Home / Dekor / Unicorn sovrum idéer
Unicorn sovrum idéer

Unicorn sovrum idéer

UNICORN SOVRUM IDÉER – Uttrycket “enhörning” är populärt bland de växande nystartade företag i Indonesien som har fått enhörningsstatus. Unicorn i sig refererar till ett mytiskt djur som vanligtvis avbildas som en häst med ett rakt horn.

Hornet dyker upp från pannan. Inte konstigt att många människor vill producera denna sovrumsstil. Vi samlar därför in tio unicorn-sovrumsstilar som kan locka dig att ha en. Kolla på henne!

Supersöt enhörningssovrum

Supersöt enhörningssovrum
Källa: besideroom.co

Vår lista innehåller unicorn sovrum idéer för barn eller småbarn. Sedan den stigande enhörningsstatusen idag är många unicorndekorationer och tillbehör tillgängliga i heminredningsbutiker.

Den första ser super söt ut. Kombinationen av supermjuka rosa och lila toner är en bra start för att göra sovrummet bekvämt och vackert. Sovrummet verkar faktiskt enkelt. Vad som gör att detta verkar bedårande är dekorationerna.

Vår favorit gäller minisätesatsen som kan fungera som en liten lekplats. Unicorn dockor placeras i detta sovrum.

Inspirerande unicorn sovrum

Inspirerande unicorn sovrum
Källa: littlepinkarmy.com

Att dekorera ett enhörningssovrum för dina barn kan ge positiva vibbar till dem. Detta exempel tillämpar detta breda koncept mycket bra. Denna modell verkar mer lämplig för grundskolebarn.

Det mesta av tapeten i sovrummet är klädd i lila och rosa, och det väcker vår uppmärksamhet. Bakgrunden verkar berätta för barnen att sikta högre i livet. Det är som enhörningar som når stjärnorna. Motiveringsorden förstärker det positiva budskapet.

Sovrummet ser ljust och färgstarkt ut. Dockorna ger sovrummet en söt ton.

Trevligt enhörningssovrum

Trevligt enhörningssovrum
Källa: decoredo.com

Trevligt och personligt. Detta kan vara ett alternativ till ett rosa sovrum för dina tonårsflickor. Eftersom detta är för tonåringar, skulle det vara för barnsligt att bära massor av enhörningsdockor. Byt ut det med en enhörningsbaserad tapet som den här.

Tapeten åtföljs av namnet på sovrummet invånaren Samantha. Det är det som får oss att tänka på detta sovrum som ett privat utrymme. Fjärilar omger sovrummet. Sovrummet väljer vintage sängram.

Påslakan och kuddar ser alla romantiska ut. De vackra blommorna och ljuskronabelysningen skryter av den vackra aspekten.

Söt enhörningssovrum

Söt enhörningssovrum
Källa: hugatug.com

Efter unicorn tapeter och unicorn dockor kan du välja unicorn täcke och örngott. Du kan se resultatet av strategin från detta sovrum. Eftersom detta är för barn väljer sovrummet en mjuk nyans av rosa.

Unicorn-ramen ger detta sovrum den extra enhörningstonen. Sovrumstapet ser söt ut med de rosa prickarna i den vita bakgrunden. Trots att sovrummet inte har många små tillbehör ser det fortfarande sött ut.

Barnet kan sova lugnt här och njuta av unicorn-atmosfären.

Modigt enhörningssovrum

Modigt enhörningssovrum
Källa: hautecuisineimports.com

I det här sovrummet kan enhörningen inspirera dina barn att vara modiga och kreativa. Och det finns ingen bättre färg som representerar denna egenskap än röd. Färgen ser fräsch och djärv ut från sovrumsväggen.

Röd fungerar med vitt för att skapa en charmig, kontrasterande ton för sovrummet. Vi älskar hur enhörningstonen visas i sovrummet. För det första sticker enhörningens nyans ut från överkastet och kuddarna.

Enhörningen verkar flyga som en ängel, som påslakan säger. Unicorn blir också en väggdekoration för sovrummet. Så sovrummet ser fortfarande söt ut.

Fancy unicorn sovrum

Fancy unicorn sovrum
Källa: decoredo.com

Ännu en unicorn tapetmodell för din lilla flicka. Du kommer att bli fascinerad av bakgrundsbildens historia. Det verkar som om det finns en ängel som ger magi till enhörningen i tapeten. Scenen ser bra ut.

Vi antar att det finns namnet på den boende i sovrummet. Detta sovrum väljer den moderna årgången för sängramen. Sängen innehåller de färgglada kuddarna och dockorna. De räcker för att hålla barnet på sängen.

Jämfört med de andra exemplen ser den här enklare ut men förblir elegant och söt.

Stort enhörningssovrum

Stort enhörningssovrum
Källa: morebedrooms.com

Minimalistisk och fräsch. Detta sovrum visar hur ett modernt enhörningssovrum ser ut. Du kan öva denna sovrumsmodell om du funderar på att producera en som är lämplig för en tonåring. I detta område fungerar sovrummet också som en studie.

Unicorn-atmosfären visas på sovrummet tapeter. Tapeten verkar berätta en historia med enhörningen, fjärilar och älvor. Med tanke på det minimalistiska utseendet väljer sovrummet de enkla och multifunktionella möblerna

Idén gör senare sovrummet rymligt med tanke på de dubbla funktionerna.

Fantastiskt enhörningssovrum

Fantastiskt enhörningssovrum
Källa: majalah.amt-edd-stm.de

Detta sovrum hoppas verkligen att hålla småbarn glada och glada genom att bara stanna här. Ibland behöver du inte spela ute eftersom de kan bjuda in sina vänner att leka med dockorna i sovrummet.

Utan tvekan ser detta sovrum fantastiskt ut med massor av dockor. Enhörningsljudet kommer från enhörningens huvud som dyker upp i sovrumsväggen. Sängramen har älklocket hängande ovanpå sovrummet. En sådan söt!

Fredligt enhörningssovrum

Fredligt enhörningssovrum
Källa: ecoamazonico.org

Återigen blir enhörningens huvuddocka enhörningens huvudbringer. I detta sovrum är enhörningens huvud det enda enhörningsljudet. Sovrummet väljer dock en mjuk nyans av brunt som är nära besläktat med enhörningsfärgen.

Så du kan se att kuddar och tapeter innehåller den bruna nyansen i prickar. Den starka vitaktiga nyansen gör detta sovrum till ett tyst och soligt sovrum. Glöm inte att fylla sovrummet med söta dockor och leksaker.

Du kan också välja färgstarka eller mönstrade motiv för tapeter, överkast och örngott.

Mjukt enhörningssovrum

Mjukt enhörningssovrum
Källa: decoratorist.com

Den särskilt milda rosa och vita gör sovrummet mjukt. Detta kommer att vara en bra introduktion till hälsosam och kvalitetssömn för småbarn. Unicorn-tonen visas i ramen högst upp på hyllan.

Enhörningen är i en rosa och mjuk nyans av grönt. Detta gäller för hela sovrummet. Små saker fyller sovrummet, från skiktade lådor till regnbågens tillbehör. Entusiastiskt och livligt kan sovrummet ändå skapa en lugn känsla av lugn.

Så det här är våra unicorn-sovrumsidéer för dig. Har du din att dela med oss?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*