Home / Hem / Venetiansk stämning – hur gardiner och persienner förändrar känslan av rymd

Venetiansk stämning – hur gardiner och persienner förändrar känslan av rymd

Att renovera ditt hem är ett spännande företag.

Från att välja nya möbler till nya väggfärger till nya mattor, ditt hem blir en palett där du kan borsta din personliga stil i varje hörn.

Det finns dock en aspekt av heminredning som ofta förbises. Och det är fönstertäckningarna.

Alltför ofta tar budgeten slut innan lämpliga skräddarsydda persienner eller gardiner kan göras eller till och med övervägas. Anpassade persienner kan bygga eller förstöra ett hem om du också är redo att sälja. Visst, huset kan se underbart ut, men när du missas anpassade gardiner vackert utformade i NYCeller var du än befinner dig orsakar potentiella köpare att missa hemmets verkliga potential.

Det ödmjuka fönstertäckningen spelar en mycket större roll än de flesta tror. När du förbereder dig för att ge ditt hem drömmen, läs vidare och låt det övertyga dig Skräddarsydda persienner och gardiner bör vara högsta prioritet i din planering.

Lättare än du tror

Jag bodde nyligen hos en vän och hon hade precis installerat fantastiska gardiner i sitt vardagsrum. Jag blev förvånad över hur känslan av rymd förändrades och hur ditt lilla, rustika vardagsrum plötsligt såg ut så elegant och välklädd.

Jag tvekade att fråga, men då kunde jag bara inte hjälpa mig själv, “Hur hade du någonsin råd med det?” Jag slog ut. Hon sa att jag blev förvånad över att det var så många Gardiner online till en rad priser att välja mellan för att klara varje budget. Så där har du det. Att hitta och köpa gardiner är inte reserverat för de rika och berömda.

Storleken är viktig

Hur kan inredningsarkitekter göra ett stort rum snyggare eller ett litet rum som glamoröst?

Du gissade det, persienner eller gardiner. Så galet som det låter har anpassade persienner faktiskt förmågan Ändra storleken på ett rum – Allt är ett knep för ögat.

vilket rum-blind-levande persienner-direkt-blogg-1 venetiansk stämning - Hur gardiner och persienner förändrar känslan av rymden

Häng gardinerna högt och brett för att få ett rum att se större ut. För att få ett rum att se ut mindre, kommer stora, djärva skiktade gardiner att göra ett rum mysigt. Ah, fönstertäckningen är så mycket mer funktionell än att bara hålla ut ljuset.

Ljuskontroll

liv-light Venetian Vibes - Hur gardiner och persienner förändrar känslan av rymd

Att styra ljuset i ett rum är mycket mer än bara att släppa in rätt mängd naturligt ljus under dagen och kvällen. Ljuset i ett rum spelar faktiskt ett Huvudroll i stämningen, Atmosfär och allmänt välbefinnande. Gardiner och persienner är det bästa sättet att kontrollera ljuset som flyter genom ditt bostadsutrymme.

säkerhet

Gardiner och persienner är estetiska och kan till och med ändra den upplevda storleken på ditt bostadsutrymme. Men det mest praktiska syftet med att täcka dina fönster är för ytterligare säkerhet till ditt hem och din familj.

Speciellt på natten, när alla lampor i huset är tända, är det alldeles för lätt för en förbipasserande att se in i ditt hus. Välplacerade gardiner hindrar någon från att titta in i ditt hem under intima familjemiddagar eller leka med dina barn.

Fönsterbehandlingar är lika viktiga som alla andra inredningar i ditt hem. Valet av stil och design kan dock verka skrämmande för många som planerar att ombygga sitt hem. Persienner och gardiner har ibland rykte om att vara antingen för dyra eller för eleganta.

Tvärtom, det finns många sätt att göra dina fönster prisvärda och snygga. Om ditt vardagsrum passar perfekt men fönstren är tomma är rummet långt ifrån färdigt. Så var inte rädd för att införliva gardiner eller persienner i inredningen i hela rummet så kommer du att njuta av de många fördelarna som ett välklädt fönster kan erbjuda.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*