Home / Hem / Utemöbler Kuddar
Utemöbler Kuddar

Utemöbler Kuddar

Utemöbler Kuddar

Även om utemöbler är utformade för att vara robusta och snygga, kan de inte alltid göras med komfort i åtanke. Detta bör dock vara ett viktigt övervägande; När allt kommer omkring vill ingen sitta länge i en obekväm stol.

Att välja rätt typ av utemöbelkudde kan vara lika viktigt som att välja själva möblerna, och det finns några saker du måste tänka på när du handlar. Här ger vi dig lite råd så att du kan göra det bästa valet.

Hur väljer jag storleken på ytterkuddarna?

Det är viktigt att se till att du väljer kuddar i rätt storlek för dina utemöbler. Om du helt enkelt byter ut dina befintliga kuddar med samma kan du mäta de gamla för att få storleken.

När du köper kuddar till nya möbler måste du dock se till att du mäter stolarna korrekt.

De vanligaste alternativen är schäslonger utomhus och matstolar och bänkar på uteplatsen. Välj den kudde som passar bäst för din typ av möbler.

Hur man mäter stol-, sitt- och ryggkuddar

 • Mät sätets längd framifrån och bak.
 • Mät sätets bredd från sida till sida (kom ihåg att sittdynorna kan platta ut med tiden).
 • Mät längden på stolens rygg uppifrån och ned (glöm inte att dra av sittdynans tjocklek).
 • Mät bredden på stolens baksida från en kant till en annan.

Hur man mäter för schäslongkuddar

 • Mät längden på bakstycket från toppen till första veck.
 • Mät sittdelens längd från toppen till bottenviken där benstödet börjar.
 • Mät längden på benstödssektionen från vecket till slutet.
 • Mät sätets bredd genom att mäta kant till kant.

Hur man mäter för sittdynor

 • Mät längden på bänken från ände till ände
 • Mät bänkens bredd från ände till ände

Vilket material är bäst för kuddar för trädgårdsmöbler?

Billigare omslag kan se attraktiva ut och verka som ett bra alternativ, men det är viktigt att tänka på vilken typ av saker de kommer att utsättas för, som fuktigt väder och direkt solljus. Om du inte gör rätt val här måste du byta ut dina kuddar förr snarare än senare.

Material som används i örngott för utemöbler kan se ganska lika ut. de dock varierar drastiskt i deras funktionalitet. Här är några av de mest populära alternativen:

vinyl

Annars kallas PVC, är vinylskydd tålig och vattentät. De är lätta att rengöra och kan se riktigt bra ut, för att inte tala om ett rimligt pris.

Dessa typer av omslag gör det inte så bra med värme. I direkt solljus kan de känna sig oerhört heta och bränna någon hud som kommer i kontakt med dem.

Om du vill gå med det här materialet, Välj en ljus färg eftersom den lagrar mindre värme från solen än en mörkare färg.

Bomullstrasa

Bomullsduk är ett annat ekonomiskt val, och kuddarna kan färgas för att passa din smak och dekor. Det är tålig, robust och robust.

Problemet med detta material är dock att det inte är vattenbeständigt. Det betyder att det kan vara några problem med mögel och mögel.

Kuddarna kan dock vara behandlas regelbundet med en vattentät applikationsom skulle tjäna till att öka deras motståndskraft mot fukt.

Textrad

Det syntetiska materialet Texteline består av polyestergarner belagda med PVC. Den kan användas för att göra kuddar mindre benägna att riva eller riva när den används. Dessutom är materialet lätt att rengöra och vattentätt.

Men som vinyl, Texteline kan värmas upp i direkt solljus och Färger bleknar också ganska snabbt jämfört med andra material.

Sammantaget är Texteline en bra Mellanklassalternativ för kuddarmen de kan göra bäst när de är i skuggan.

Sunbrella-tyg

Sunbrella-tyg tillverkades välkomnade de bästa utomhuskuddtygerna Och med goda skäl. Den var speciellt gjord för att vara ljusfast, 100% vattentät, mögel- och mögelbeständig och klorsäker.

Det ligger bredvid det lätt att rengöra och underhålla. Men allt detta innebär att Sunbrella är långt ifrån alla alternativ som diskuteras här den dyraste.

Detta skulle dock säkerställa att dina kuddar måste bytas mycket mindre ofta.

Vilken är den bästa typen av fyllning för utomhuskuddar?

Som med de material som används för örngott, vill du se till att fyllningen du väljer är hållbar och lämplig för olika väderförhållanden. De allmänna alternativen inkluderar:

Polyesterfyllning

Fördelarna med denna typ av material är att det är billigt, mjukt och luftigt. Nackdelen är dock att det är erbjuder faktiskt inget stödDet betyder att den är mer lämplig för dekorativa än funktionella kuddar.

Clustered polyfill

Detta har många av samma fördelar som polyesterfyllning, plus dess motsvarande svagheter – det är det tenderar att platta ut med tiden. Eftersom poly-fyllningen är insvept i små buntar erbjuder den dock lite mer stöd.

skum

Skum är ett av de mest mångsidiga alternativen här eftersom det finns i en rad olika densiteter och styrkor. På det sättet kan du i princip bestämma hur mjuka dina kuddar kommer att vara och hur länge de kommer att hålla. Den överlägset vanligaste skumdensiteten för sittplatser i bostäder är 1,8.

Dacron

Detta är ett termoplastiskt syntetiskt polymerharts som säkerställer en hållbar och ekonomisk kudde. Kuddar med denna typ av fyllning platta inte ut som andra killar. Men som du förväntar dig är kostnaden högre än de andra sorterna.

Dacron insvept

Dacron Wrapping erbjuder kompromissen mellan de olika alternativen. Denna fyllning har mycket av Dacrons hållbarhet, men till ett lägre pris.

Du måste också tänka på hur tjock du vill att dina kuddar ska vara. Utemöbler är ofta mycket tjockare än inomhusmöbler, eftersom trädgårdsmöbler ofta är mer obekväma. De flesta yttre kuddar är cirka 100 mm till 150 mm tjocka.

Ska jag använda kuddar till mina trädgårdsmöbler?

Kastkuddar kan användas för att göra en utomhusyta ännu mer elegant och bekväm. De är lämpliga för uteplatsstolar och soffor, men de kan vara mindre väderbeständiga än de faktiska kuddarna. På grund av detta kanske du vill lägga dem bort när de inte används.

Det finns två olika typer av kuddar du kan välja mellan:

 • Kasta kuddar är endast för dekoration. Kombinera färgglada möbler med neutralt tonade möbler för en fantastisk effekt.
 • Stärka kuddar Den mer ergonomiska designen ger extra stöd för rygg och nacke. Du kanske vill ha det här om du har mycket tid att spendera med dina utemöbler.

Amazon.com: Qilloway utomhusstolskuddsats, utomhuskuddar.
Patiokuddar och pillo
Hur man sköter kuddar för utemöbler Bönsäckar R
Huntington Kuddar för utbytesmöbler | Keramik Ba
Lowes Patio Möbelkuddeförvaring | Kuddar med utemöbler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*