Home / Hem / Vad du ska leta efter när du köper ett hus att renovera

Vad du ska leta efter när du köper ett hus att renovera

Passionerade hemrenoverare får en liten kick från en framgångsrik fixer-övre.

Men det är inte bara talang och passion som gör ditt renoveringsprojekt till en framgång. Du måste få det rätt från början; Köp sedan ditt hem.

Att köpa rätt typ av hem för dina hemrenoveringar hjälper dig inte bara att uppfylla dina mål för renovering av hemmet, men det gör det också möjligt för dig att göra ombyggnaden av ditt hem utan att gå över budgeten.

När du köper en fastighet för renovering, gör en snabb bedömning för att avgöra om hemmet är lämpligt för renovering. Fastigheten ska kunna räddas och passa bra med dina renoveringsmål.

Om det har gått djupare när det gäller utgången kan det vara en potentiell penninggrop som lämnar dig sönder och frustrerad. Så du måste vara realistisk när du köper en fastighet för framtida renoveringar. Här är några av de andra faktorerna att tänka på när du köper en renovering av ett hem:

Platsfaktorn: bra kontra dålig väg

Neighborhood-1 Vad du ska leta efter när du köper ett hus att renovera

Plats spelar en viktig roll när du köper en fastighet för en fixeringsyta. Ofta måste du balansera mellan att köpa en fruktansvärd fastighet på en bra gata eller att köpa en hel del på en dålig gata, eller om du har tur kan du få det bästa av två världar.

Det är bättre för dig att hitta en dålig fastighet på en bra gata, eftersom du enkelt kan vända på den när du har gjort en grundläggande eller större renovering, till exempel en hemförbättring. B. omlägga fastigheten, polera golvet, Ombyggnad av badrummet och köket och ommålning av fastigheten. Välj ett bra läge men välj en tomt att arbeta med.

Gå bortom första intryck

Första intryck är mycket viktiga på fastighetsmarknaden. Men om du köper en renovering, uppmuntrar vi dig att skicka ditt imponerande blick och ge fastigheten ett mer kritiskt utseende. Du behöver en inre vy Se bortom fulhet eller kosmetika och välj de riktiga pärlorna på fastighetsmarknaden.

En fastighet kan verka förfallen, men den kan återställas billigt och säljas igen för goda marginaler. Det som verkar vara förfallet kanske inte är så illa som det verkar och kan bara kräva några tiotusentals dollar för att renovera och återvända till sin tidigare ära.

Faktor i din budget

OEU-ChaO-Architects7 Vad du ska se upp för när du köper ett hus som ska renoveras

Hemrenoveringar kan vara så billiga som du vill eller så dyra som du vill. När du köper för renovering måste du ta hänsyn till din budget för hemköp och renovering. Köp inte ett hus som du inte har råd att återställa.

När du gör restaurering, se till att du anställer en expert för renovering av hemmet som arbetar inom din budget och får de resultat du vill ha. Gör-det-själv-fixeringsöverkanten kan låta tilltalande, men om du inte har kompetensen och erfarenheten att göra renoveringar kan resultatet bli riktigt hemskt.

Ta dig tid att anställa entreprenörer som erbjuder dig bästa valuta för pengarna. Det vill säga överkomligt, i tid och på budget. Prata om möjligt med en expert för en budgetuppskattning för att renovera ditt hem innan du lägger dina pengar på att köpa en mark.

Hur kan du lägga till värde på fastigheten?

Innan du köper en tomt Tänk på hur du kan tillföra värde till fastigheten när du renoverar. Vad finns i det och var kan du göra några förbättringar?

När du köper för att renovera är det alltid bra att sätta på din investerarhatt och tänka på fastighetens potentiella återförsäljningsvärde.

Att veta hur mycket du sannolikt kommer att sälja fastigheten för kan hjälpa dig att ta reda på vilka typer av renoveringar som kommer att göras. Tänk alltid framåt, även om du inte planerar att sälja hemmet strax efter renoveringen.

Täck din bas lagligt

Innan du köper en mark för renovering bör du granska de kontrakt och andra planeringsfrågor som byggnaden kan ha.

Du bör vara särskilt uppmärksam på de äldre byggnaderna eftersom de har många begränsningar när det gäller vilka alternativ du har med fastigheten.

Titta på byggnadens dräneringsplan. Det sista du vill hantera är att köpa en fastighet som byggdes över en avlopp.

Kontrakten bör också innehålla förtydliganden om lättnader eftersom de kan begränsa din förmåga att bygga ut byggnaden. Försök att täcka din bas så mycket som möjligt genom att se till att fastigheten inte har några begränsningar.

I slutet av dagen är det ingen promenad i parken att köpa för att renovera. För de initierade är det lätt att förlora en förmögenhet som försöker utföra den perfekta Fixer-överdelen. Dessa tips kan hjälpa dig att minimera riskerna när du köper bostäder för att renovera.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*