Home / Dekor / Vardagsrum med öppen spis
Vardagsrum med öppen spis

Vardagsrum med öppen spis

Vardagsrum med eldstadsidéer – Eldstaden i ett vardagsrum behöver inte leda oss till ett traditionellt eller lantligt område. Det finns många eldstadsidéer som gör denna rumsdel lämplig för dina planerade vardagsrumsmodeller i ett modernt eller gammalt utseende.

En öppen spis i ett vardagsrum för samman alla familjemedlemmar för att ha tid tillsammans. Vissa föredrar till och med en öppen spis framför underhållningsuppsättningar för att hålla familjens ögonblick på plats varje dag. På vintern hjälper en öppen spis till att värma kroppen så att ingen blir sjuk.

Modern spisidé

Modern spisidé

En rimlig storlek på ett vardagsrum kan installera det här moderna utseendet på en öppen spis. Denna eldstadsmodell minskar inte förmågan att värma området och människor på vintern. Fråga professionella hushållsbyggare om installation av den här eldstaden.

Detta beror på att skorstenen är ansluten till fläckens väggar. Rådgivningen leder till en effektiv öppen spis i rummet. Som bilden visar tar inte kaminen mycket utrymme. Det faller så snyggt med de övergripande väggarna.

Trämöblerna och rumsdekorationerna gör området mycket varmare.

Vardagsrum med öppen spis

Vardagsrum med öppen spis

En keramisk kakelugn ger en annan roll utöver en värmekälla. Denna eldstadsmodell kommer att ge skönhet till ett vardagsrum om du specifikt väljer de keramiska plattorna som matchar områdets övergripande utseende, som visas på det här fotot.

Den vita väggpanelen som omger den vackra eldstaden avslöjar vidare vardagsrummet med en konceptuell design. Denna eldstadsmodell kompletterar vanligtvis ett vardagsrum som väljer land, bondgård eller traditionell inredning.

Vardagsrum med öppen spis i sten

Vardagsrum med sten spis

Ett vardagsrum med en sten spis visar tydligt att området förmedlar modeller för land eller bondgård. Detta kommer från stenarna som omger eldstaden, ett av de naturliga elementen.

Med denna stil av öppen spis kan du tända ljus med trä. Eldstaden är naturlig och miljövänlig och erbjuder värme och komfort som den brukade på landsbygden. Stenar som täcker eldstaden från tak till golv lägger till mer traditionella element.

Dessutom känns området luftigt med begränsade rumsmöbler.

Vardagsrum med öppen spis fäst på väggen

Vardagsrum med öppen spis fäst på väggen

Det är tydligt att den fjärde eldstadsidén, som den ses här, blir en integrerad del av ett vardagsrum innan byggare skapar utrymmet. Eldstaden är fäst vid väggarna i rummet tillsammans med träskåp med glasöverdrag.

För att få eldstaden att se dekorativ ut, lägg till en träbeläggning. Sammantaget med tanke på de snygga materialen ser hela delen elegant och glänsande ut. Eldstadsområdet passar bra med den övergripande blanka tonen på platsen.

Vi kan inte föreställa oss hur frisk och energisk fritid i detta område är.

Idé för vit tegelsten

Vit tegel spis spis

En snyggt skuren vardagsrumsmodell ser mycket mjukare ut med den vita tegelstenen som ses här. Rådfråga professionella byggare för denna idé eftersom eldstaden måste bli en del av det planerade området.

I själva verket använder du inte exponerade tegelstenar för hela väggarna i rummet. Ta upp en liten del av rummet. Be byggare att skapa enkla kurvor för att få väggarna att se ut som ytterväggar.

Inuti är den lilla skorstenen med skog under. Vid noggrann installation kommer ingen rök ut ur skorstenen och förorenar rummet.

Svart spis i vardagsrummet

Svart spis i vardagsrummet.
Källa: thespruce.com

En svart öppen spis passar bra till ett rött vardagsrum, som bilden visar. Området ser mer elegant och elegant ut. Eld lyser upp området på vintern och ger naturligt ljus vid strömavbrott.

Du kan antingen välja svart metall för att täcka eldstaden, som visas exakt på bilden. Annars kan du välja stenar och sedan måla dem med svart. Välj eldstadsmaterial och eldstilsstil som passar dina behov.

Tänk också på enkel väggbeklädnad för eldstaden. Detta för att förstärka eldstaden.

Minimalistiskt vardagsrum med öppen spis

Minimalistiskt vardagsrum med öppen spis

Vårt vardagsrum med öppen spis erbjuder en bra lösning för dig som har ett minimalistiskt utrymme men vill ha en öppen spis. Överväg att lägga till denna öppen spisstrategi i rumsplanen. Få enkel klädsel till eldstaden från de vita väggarna.

Eldstaden är gjord av svart metall för en solid garanti. Snyggt och rent, eldstaden stöder hela rummet, vilket verkar lindras av fönsterrutan och glasdörren. Eldstaden ger naturlig värme när natten eller vintern kommer.

Öppen spis med tunnel i vardagsrummet

Öppen spis med tunnel i vardagsrummet

Denna eldstadsmodell ser ovanlig ut jämfört med tidigare idéer. Eldstaden är gjord av grå metall med en tunnel genom vilken rök släpps ut. Detta förhindrar att röken förorenar vardagsrummet.

Enkel och modern, öppen spis är mångsidig. Du kan välja denna eldstadsmodell i det moderna vardagsrummet, det traditionella eller blandade vardagsrummet som visas här. Eldstaden möjliggör också enkelt underhåll och rengöring.

Öppen spisidé med glasskydd

Öppen spisidé med glasskydd

Välj en glaspläterad spis för att hålla elden i schack. Hela denna idé skapar inte bara rök som inte förorenar ett vardagsrum utan också håller branden i schack. Denna design är särskilt lämplig för dig som har små barn.

Ibland blir små barn obemärkt och kan leka med eld, vilket kan bränna deras händer. Genom att placera spisen i hörnet av rummet kan du använda spisen som dekor för platsen.

Spisidé för röd tegelsten

Spisidé för röd tegelsten

Med det här konventionella och tidlösa eldstadsspetsen kompletterar vi vårt vardagsrum med eldstadsidéer. Omge eldstaden med röda tegelstenar. Det här är ett mycket typiskt eldstadsmaterial i bondgårdar eller lantgårdar.

Den naturliga lera fyller snabbt området tack vare de röda tegelstenarna, som är gjorda av jord. Du kommer att finna det lättare att rengöra eldstaden så länge du följer scheman. Se också upp för små barn om de är i närheten medan eldstaden blir ljusare.

Rikta dem till risken att röra vid eldstaden.

Det är därför vi stänger vårt vardagsrum med öppen spis och ytterligare ett råd för att påminna dig om budgetfördelningen och den övergripande utformningen av vardagsrummet. Välj den eldstadsmodell som inte kostar dig för mycket. Annars är den elektroniska värmaren en bra ersättning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*