Home / Dekor / Idéer för sovsalar
Idéer för sovsalar

Idéer för sovsalar

DORM BADRUM IDÉER – Att välja ett rent och hygieniskt badrum kan vara en av de faktorer som får dig att välja en viss sovsal. Att dela ett sovsal med andra boende kan vara utmanande på vissa sätt.

Vissa av dem kanske inte är så rena att du själv måste rengöra badrummet. Förresten, vi har 10 sovsalar badrumsmodeller som kan hjälpa dig att välja rätt sovsal.

Om du tittar på exemplen nedan blir du åtminstone motiverad att rengöra det själv när du blir ombedd.

Fantastiskt badrum i sovsalen

Fantastiskt badrum i sovsalen
Källa: Fosterconcrete.net

Vet du inte att dekorera ett badrum kan stärka vänskapen med andra invånare? Det beror på sovsalens policy. Vissa sovsalägare är flexibla när de tillåter invånare att dekorera sovsalens badrum.

Badrummet ser till exempel fantastiskt ut på grund av understilarna och tillbehören. Klistermärkena gör badrummet till ett avslappnat och roligt område. Badrummet ställer in det öppna förrådet för handdukar och läkemedel.

För att göra badrummet levande hänger badrummet den industriella lampstilen och de röda plattorna för diskbänken.

Enkelt badrum i sovsal

Enkelt badrum i sovsal
Källa: photos.hgtv.com

Det andra exemplet är mer lämpligt för en manlig sovsal. Vi tycker att exemplet är bekant eftersom stilen används för offentliga badrum. Det finns tre duschkabiner med den glasliknande dörren. Materialet skapar en bred känsla som stöder det smala utrymmet.

Badrummet håller det enkla utseendet med handduksskenorna. Den brunaktiga färgen gör att badrummet känns varmt. Med den lilla, bruna keramiken ser badrummet ut som vardagligt. Här känner passagerarna sig mindre styva när de duschar.

Hela designen gör att invånarna på ett eller annat sätt snabbt spenderar tid i badrummet.

Trevligt badrum i sovsalen

Trevligt badrum i sovsalen
Källa: blog.ocm.com

Vi ser tre undersegment i sovsalens badrum. Exemplet är välsignat med stort utrymme. Duschområdet och tvättställsområdet kan ses i badrummet. Badrummet väljer bland annat gardiner som dörren.

Om du är sovsalägare erbjuder exemplet ett coolt tips. För badrummet i herrhemmet väljer exemplet de färgglada, små plattorna för golvet, som inte verkar vara så iögonfallande.

De mjuka blå plattorna och de bruna gardinerna förblir “säkra” för dem. De orangefärgade och blåa handdukarna hänger i badrummet, vilket kan uppmuntra ditt humör lite.

Trevligt sovsalar badrum

Trevligt sovsalar badrum
Källa: liberityvillageusa.com

Vi behöver inte bekräfta att badrummet i sovsalen är för kvinnliga invånare. Du kan se det på bilderna på gardinerna. De graciösa damerna pratar så mycket om tjejerna som stannar i sovsalen.

Vita och rosa toner skapar söta och lugnande sinnen för exemplet. Vi ser två duschkabiner med enkel dörrstil. Vägglamporna, som ser klassiska och vackra ut, hänger i badrummet.

Du målar en så smart idé att dekorera badrummet. För att hålla det avslappnat väljer badrummet den vita och svarta keramiken som ser väldigt bekant ut.

Effektivt sovsalar badrum

Effektivt badrum i sovsalen
Källa: sivells.bcnm.com

Exemplet är lämpligt för både kvinnliga och manliga sovsalar. Duschområdet ser solid men avslappnad. Det väljer den flytande diskbänken för att spara utrymme. Det finns byrån som står bredvid diskbänken.

Badrummet i sovsalen är effektivt och varmt. Det känns bekvämt med trätakstaket och mattan. Badrummet lämnar det rättvisa, fria utrymmet. Invånarna kommer att känna sig lättade när de tillbringar tid här.

Smart sovsal badrum

Smart sovsal badrum
Källa: retrorenovation.com

Flickig och smart samtidigt. Badrummet i sovsalen lyckas försköna det smala utrymmet. Badrummet väljer den rosa nyansen för att göra den lugn och söt. Badrummet har duschområdet med glasväggen.

Badrummet har förråd som visar olika föremål, från keramik till bilder. Badrumsväggen blir ett annat förråd. Du kan se att väggen innehåller ornament också.

Handduksstången och tvättställets handfat hjälper till att lagra badrumsartiklar som näsdukar och handtvålar.

Mjukt sovsalar badrum

Mjukt sovsalar badrum
Källa: retrorenovation.com

Grön är en neutral könsfärg. Badrummet i sovsalen kombinerar grönt och vitt, vilket lugnar och tröstar hjärtat. Dessutom visas färgerna i den blanka keramiken och i garderoben och i badkaret.

Detta gör också att badrummet ser fräscht ut. Trots det trånga utrymmet förblir badrummet med fönstret trevligt. Särskilt lyckas badrummet fortfarande placera badkaret istället för att duscha.

Vi tror personligen att ett badkar är mer benägna att hjälpa dig att känna dig mer avslappnad än ett fristående badkar.

Söt sovsal badrum

Söt sovsal badrum
Källa: Homesfeed.com

Det här är vad som händer när rosa slår sig samman med systerfärgen röd. Badrummet i sovsalen ser kontrasterande och vackert ut. Sovrummet ser speciellt ut med det stora utrymmet där badkaret kan placeras.

Den röda gardinen gör att badrummet känns lite smakfullt. Badrummet ändrar den rosa smaken genom olika keramiska stilar. Golvmattorna och papperskorgen kan lägga till den röda tonen.

Blomsterramarna sötar badrummet mer. Och badrummet lämnar fortfarande det stora, fria utrymmet för att bara gå fram och tillbaka.

Kreativa sovsalar badrum

Kreativa sovsalar badrum
Källa: curbly.com

Att måla ett sovsal med vitt öppnar upp för en bekväm känsla. Badrummet väljer duschområdet. Det färgar området med den gröna fåfängan, som löper länge med handfat och små tillbehör.

Det hänger de snygga lamporna och grenarna för extra förfriskning. För att “böja” den vita nyansen producerar badrummet skeppsluckan. Medelhavsmattan matar upp badrummet. Vi ser inte en enkel atmosfär som främst kommer från en vitaktig ton.

Fräscha badrum

Fräscha badrum
Källa: nimvo.com

Den sista av våra tio badrumsidéer väljer också grönt och vitt. Vi tror att badrummet tar ett rimligt utrymme så att det delar badrummet i duschområdet och diskbänken.

De två segmenten är åtskilda av betongväggen. Vi tror att badrumsdesign är känd för de flesta av oss. Vad som utgör exemplet jämförs av alla invånare i sovsalen.

Badrummet har handdukstång bredvid garderoben. Fåfänga verkar rik på strumpan av handdukar och näsdukar. Blommaramen är ett neutralt sötningsmedel för alla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*