Home / Hem / Väggdekor av metall
Väggdekor av metall

Väggdekor av metall

Väggdekor av metall

Fåglar kan vara en inbjudan att flyga vild och gratis, eller de kan vara en symbol för mysiga bon och glada tidiga morgonsånger. Flockar av gäss som svävar över himlen påminner oss om säsongsförändringar och en resa för att följa varmt väder och solen.

Egenskaper hos dekorativ metall

Metall är ett permanent ämne som kan formas till nästan vad som helst. Den kan infunderas med ytterligare färger eller visas i sina egna naturliga toner. Mörka metaller kan uppträda mot vita eller ljusa väggar, medan ljus eller blank metall fungerar bra mot mörka väggar som mahognyväggar. De flesta metaller är i sig tunga ämnen, men metaller kan användas för att göra fåglar.

Kombinera fåglar och metall

Metallfågelformer tål. Det finns något fantasifullt med att skapa en form som är lika flyktig och ömtålig som en fågel, i något så tungt och orörligt som metall. Även aluminium väger mer än de ömtåliga ihåliga benen och fjädrarna som kännetecknar de flesta fåglar.

Optisk illusion

Att använda metallskulpturer för att skildra den vilda, fria flygningen av fåglar är härligt ironiskt, och en liten optisk illusion kan användas för att få fram tredimensionella effekter på plana ytor. En ännu mer tilltalande användning av metallfåglar är dock att hänga dem på ledningar från ditt tak eller från träd utomhus. På detta sätt kan de flyga som sina motsvarigheter, de vilda fåglarna som är så bräckliga men ändå så viktiga för vårt ekosystem. Nedan finns tio alternativ för fågelväggsdekoration av metall. Dessa fåglar flyger inte iväg med årstiderna. De kommer att flyga från din vägg, ditt tak, ditt träd eller ditt staket för alltid, eller tills du blir trött. De kombinerar hållbarheten hos metall och den vilda, fria känslan du får när du ser en flock gäss flyga över dig. Men med dessa metallfåglar behöver du inte vänta på hösten eller våren för att se dem röra sig genom dina rum.

Fågel silhuett vägg dekoration

Dessa svarta fåglar flyger i en tredimensionell formation som är monterad på väggen och verkar flyga mot dig. Om fåglarna fungerar bra med en ljus vägg kan de blanda din mörka inredning med ett ljust rum och ge det en balans. För en extra effekt, försök att lägga till den här biten framför en spegel.


Silver Birds dekor

Dessa silverfåglar kommer att hänga på din vägg och arbeta med många moderna stilar. Silvret är ljust och kan lägga till en ljus yta eller sticka ut på en mörk vägg. Fågelkanten är svart, ger kropp och definition så att de kan arbeta med en mörkare dekor. Om du vill ha mer luft, försök hänga den från taket.


Dessa fåglar verkar hålla metallstången som håller denna dekor på plats. De blå och guldfåglarna är bra för ljus eller ljusgröna växter eller kan hängas med krukorna. De tio fåglarna flyger genom luften i en linjeformation när de rör sig längs deras väg.


Dessa fåglar har en brun och silver yta och ger färg till flocken så att den sticker ut mot din vägg och fångar ljuset väl med sin höga glans. Den tredimensionella designen kommer snabbt att dra ögonen på denna inredning och andra runt den. Fåglarna är i en dykrörelse och håller människor som sitter under denna inredning och tittar upp.


Flocking Birds dekor

Dessa silhuetter av metallfåglar ser ut som om de flyger mot dig med sin tredimensionella form från din vägg. Den beige finishen passar bra med ljusa väggar och förstärker fåglarna genom att lägga till en synlig skugga bakom dem. Effekten får människor till denna inredning och undrar hur den monteras.


Fågelbur dekor

Den bruna ytan på denna väggdekor för fågelbur passar bra med många väggstilar. Om du tittar på den vita mitten av denna bit är du inte säker på om det finns en riktig bur där eller om den är platt med en fågel i buret. Den här frågan kommer snabbt att få uppmärksamhet åt detta stycke eftersom folk vill veta och lyfta fram din dyrbara dekor.


Dekorationssats för 5 delar för flygande fåglar

Dessa fem svartfåglar kommer separat så att du kan placera dem var som helst genom att låta dem flyga vilda eller i formationer. Den mörkgrå ytan sticker ut mot alla väggar och ger de tredimensionella fåglarna en känsla av rörelse. Med mindre ändringar kan du hänga dessa fåglar från ditt tak och låta dem flyga fritt.


Fågeldekor

Denna flock fåglar kan flyga vart du vill på din vägg. Den svarta metallen sticker ut mot en lättare vägg med belysning riktad mot den. Den abstrakta stilen är perfekt för att ge en naturlig känsla till alla rum eller områden i modern stil. När du har ljuset på höger sida av det här stycket ser det ut som om dina fåglar flyger mot den nedgående solen.


Fågel vägg inredning

Denna bit är rund med grenar i mitten som når mot solljuset med en fågel som vilar på en av grenarna. Den svarta metallen sticker ut mot en vit vägg som om den lätt hängdes och kastar en fin skugga på din vägg. Med sin väderbeständiga yta fungerar den också bra utomhus på ett ljust staket eller hänger fritt.


Fåglar i en träddekor

Dessa metallfåglar har en bronsfinish som gör att de sticker ut mot en ljus ton eller vit vägg. Fåglarnas fyra silhuetter kommer att hålla ett öga på dem och kommer snabbt att förbättra din inredning. Den platta karaktären hos denna bit med lite arbete kan sitta snyggt mellan glas på ett soffbord och få folk att undra hur det gjordes.


Black Birds Metal Wall Art Metal Home Decor Flying birds |  Etsy.
Pin av 김지연 på 귀여운 동물 2020 |  Fågelväggdekor, metallträd.
Litton Lane 47 in. X 26 in. Brown Iron Flying Birds Wall Decor.
Bird On Branch Metal Wall Decor |  Hobby Lob
Litton Lane 47 in. X 26 in. Brown Iron Flying Birds Wall Decor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*