Home / Dekor / Idéer för sovrumsflickor
Idéer för sovrumsflickor

Idéer för sovrumsflickor

Sovrumsidéer för flickor – Flickor sovrum modeller kommer från vad de älskar, vill och drömmer. Mjuka färger, intetsägande sänglinne och små dekorationer fyller vanligtvis sina sovrum. Flickrummet ser snyggare och mer organiserat än pojkarnas.

Med de tre grunderna åt sidan kan flickrummen symbolisera deras personlighet, framtida jobb och hobbyer. När tjejer växer upp kan deras sovrum förändras beroende på deras förändrade attityd och perspektiv. Här är våra tio ser för flickorum.

Vacker flicka sovrum

Vacker flicka sovrum
Källa: fourcheekymonkeys.com

Delade tjejerum som detta samlar tjejer för att byta historier innan sängen. Denna sovrumsstil kan hjälpa till att cementera bandet mellan alla. Var och en av sängarna ser så vacker och söt ut, den minsta är för den yngsta flickan.

Rosa, gult och tosca är bland de ljusa färgerna som fyller sovrummet. Sovrummet är inte tillräckligt möblerat med tanke på de tre sängar. Den vita väggen i sovrummet har bland annat bruna prickar och strandmålningen.

Det finns två söta skrivbord för att placera dockan och de små dekorationerna.

Fantastiska flickor sovrum

Fantastiska flickor sovrum
Källa: freshome.com

Ett annat delat sovrum för tjejer. Den här gången väljer detta sovrum ett koncept med två våningar. Applicera vitt som huvudfärg för sovrummet. Den neutrala färgen skapar en ren känsla som senare kan byta till andra färger.

Sovrummet har färgglada filtar och kuddar som verkligen kan förbättra flickornas humör. Det som lockar oss mest är fjärilstapet och dekoration. De kan underhålla tjejernas hjärtan när de känner sig nere.

Glöm inte att ställa in fönstren för god ventilation. Detta sovrum är lämpligt för tonårsflickor. Här kan de sova, prata med varandra och lära sig.

Saga flicka sovrum

Saga flicka sovrum
Källa: pixelsolz.com

Små flickor måste vänja sig vid att höra sagor. Att läsa högt före sängen hjälper dig att utöka dina fantasier och kreativiteter. Du kan gå ännu längre genom att skapa ett sagos tjejerum som det här.

Sovrummet ser ut som de är vackra prinsessor som bor i en vacker park. Du kan köpa parkens tapeter för att producera landskapet. Välj sedan två små sängsatser som den här med en rosa nyans.

Komplettera sängen med träkojan enligt följande för att göra sängarna mer attraktiva. Sovrummet behåller det minimalistiska utseendet med de små möblerna i rummet.

Flickas sovrum inspirerat av naturen

Flickas sovrum inspirerat av naturen
Källa: goodhousekeeping.com

Dela bra saker med dina små tjejer. En av dem handlar om naturen. Överväg att skapa ett naturinspirerat tjejrum som det här så att de kommer att älska utomhus. Du kan få den naturliga smaken från tapeten.

Det finns växterna, stora som små, i sovrummet. För att inte tråka din dotter, ordna sovrummet med olika möbler som den söta stolen, sängen och öppna hyllor.

Den rosa gardinen, filten och kuddarna tilltalar din dotters flickaktiga sida, som du enkelt kan visa upp i detta sovrum.

Unika flickor sovrum

Unika flickor sovrum
Källa: centimetdecor.com

Det här exemplet verkar vara unikt på minst två sätt. Vi ser inte detta sängarrangemang ofta. Var och en av sänguppsättningarna är i denna speciella ordning, vilket kan spara mycket utrymme.

Sovrummet är lämpligt för tonårsflickor. Sängordningens ordning gör att de kan prata med varandra om privata eller delade frågor. Filtarna ser söta ut. Takmotivet påminner oss så mycket Batik Motiv.

Istället för rosa eller gult väljer taket svart och grått. För feminina accenter använder sovrummet en ljusblå nyans med mycket få ornament.

Mjuka flickor sovrum

Mjuka flickor sovrum
Källa: homeideasblog.com

Återigen är rosa det första valet för flickorum för nästan alla åldrar. Sovrummet väljer bland annat färgen på filtar, örngott och gardiner.

Valet gör definitivt sovrummet väldigt mjukt och feminint. För att lägga till delikatess är sovrumsväggen målad i en supermild nyans av brunt. Livliga aromer framträder från väggdekorationerna som också verkar mjuka.

Sängens nära placering hoppas att flickorna kommer att dela många saker med varandra när de växer upp tillsammans.

Kreativ flickasovrum

Kreativ flickasovrum
Källa: abbywasserman.com

Vårt nästa exempel är för tjejer där ute som ser vilda ut. Du älskar rosa, men du vill inte flytta in i ett sovrum som känns väldigt flickaktigt. Den rosa smaken förblir stark i detta sovrum, vilket åtföljs av den rika smaken i inredning och dekoration.

Den geometriska tapeten och lådorna gör att sovrummet känns som en freestyle. Det finns också den söta sittgruppen och den flytande trähyllan. De bidrar alla till det kreativa sovrummet, som säkert kommer att vara bekvämt att vila i.

Flickorna kan också studera i sovrummet under dagen och natten.

Livliga flickor sovrum

Livliga flickor sovrum
Källa: triathletetreats.com

Blå blir andra valet när dina döttrar tycker att rosa är för flickaktigt. Detta sovrum väljer den ljusa nyansen av blått som skapar en livlig och entusiastisk smak. De hjälper till att omedelbart förbättra tjejernas humör.

Den andra sidan av sovrumsväggen är täckt av en variation av den eleganta tapeten. Sovrummet håller utrymmet enkelt med de öppna hyllorna för att visa växter och böcker. Den vita mattan rymmer vänner som tittar in för ett snabbt besök.

Fancy flickor sovrum

Fancy flickor sovrum
Källa: liltrapdog.com

Ett högt i tak med en kort säng skapar en rymlig känsla i detta sovrum. Sovrummet väljer en supermjuk rosa som känns romantisk. Sovrummet behåller det minimalistiska utseendet med några möbler och ornament.

Det finns de små ornamenten, från lådorna till stolarna, som alla ser väldigt söta ut. Den rosa mattan rymmer några vänner som chattar i sovrummet efter skolan.

Uppfriskade flickor sovrum

Uppfriskade flickor sovrum
Källa: cuckoo4design.com

Det här sovrummet vet mycket väl hur man ska hålla koll på de senaste dekorationerna. Titta bara på den stjärnformade belysningen och gungstolen. De två räcker för att göra sovrummet så modernt och modernt.

Inga små ornament behövdes för att dekorera sovrummet. Den blå målningen på sovrumsväggen gör området mjukt och mysigt. Det finns en stor matta som rymmer många andra tjejer som besöker sovrummet för att prata eller studera tillsammans.

Vilket trendigt sovrum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*