Home / Hem / Vackra kök designidéer
Vackra kök designidéer

Vackra kök designidéer

Många som vill omforma sitt kök tycker om att bläddra i de senaste tidskrifterna för inredningsdesign för de senaste idéerna, även om de kanske inte har tid eller pengar att själva göra jobbet.

Tack och lov finns det dock några mycket snabba och enkla kökinredningsidéer som du kan skriva ner och följa för att ge just detta rum den uppdatering det verkligen förtjänar. Det bästa kanske är att dessa olika köksdesignidéer går så underbart tillsammans.

Vanligtvis ser vi alltid allt i ögonhöjd först, vilket innebär att några av de mest anmärkningsvärda förändringarna i ett kök i allmänhet kan involvera väggarna. Ofta ignoreras dock väggarna i allmänhet till förmån för apparater, spishällar och bänkskivor.

VÄGGFÄRG

Beautiful Kitchen Design Ideas-6 Beautiful Kitchen Design Ideas

När det gäller att uppdatera väggarna i ditt kök finns det ett extremt enkelt sätt att få en enorm visuell påverkan. I själva verket är ett av de mest prisvärda sätten att verkligen leva upp utrymmet genom att helt enkelt uppdatera väggfärgen. Det bästa sättet att göra detta är att använda det som kallas “trefärgspaletten”.

* Första färg: Detta är vanligtvis en färg som inte kan och inte bör ändras, t.ex. B. färgen på bänkskivorna och / eller skåpen.

* Andra färg: Detta borde vara en mer neutral färg efter eget val men fungera som en bakgrund som också bör komplettera den första färgen.

* Tredje färgen: Detta bör vara en ganska djärv och oväntad färg, men också en som fungerar med de andra färgerna på din palett. Se till att lägga till lite pop i rummet. Dessutom kan du till och med använda den för att uppmärksamma några av dina tillbehör.

Det bästa sättet att hitta en bra trefärgskombination är att leka med färgrutor tills du hittar en kombination som fungerar bäst för dig.

SKAPA ETT FOCAL PUNKT

Beautiful Kitchen Design Ideas-7 Beautiful Kitchen Design Ideas

Ta en stund att gå in i ditt kök och fundera på det första du ser. Föreställ dig att detta är ditt första hem. Om det första du ser inte nödvändigtvis är något du gillar, anteckna just det området som ska vara huvudfokus i köket. Överväg att måla den här väggen i en viss färg eller hänga en väggkonst i detta område för omedelbar uppmärksamhet.

SVARTVITT

Lovely-Kitchen-Design-Ideas-5 Lovely Kitchen Design-Ideas

En svartvit färgpalett är mycket acceptabel för användning i ett kök eftersom det fortfarande kan hjälpa till att ge en känsla av personlighet och intresse för rummet. Detta gäller särskilt när färgerna används i ett mönster som en sicksack.

NOTERA BEARBETNINGEN AV DINA TILLBEHÖR

Beautiful Kitchen Design Ideas-1 Beautiful Kitchen Design Ideas

Att ha för många tillbehör i ditt kök kan vara en dålig sak snarare än en bra sak. Ta dig tid att tänka på vad du verkligen vill ha mest i rummet och fundera över vad som faktiskt hjälper till att få ut det mesta.

RYGGPLATSAR

Vackra kök design idéer-4 vackra kök design idéer

Om du vill installera en backsplash krävs bara några meter kakel. Kakelstilen du vill använda är upp till dig. Det bör dock stämma överens med resten av ditt kök.

ÖPPEN Hylla

Vackra kök design idéer-9 vackra kök design idéer

Detta är något som har blivit en av de nyaste trenderna i kök på senare tid med väsen skåp elimineras. Dessutom kan du också placera en “flytande” hylla eller två mot en öppen vägg för att lagra olika saker och se till att de är färgkodade.

Ännu bättre är det faktum att dessa typer av hyllor är extremt enkla att installera. För en extra effekt kan du också lägga till LED-belysning under hyllorna så att de sticker ut.

HÅLLLIV

Vackra kök designidéer-3 Vackra kök designidéer

Varje tum på din hylla ska alltid användas för att spara så mycket utrymme som möjligt. Som en extra effekt bör du ställa in hyllans baksida med tapeter för att göra det lättare att samordna med den stil du vill ha.

ZONER SOM ÄR MER NEUTRALA

Beautiful Kitchen Design Ideas-2 Beautiful Kitchen Design Ideas

Om ditt kök redan är utrustat i mer neutrala färger, kan du överväga att införa olika nyanser i rummet för att krydda saker lite. Du kan till exempel introducera:

*Kräm
*Elfenben
*Grå

PYNKA DINA VÄGGAR

Lovely-Kitchen-Design-Ideas-8 Lovely Kitchen Design-Ideas

Om du är någon som hellre inte vill måla dina köksväggar eller hänga stora väggkonst på dem, överväg att gruppera några av dina favoritartiklar och skapa ett väggdekorationsutrymme i köket istället. Några av dessa element kan inkludera:

* Korgar
* Gamla rätter
* Inramade föremål
* Spegel
* Tomma fotoramar

Det bästa med detta alternativ är att det verkligen inte finns några regler som du verkligen behöver följa, vilket innebär att du verkligen kan få alla dina kreativa juicer att flyta så mycket du vill. Ett användbart förslag för att spara tid är att ordna allt på golvet eller köksbordet innan du hänger det på väggen. Detta förhindrar att du borrar onödiga extra hål i väggen som bara behöver täckas senare.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*