Home / Hem / Idéer för öppen spis
Idéer för öppen spis

Idéer för öppen spis

Idéer för öppen spis

Nu när vi har tittat på de viktigaste övervägandena när vi köper en öppen spis, låt oss ta en snabb titt på några av de populära stilarna.

Antik

Verkligen antika eldstadsskärmar är extremt svårt att hitta i modern tid, men gamla repliker är allmänt tillgängliga. Om du är intresserad av en geometriskt invecklad design som fångar ögat kanske du vill överväga en skärm som övervägs Art deco-stil.

Art deco designstilen har sitt ursprung i Frankrike före första världskriget och påverkades starkt av olika stilar som alla ville vara modernt utseende. Resultatet var en serie mycket geometriska mönster som betona symmetri och kontrasterande former för att skapa dynamiska bilder.

Kopior av mässing i viktoriansk tid är ett annat sätt att lägga till en “klassisk” vädjan till ditt bostadsområde. Dessa mässingsstycken är vanligtvis stora i storlek och har funktioner virvlar och drar vågor och lockarsom sticker ut och lugnar sinnet.

Samtida

Samtida moderna skorstenar förbinda dig till en elegant, förfinad Utseende som passar bra med moderna dekorer. Lägg till samtida skärmar raffinerad elegans för de flesta lägenheter, men passar särskilt bra med dekorer som fokuserar på tydliga linjer och subtila ytor.

Om du spelar sport hemma a modern och minimalistisk Titta, en svart skärm i modern stil borde visa upp ditt hem bara bra.

Naturskön

Natursköna eldstadsdesigner har ofta referenser till naturen, som sedan läggs av ett metallnät. Design kan inkludera sammankopplade grenar som ger en mjuk touch, skildringar av vilda djur och natur, stjärnhimmel och till och med återkommande geometriska mönster passar bra i ett modernt hem.

Natursköna eldstäder tenderar att vara kasta intressanta skuggor och kan tillhandahålla sin egen representation under rätt omständigheter.

DIY eldstad skärm |  DIY öppen spis, öppen spis skärmar, öppen spis.
Chevron Fireplace Screen + Recensioner |  Crate and Barrel 2020.
Spisskärm Dekorativ - Idéer på Fot
Hur man gör en eldstadskärm med låddörrstil  Designtrapped.
Hinkar med säckväv |  Öppen spis, Öppen spis, Hem dec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*