Home / Dekor / Unika Kitchen Island-idéer

Unika Kitchen Island-idéer

UNIKA KÖKEN IDÉER – Unika kökskoncept på ön växer i dagens moderna kök tillsammans med skräddarsydda möbeltrender som för närvarande blomstrar på marknaden. Du kan plocka upp unika modeller av köksön genom de tillgängliga alternativen.

Annars kan du avsiktligt beställa leverantörer att göra de köksödesigner du vill ha. Eftersom unikt är ett subjektivt begrepp täcker vi tio stilar som förhoppningsvis kommer att representera de val som de flesta gör. De utvalda påverkar naturligtvis inte deras huvudfunktioner.

Strandig, unik köksö

Strandig, unik köksö
Källa: baneproject.com

Vi påpekar köksöns unika form. Denna formation påminner oss snabbt om stranden eller kaffebaren vid kusten som vi ofta ser till havs eller ser i filmer som tar bilder vid havet.

Köksön använder en vit pärlstav som skapar en stark koppling till atmosfären vid havet. Glöm inte att överväga pelarna som kommer att stödja bänkskivan. Det visar den klassiska designen som fokuserar på vackert hantverk genom enkelhet.

Denna relativt stora köksö är ett utmärkt ställe att underhålla en stor grupp vänner för varmt svart kaffe och ostkaka.

Futuristisk, unik köksö

Futuristisk, unik köksö
Källa: oldhouseonline.com

Låt den här bilden tala för sig själv som en futuristisk och unik köksö. Medan de flesta köksöarna använder trämaterial föredrar metall. Trämaterial tar upp för bänkskivan. Köksön förtrollar oss med de långa benen med hjulen.

Designen kan leda till slutsatsen att det är en mobil köksö som är lätt att flytta runt. Från dessa två element hoppas vi att du håller med om att denna köksö verkar futuristisk och innovativ.

Detta svarar på det växande minimalistiska, lilla köket. Du kan lita på detta bärbara kök för större köksutrymme vid vissa tillfällen.

Estetisk, unik köksö

Estetisk, unik köksö
Källa: najwakitchen.com

Du kan använda en köksö som utställningsplats för keramik eller samlarobjekt. Ta den här bilden som ett bra exempel. Denna köksö väljer vackert designade möbler som erbjuder öppet förvaringsutrymme och en garderob med glasdörrar.

I skåpet kan du förvara det finaste keramik- eller porslinet för vissa familjefester. Medan det öppna förrådet kan innehålla böcker om matlagningsrecept och traditionella kex som det är värt att experimentera med internt.

Du kan placera växter eller blommor som smycken. Med denna idé verkar hela köksön väldigt vacker.

Glam, unik lantlig kaffebar köksö

Glam, unik lantlig kaffebar köksö
Källa: anfirock.com

En glamorös känsla hälsar våra ögon omedelbart när vi tittar på denna köksö. Vi hänvisar till den bästa kvaliteten på trä och marmor för denna köksö. Det kan inte sägas att de ser superfasta och hållbara ut.

En annan aspekt är den underbara designen av träbenen som stöder köksöns bänkskiva. Dessutom ser stolarna klassiska och eleganta ut. Köksön använder unika hänglampor som en cool variant av lamporna i kaffebaren.

I det här exemplet kan vi se att traditionell och landsbygdsdesign kan blandas bra med moderna koncept.

Musikalisk, unik köksö

Musikalisk, unik köksö
Källa: edinacollaborative.com

Vi tror att för denna köksö måste du kontakta återförsäljaren för skräddarsydda möbler. Detta kan lägga till en extra budget, men vi hoppas att resultatet kommer att vara värt det. Kolla in den här köksön. Denna mobila köksö kopieras från ett klassiskt piano.

Den här gången blir piano en köksö med trämaterial. Du kan placera en söt stol som den här så att ditt barn kan njuta av frukost medan du är upptagen med att laga mat.

Beställ trumliknande eller gitarrinspirerad till din nästa köksö. Det låter supercool!

Shabby chic, unik köksö

Shabby chic, unik köksö
Källa: traditionalhome.com

Vanligtvis vet vi att shabby chic anses vara vardagsrumsinredning. Detta speciella koncept lockar plötsligt de flesta till rummet på grund av klassiska och vackra känslor. Har du hört talas om en shabby chic köksö?

Chansen är stor att du kommer att tillämpa konceptet för den lumpiga chic köksön efter att ha läst vår rekommendation. Du spenderar inte nödvändigtvis en enorm budget på detta, eftersom det här exemplet kräver återvinning av gammal lagring, som bilden visar. Måla minnet med vitt.

Välj blå och vit marmor för din bänkskiva. Denna enkla och unika köksö kan bjuda dig att gå tillbaka i tiden på en tidsmaskin.

Söt, unik köksö

Söt, unik köksö
Källa: sebringdesignbuild.com

Inte bara liten. Denna köksö ser särskilt bedårande ut på grund av sin unika form, färg och design. Denna köksö är varken fyrkantig eller rektangulär och ser oval ut. Hela den lilla köksön väljer gult.

Färgvalen skiljer sig från neutrala färger, som oftast används på köksöar. Med en grotta som en dold förvaring, som vi ser här, kan man inte säga att denna köksö kommer att bli mer attraktiv.

Som om den här designen svarar på vissa som vill dölja smutsiga glasögon när gäster plötsligt går in i köket och inte har rengjort dem.

Mångsidig, unik köksö

Mångsidig, unik köksö
Källa: sebringdesignbuild.com

Inredd i en minimalistisk design förblir denna köksö imponerande. Köksön använder en unik design där köksön består av två lager. Bänkskivans topp ser längre ut än toppen.

Bänkskivan innehåller många lådor, som tack vare den minimalistiska designen inte ser överväldigande ut. Förutom det generösa alternativet som förråd, fungerar denna köksö också som handfat.

När du inte använder, placera blommor som dekorationer eller frukter som en stimulant för barn som älskar frukt och hemlagad mat.

Ljus, unik köksö

Ljus, unik köksö
Källa: albraqah.com

Du spenderar inte nödvändigtvis mycket pengar på att skapa en konstig köksö. Ibland räcker det att välja färger som inte används ofta. Ta bilden som ett enkelt exempel.

Användningen av ljusa färger som är röda och gula räcker för att göra det här unikt. Med denna användning kan köksön ge en plötslig humörförstärkare så snart den inträffar.

Detta är den moderna upplevelsen på den kaffebarinspirerade köksön du läste i det fjärde förslaget.

Helt naturlig, unik köksö

Helt naturlig, unik köksö
Källa: bjgcfoundation.org

I likhet med den fjärde idén, handlar denna sista rekommendation om den bästa kvaliteten på trämaterial som en grundläggande aspekt för köksöarna. Den här bilden visar att trämaterialen blir bänkskivorna på den kaffebarinspirerade köksön.

Det som får detta prov att se helt naturligt ut ligger på råa tegelstenar som blir bänken eller kolumnen för bänkskivan. Stenarna är ordnade oregelbundet för att skapa en jordnära känsla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*