ser modernt ut. Tunnelbana keramik lägger till den klassiska tonen. I badrummet finns ljuskronabelysningen som verkligen lockar våra ögon.

Badrummet har en vintage stol som inbjuder dig att sova. Stolen har en härlig design med de plågsamma benen relaterade till badrumsdesignen.

Intressant viktorianskt badrum

Intressant viktorianskt badrum
Källa: martifersolarusa.com

Vi kommer att kalla exemplet en intressant snarare än en tyst eller tyst badrumsmodell. Badrummet passar de av er som vill tillämpa den viktorianska badrumsmodellen i ett modernt hem.

Det enkla med det är att utrusta badrummet med klassiska möbler eller grunderna. Till exempel tar badrummet upp badkaret, vilket verkar väldigt charmigt. Toaletten och VVS finns för designen av badrummet.

När det gäller möblerna köper badrummet träförvaring.

Elegant viktorianskt badrum

Elegant viktorianskt badrum
Källa: tileideaz.com

Vit är rätt färg för ett elegant viktorianskt badrum. Färgen har olika former. Badkaret ser till exempel speciellt ut överallt med de vita gardinerna.

Badkaret är omgivet av spegeln och bordet. Det finns den klassiska vita stolen som inbjuder dig att koppla av. Det viktorianska badrummet är det bästa exemplet för alla kvinnor som vill prova en drottning eller prinsessa.

Det finns diskbänken med spegeln och förvaringsutrymmet för dina kläder.

Gammalt viktorianskt badrum

Gammalt viktorianskt badrum
Källa: happyhouz.com

Vi avslutar våra 10 viktorianska badrumsidéer med den gamla. Vi kallar exemplet det gamla ut på grund av den träkategori som används för lagring.

Dessutom har badrummet träavskiljningen som vi mest ser i gamla badrum. Taklampan verkar så vacker. Intressant är att badrummet väljer det glödande badkaret.

Aspekten blir en sådan variation i träbadet. Även om badrummet ser primitivt ut, känns badrummet fortfarande hemtrevligt.

Vi presenterar därför 10 viktorianska badrumsidéer som täcker olika delstilar. Vi hoppas att du inte har något emot att välja badrumsstil för ditt moderna rum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*