Home / Hem / Upptäck skönheten i Medelhavsdekorationen

Upptäck skönheten i Medelhavsdekorationen

När månaderna blir kallare letar fler husägare i Storbritannien efter inredningstips för att skapa en illusion av värme.

Få kan vänta på de härliga sommardagarna när solen skiner starkt dag efter dag och de långa månaderna av regn och snö är en del av ett förflutet som bäst glömmas bort.

Som ett resultat utforskar många husägare skönheten i Medelhavsdekorationen som ger värme och komfort till ett annars dyster och coolt hem. Här är några tips du kanske gillar.

Börja med en resa till Medelhavet

Hur blir så många kända inredningsarkitekter inspirerade? Du har det! De besöker faktiskt de regioner de vill imitera i sina interiörer eftersom det är där äktheten finns. Många konstnärer och inredare var så inspirerade av värmen i Medelhavsdekoren att de senare motiverades att leta efter den vackra Mallorca villor till salu.

med Upptäck skönheten i Medelhavsdekoren

Mallorca är den största av Balearerna i Medelhavet utanför den spanska kusten och är inte bara omgiven av naturlig skönhet. Denna skönhet har överförts till arkitektur och inredning. Om du vill ha riktig inspiration, besök Mallorca, men vi kan inte lova att du inte kommer undan utan att göra ett erbjudande om den villa du har sökt inspiration från!

Huvuddrag i Medelhavsdekorationen

Om du stänger ögonen en stund för att visualisera vad du tänker på när du ser fastigheter vid havet, vad tycker du om? Vanligtvis gör du det Föreställ dig varma färger som solbränna och andra jordfärger som bränd orange. Vad skulle ett medelhavshem vara utan havsgrönt någonstans i huset? Tänk också på den blå himlen så får du den slutliga färgen som tidigare saknades i din design.

Medelhavsrätter Upptäck skönheten i Medelhavsdekoren

Av färgen kommer du sannolikt att föreställa dig de kaklade väggarna i köket och vinterträdgården också. Tropiska växter är ett absolut måste eftersom suckulenter kommer att spela en framträdande roll i ditt program. Möbler måste vara robusta och medan du kanske vill använda rotting, är de flesta medelhavsmöbler gjorda av trä och är ganska tunga om du föredrar äkthet. Glöm inte dessa accentkuddar och den selektiva användningen av siden, pärlarbete och flätor för gränserna.

Ett sista ord om belysning

Belysning är också viktigt för här under hemdagarna Vintermånaderna är dystra och dyster i bästa fall. Vi rekommenderar att du undersöker utbudet av LED-lampor för ditt hem som erbjuder ett komplett utbud av färger för dagtid.

Framsteg inom LED-teknik har nu gjort det möjligt att uppnå effekterna av naturligt solsken där andra källor tidigare gick bättre tillsammans. Starkare omgivande belysning är bäst på kvällen. Av denna anledning rekommenderar många inredningsarkitekter bords- och golvlampor med omgivande färger som gult och orange för att få rätt mängd ljus med de naturliga färgerna du skulle se när solen går ner.

Det finns inget vackrare, avkopplande och inbjudande än en medelhavsvilla på en kall vinternatt här hemma i Storbritannien. Kom ihåg att vi varnade dig! Du kanske letar efter fastigheter för att hålla denna skönhet nära dig dag in, dag ut, år efter år. Det händer oftare än du skulle tro.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*