Home / Hem / Uteplats konversationsuppsättning
Uteplats konversationsuppsättning

Uteplats konversationsuppsättning

Uteplats konversationsuppsättning

Med en konversationssats för uteplatsen står du inför utmaningen att välja ett material som är rimligt hållbart och vattentätt men ändå helt bekvämt. För att uppnå dessa mål, Du måste välja två saker: Ett material för det ram från din uteplats samtalssats och en för dem Kuddar eller kuddar.

För ramen behöver du ett starkt material som varken rostar eller ruttnar. Bra exempel på sådana material är Rostfritt stål, behandlat aluminium eller behandlat trä (inklusive korg och rotting). Något Högpresterande plast Versioner kan också fungera, men de kan vara för lätta och blåsa bort i en stark storm.

Med en rostfritt metall eller vattenbehandlat träDu är säker på att du har en permanent bas som kan stödja dig utan att tänka igen. Antingen valfri regnbågens färg kan målas och finns i många stilar. Trä kan ge en mer naturligt titta medan metall kan ge av mer industriell Humör.

Om din konversationsuppsättning inte har några stöd, kuddar eller kuddar är ditt jobb klart! Det finns dock en god chans att du också måste gå på tyg. Den vanligaste typen av tyg för utemöbler är kraftig ankduk eller behandlad bomull. Duken är tjockare och tål tung trafik;; bomull kommer i fler mönster och kan vara bra för dekorativa kuddar. Bomull andas också, så det kan vara ett alternativ för personer med känslig hud.

Syntetiska material som Polyester eller vinyl Jag gör ett bra jobb här som de är prisvärd, lätt att rengöra och permanent. Vissa av dem är vattentäta – en stor fördel för en möbel utomhus.

Försäljningsstöd Rockview 4Piece Patio Conversation Set, Seats 4.
Hampton Bay Barclay Black 4-Piece Steel Outdoor Patio Conversation.
Garden Treasures Bay Garden 5-Piece Metal Frame Patio Conversation.
Direct Wicker 5-Piece Metal Frame Patio Conversation Set med.
OVE Decors Barcelona II 4-Piece Patio Conversation Set in Dark.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*