Home / Dekor / Vardagsrum Wall Art Idéer
Vardagsrum Wall Art Idéer

Vardagsrum Wall Art Idéer

Vardagsrum VÄGKUNSTIDÉER – Skapa ditt eget galleri. Använd vanliga vardagsrumsväggar som ett prisvärt medium för att kanalisera kreativitet. Det finns många idéer där ute för att designa galleriet utan att kosta för mycket pengar.

Och när du förvandlar väggarna till ett galleri känns området naturligtvis färgstarkt. Att stirra på väggarna är inte längre en tråkig aktivitet när du inte har mycket att göra i vardagsrummet på din fritid. Be dina barn att försköna väggarna om det behövs.

Samlarobjekt som inspiration från vardagsrummet

Samlarobjekt som inspiration från vardagsrummet.  Källa: willieclancyfestival.com

Har du samlarföremål att hänga på väggarna i ditt vardagsrum? Det första tipset kostar dig väldigt lite eftersom allt du behöver göra är att fylla väggarna med vacker keramik från bilden.

Samlarobjekten passar mycket bra med de vitmålade väggarna. Kombinationen av de två gör området till en varm och lugnande plats eftersom samlarobjekten har pastellfärgade och neutrala färger. Andra samlarobjekt inkluderar hattar, små statyer och träbokstäver.

Stor målning av människokroppen i det unika vardagsrummet

Stor målning av människokroppen i det unika vardagsrummet.  Källa: home-designing.com

Fyll en av vardagsrumsväggarna med denna stora målning av människokroppen som visas här. Målningen är snabb att stjäla människors ögon så snart de kommer in i området. Målningen väcker nyfikenheten hos gäster som vill veta vad målningen betyder.

Målningen visar bara baksidan av en man med huvudet. Denna typ av färg lägger till ett “unikt” lager till det övergripande temat i det industriella vardagsrummet som kompletterar olika konstiga element i sig.

De täcker taklampan, statyerna och träskärmen på bordet.

Bilder av konstiga människor som konst i vardagsrummet

Bilder av konstiga människor som vardagsrumsväggkonst.  Källa: Amberyin.com

Människor som oändlig inspiration för väggkonst. Vi väljer nu en annan människoliknande väggkonst som liknar den andra idén. Skillnaden ligger i bilderna i hela kroppen, den ena är en kvinna, den andra är en man.

Intressant nog verkar de undgå kameran eller människors ögon. Som sådan ser deras gester konstigt ut. Bilderna fyller fint väggarna i vardagsrummet på bilden. De ger på något sätt särdrag i rummet som känns ganska konventionella.

En sådan lysande idé att krydda vardagsrummet.

Lek med färger och repor i vardagsrummet

Lek med färger och repor i vardagsrummet

Ett litet vardagsrum som det här kan kanalisera din kärlek till abstrakt konst. Vardagsrumsväggar målade vita öppnar upp för flexibla idéer om vilken typ av målning som ska fylla väggarna. Bilderna här ser väldigt kreativa ut.

Ritningarna visar färgkombinationer i oregelbundna repor. Blå, grå, gul, röd och vit är bland färgerna. Bilderna fångar snabbt folks uppmärksamhet med tanke på det “fria” temat. Ritningarna är öppna för många tolkningar och ett klassiskt val.

Kunglig-liknande vardagsrum vägg konst

Kunglig-liknande vardagsrum vägg konst.  Källa: Pinterest

Hyr professionella målare eller väggmålare för att helt förvandla ditt föreslagna kungariketsinspirerade vardagsrum. Lämna inte någon del av väggen orörd med färger. Resultatet här ser väldigt lyxigt ut. Målarna ritar väggarna och taket med mattan.

Använd djärvt rött och blått som de dominerande färgerna för att rita vardagsrummet, som det används i många kungliga rum. Omfattande detaljer och noggrann dekoration av väggkurvorna spelar en viktig roll. Du kan till och med be målarna att lägga till bibliotek eller bokhyllor.

Den femte av våra totala vardagsrumsidéer kostar mycket, men är väl värt det.

Bladinspirerad tapet som en väggkonstidé

Bladinspirerad tapet som en väggkonstidé.  Källa: AliExpress.com

Tapeten är enkel att installera med olika modeller som passar dina behov. Välj en stor och specifik tapet för stora vardagsrumsväggar. Tapet inspirerad av löv förskönar väggarna och uppdaterar området.

Tapeten väljer ljusgrön och vit för bladmodellerna. Valet av olika stilar ger regionen lättnad och nyhet. Tapeten passar perfekt med rummet, som faktiskt är täckt med vitt.

Var uppmärksam på underhåll och rengöring av tapeten för att uppnå ett varaktigt vackert utseende.

Nautiska skärmar för vardagsrum

Nautiska skärmar för vardagsrum

En av våra väggkonstidéer för vardagsrummet uppmuntrar dig att välja ett specifikt vardagsrumstema som avslöjar din preferens för något. Bilden visar hur din kärlek till marinen eller havet kan förvandlas till detta vackra område med nautiska skärmar på väggarna.

De grå väggarna innehåller två ikoniska marina föremål som visar det nautiska utseendet här ganska bra. Ankaren och den inramade livbojen och repbilden ser söta ut och matchar temat.

Fyll inte i väggarna eftersom det redan finns nautiska rumsdekorationer på plats. De begränsade skärmarna förstärker hela rymdidén.

Handgjord väggkonst i vardagsrummet

Handgjord väggkonst i vardagsrummet

Låt oss göra det själv (DIY) för ditt mini-vardagsrum. Få vitböcker, tecknade papper, penna och lim. Skriv motiverande ord för att stärka ditt sinne när morgonen kommer. Lägg upp vitböcker med alfabet för att hjälpa dina små barn att lära sig läsa.

Lek med HEM-ord och häng dem vertikalt på väggarna från fotot. Enkelt, prisvärt och användbart. Väggkonst i vardagsrummet behöver inte vara dyrt. Denna idé gör området trevligare.

Väggkonst med inramade familjebilder

Väggkonst med inramade familjebilder.  Källa: idealhome.co.uk

Familjebilder kan vara ett annat billigt sätt att dekorera väggarna i ditt vardagsrum. Nyckeln ligger i ramvalet i termer av storlek och typ. Som framgår av bilden infogas familjebilder i rektangulära och fyrkantiga ramar.

Senare kompletterar de den största ramen mitt på väggarna. Vilken intressant idé att ramvalet och organisationen faktiskt gör det till en konst i sig. Det borde inte kosta mycket att skriva ut bilderna och köpa ramarna.

Väggkonst endast med ram

Väggkonst endast med ram

Vi stänger våra vardagsrumsväggidéer med detta konstiga men attraktiva resultat. Välj några tomma träramar för att hänga på vardagsrummet. Du kan hänga ramarna som vanligt eller inte som bilden visar.

Följ väggarna med ljust färgade rektangulära och fyrkantiga lådor. Vissa består av prickade linjer. Du kan rita dem alla eller bara bifoga rektangulära och fyrkantiga lådor som är färdiga.

Som ett resultat känns den totala ytan ”väldigt geometrisk” med den triangulära inspirerade mattan och ståbordet och lampan med skarpt foder.

Få mer inspiration med dessa vardagsrumsridåidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*