Home / Hem / Uppdatera exteriören: Topp 10 idéer för ombyggnad utomhus
Uppdatera exteriören: Topp 10 idéer för ombyggnad utomhus

Uppdatera exteriören: Topp 10 idéer för ombyggnad utomhus

Att ändra estetiken i ditt hem är inte bara för interiören. Det yttre måste också skämmas bort. Klicka här för att se de 10 bästa externa ombyggnadsidéerna.

Troligtvis har du hört frasen tilltalande när du tittar på HGTV. Att spendera pengar ute är en bra investering för ditt hem.

Att ändra estetiken i ditt hem är inte bara för interiören. Det yttre måste också skämmas bort. Klicka här för att se de 10 bästa externa ombyggnadsidéerna.

  1. Uppdatera din ytterdörr

Du kan göra denna enkla förändring för att få bästa intryck av ditt hem. Det är en enkel uppdatering som är ganska ekonomisk beroende på dörrstilen. Du kan även ändra stil och skapa en välvd dörr som passar din interiör.

Främre uppgradering av utsidan: Topp 10 utanför konverteringsidéer

Om du gillar stilen på din dörr kan du lägga till ett lager färg för att ändra färg. Hitta något som kommer att lägga till en fin färg i ditt hem som kommer att smälta in i ditt hem. Till exempel passar en röd dörr bra med vita sidospår och svarta fönsterluckor.

Trädörrar är också populära för den hantverksmässiga stilen och det dramatiska fokuset. Du kan också uppgradera runt din dörr genom att lägga till vintergröna krukväxter eller få nya husnummer.

  1. Lägg till eller byt ut fönsterluckor

Jalusier behöver inte vara desamma som alla andra hus. De kan vara ganska enkla och allmänna. Det finns flera andra stilar att välja mellan för att tillföra värde till ditt hem.

Beroende på utseendet du vill kan du hitta moderna, lantliga eller till och med funktionella fönsterluckor från mitten av århundradet. Hitta något som passar den arkitektoniska stilen i ditt hem. Fet färger fungerar också bra för att markera dina fönsterluckor.

Jalusier ger en visuell kontrast till ytterväggarna. De får till och med fönster att se större ut.

Det finns flera typer av fönsterluckor, inklusive dubbelsidigt, lamell, planka och batton, liksom Bermuda-stil. Höjda fönsterluckor är mycket populära. De lägger till mycket djup och dimension på utsidan av ditt hem.

Lamellgardiner lägger till textur med skugga. Du kan göra brädor och spärrluckor av hållbart trä. Jalusier i Bermudastil ger skugga och avskildhet.

Du kan också välja vilket material du vill, inklusive massivt trä, vinyl, syntetiskt skum, syntetiskt trä och mediumdensitetsfiber (MDF). Linden är den vanligaste typen av trä som används för persienner.

  1. Bygg en veranda

Veranda är en populär renovering som kan ge ditt hem värde. Det lägger också till mycket funktion i ditt hem. De kommer att lägga till utomhusutrymme.

Gable-hip uppgradering av utsidan: Topp 10 utanför konverteringsidéer

Du kan göra ett enkelt tillskott till din veranda eller lägga till wrap för att skapa ännu mer utrymme. Du kan lägga till sittplatser, fläktar eller extra förvaringsutrymme för mer mångsidighet.

  1. Belysa och förbättra glöd

Kontrollera dina utomhusbelysning och belysa ditt hem. Uppdatera enheterna med moderna stilar. Du kan till och med måla dina nuvarande lampor med oljesturad brons eller blank svart.

Lägg till trottoaren eller stigljus. Landskapsljus ger ytterligare attraktionskraft. Du kan belysa kontaktpunkter som dina träd.

Utomhusbelysning för stolpar förbättrar utsidan: Topp 10 idéer för konvertering utifrån

Om du undrar vilken ton som ska användas, finns det en allmän regel. Använd varma, orange eller gula lampor på konstgjorda föremål som fontäner eller statyer. Använd svala blå eller vita lampor på växter eller träd. För ett modernt utseende, blanda lamporna upp och ner.

Om ditt hus har stora soffor som hänger under ditt tak kan du installera lampor i det här området för att definiera dina taklinjer på natten. Lägg till lampor och andra accentljus ovanför dörren för att lysa upp ditt hem.

  1. Expandera sökvägen

Vissa hem har små, odefinierade entréområden som kan förbättras för attraktionskraft. Försök skapa ett större område nära din ytterdörr för att göra det mer välkomnande.

Du kan bygga intressepunkter som ett torn eller annan taklinje. Försök bredda de främre trappstegen eller glasfönstren på vardera sidan om din dörr. Ditt hem kommer att göra ett bra första intryck när gästerna anländer.

  1. Byt ut garageportar

Din garageport är möjligen en av de mest utmärkande för ditt hem. Rätt garageport kan tillföra värde till ditt hem. Garageporten ökar inte bara ditt hem. Det är också en bra investering som du kommer att se Få tillbaka dina pengar när du säljer igen.

  1. Ny yttervägg

Siding är ett projekt som omedelbart kommer att öka ditt hem. Du kan ändra färgen på ditt hem och till och med skapa accentområden genom att använda olika stilar som vertikala sidospår eller skakningar. Vinylbeklädnad är en smart investering eftersom den kräver lite underhåll.

  1. Upprepa trottoaren

Uppdatera vägen för att nå din ytterdörr med kullersten, cement eller till och med trappsten. Vill du göra det billigare? Använd mulch och grus.

Lägg till ett mönster med dina plåster eller tegelstenar. Använd också naturliga växter för att forma din väg. Se detta galleri för fler idéer.

  1. Förstora din Windows

Tycker du att dina fönster är för små? Dina fönster är ditt hem. Människor tänker inte alltid på att ändra stil och storlek på sina fönster när de letar efter nya renoveringsidéer. Du kan lägga till större fönster för att göra din trottoarkant mer tilltalande.

Lake House vardagsrumsfönsterdesign Förbättra utsidan: Top 10 exteriör ombyggnadsidéer

Du kommer att få mycket mer ljus i ditt hem. Försök lägga till en bild eller ett burspråk för ytterligare design. Du kan även ändra formen på fönster för att skapa en kontaktpunkt.

  1. Lägg till lite sten

Lägg till lite textur i ditt hem med stenfaner. Du kan använda en kjol eller en accentvägg för att uppdatera utseendet. Du kan till och med lägga till metallpaneler för att se strukturen annorlunda.

Slutliga tankar om exteriör ombyggnad

Du har flera alternativ för att uppdatera utsidan av ditt hem. Gör en budget innan du påbörjar renoveringen. Hitta en entreprenör du litar på baserat på rekommendationer och recensioner.

Tillsammans med tipsen ovan, överväga regelbundet underhåll som: B. Byta ut ditt tak. Du måste hålla ditt hem rent med gräsmattaunderhåll och regelbunden tvätt. Du kan också leta efter andra sätt att göra ditt hem mer energieffektivt, till exempel: B. efter tillsats Solpaneler.

Letar du efter idéer för att leva?

Nu när vi har granskat idéerna för exteriörrenovering kan du inspireras av våra regelbundet uppdaterade råd och tips. Kolla in våra artiklar för att lära dig hur du renoverar, dekorerar och organiserar din interiör. Kolla in artiklar som saker att komma ihåg när Omforma ditt kök.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*